|
|
#1 |
|
Banned
|
Bugün Kraliçe Ece Hanımefendiyi tanıma şansını buldum.Kendisini söylediği yerden almaya gittim arabamla.Birden karşımda görünce kendisini elim ayağıma dolaştı..İnanılmaz güzellikte ve çok asil bir sahibe vardı karşımda.Hemen kapısını açıp kendisini arabama aldım..Bana hadi sür bakalım cd.kölem diye hitap etti..Yola çıktı yanımda olduğuna hala inanamıyordum..Bana dönüp seni test edip kullanacam şayet testlerden başarı ve sınırsız itaatkarlığını görürsem kölem olmaya hak kazanabilirsin belki dedi..Ben şaşkın şaşkın kendisi ne derse kusursuz yerine getirmek için çabalıyordum..Sahibe Ece Hanımın söylediği bazı yerlere götürdüm kendisini..benim için harika birgün geçiyordu..Sonra kendisinin gösterdiği biryerde Kraliçeyi bıraktım..bana seni arayacam cd.köle dedi..Bakalım ne kadar sınırsız ve itaatkarsın görecem deyip indi arabamdan..Enfes kokusu ve tarifsiz o bakışları heryerime sindi..bastığı paspasımda az önce Kraliçe Ece Hanımın ayak izleri kaldı..En kısa zamanda beni kölesi olarak hizmet için çağırmasını sabırsızlıkla bekliyorum ben..
Sevgili Kraliçe Ece Hanımefendim size bugün hizmet etmekten büyük haz alan köle adayınız olarak saygılarımı sunuyorum..Sizi tanımak gerçekten harika size layık bir köle olmak için sizin arayacağınız anı iple çekiyorum.. Saygımla cd.köle |
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|