|
|
#11 |
|
Guest
|
En Büyük Hayalim Yasanabilendir O yüzden Olmayan Bir Sahibem İçin Hayal Kurmaka Gerçekten Salakca Olur... Saygilar.
|
|
|
|
#12 |
|
Profesyonel Üye
|
aslı hanım bu güzel topikde hiç uorum alamadığimiz için çok üzgünüm lütfen yorumlarınızı bizden esigemeseniz çok memun kalırım saygılar efendim
|
|
|
|
#13 |
|
Uzman Üye
|
Milyon defa ayakla ilgili fantezimi gerçekleştirsem de sizin ayaklarınızın altında ezilebilmek.Topuklu ayakkabılarınız beni ezmeden önce yürürken önce başka cisimleri ezerek geçmesi...Böylece yaklaştıkça o sesin acımasızlığı ile daha çok heyecanlanmak...Tabi ezilenleri görünce de kaçınılmaz sona doğru nefessiz kalmak....Daha fazla düşünürsem kötüleşiyorum....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Üye
|
Ben sahibemin ayaklarını yastık yerine kullanıp sabaha kadar uyumak isterdim
hayal işteeee... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Profesyonel Üye
|
hayalım sahibemın her şeyını olmak eş hariç
temelen ve omur boyu muluku ve tum varlğım 7/24 hizmetıne sunmak fahişesı hizmetçisı yardım cisı sadık kopeğı can dostı koruyecisı karsı ev hanımı bekçisı banyodeki temizlık hizmetkarı alşı veriş hambalı sırdaşı ağlarken gozyaşlerı silmak iyi dinleyicisı maymunu her yerede guludran cansıkıntısı unutran koyungibi kurbanı devsın kesın manikurcusu pedıkurcusu kuaforu ozel şoferı ozel kelemı gerekse gelir kaynağı gibi sermayası kisece heyatım adlandırıb sahibem varlğım tumu sahibemın isteklarıne ibaret olsun erkeklğımden sonrade insanlğımden duşursun ve yeniden yeratılmiş ozel kendısıne has bir canlı sadece nefesı verme hekı verması dunyamı duşuncemı goruşumu tumu alsın ve sahibemın dunyasınde sınırlandırsın hepsetsın beni benim hayalım bu gorsel ozeliklerıse balık etli yade bbw yade çok kilolu ve erı goğuslu olurse dehade mutlu olurum bu ozelıklerı olmesede gene beni bu hala sokecakse kaçişim olmaz şikilde yardım ci olurum ve aklı zorler keder yontemlerı paylaşırım bunu ne keder kendıme yok etme anamıne gelsede olsun bunu isteyan sahibe olurse can feda
|
|
|
#16 |
|
Tecrübeli Üye
|
Evet güzel bir konu açmışsınız aslı hanım sorunuza kendi yerimi katarak düşündüklerim
Sahibem beni bir mahsene kapatsa istediği an özgürlüğümü sağlasa adeta bir köpek gibi itaat her istdiğini ikiletmeden yerine getirmek ve sonra en sevdiğim olan dayak bağlanarak dayak yemek sahibem tarafından owk deki gibi kanaması filan hiç umrunda olmadan inanılmaz sert darbelerle dayak n güzeli budur hep hayal ederim ne zaman olacak aceba diye trampleye gelince ayaklarının altında acıyı inlemeyi dinlemeden bir böcek gibi ezecekki tramplenin tadı çıkacak bi yere sımsıkı bağlayıp uzun bir süre çözmeyecek her türlü iğnelerle filan istediği işkenceyi aceba hoşuna gidecekmi değil ve kesin bir kararlılıkla istediği işkenceyi yapacakki tadı çıksın çünki bir kölenin emri dinlemekten başka hiçbir hakkı yoktur tamamiyle sahibesinin vicdanına ve merhametine kalmış bir durumda köpek gibi itaat etmesi.... Herkes forumda yaşam tarzı filan diyor bence fetizm de ne var ne yoksa sahibe istediği gibi uygulayacak yok ben ayak fetishtiyim dayak sevmem yok ben çorap fetishtiyim idrar içmem diye mazaretsiz bir biçimde köle köpek gibi ittaat edecek ve sahibede o an aklına ne gelirse canı ne isterse onu yapacak bence yaşam tarzı denilen şey budur...mesela ömrüm boyu bir sahibenin kölesi olarak yaşayabilirim vede çok istiyorum evlilik seçimimdede sonuna kadar sahibe bir bayan arayacağım ne güzel olurdu güzel bir müstakil ev alırdık en altada bana hücre yapardık özel fetizm içinde bir oda mükeemmel bir hayat bence... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Köle
|
sizin gibi ve 10 taneden fazla sahibenin içinde tek köle ben olamk ve beni istedikleri gibi yönetmek
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Üye
|
Terlik ve ayakkabılarınız içindeki ayaklarınızın dibinde olmak
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
tokatlanmak
|
|
|
|
#20 |
|
Junior Üye
|
penny flame olacaksa ben bişey istemezdim. ne isterse yapsın..
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|