Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Yazından Kırmızı ayakkabılar,kırmızı tırnaklar...
Mistress Tuğçe
26-10-2008, 19:31
Kırmızıyı,siyah kadar olmasada seviyorum...:)
Son kırmızılarım...
Dövme hoşmuş
güzel durmuş sizde yani :)
Mistress Tuğçe
26-10-2008, 19:40
;):)
Mistress Tuğçe
26-10-2008, 19:42
Dövme hoşmuş
güzel durmuş sizde yani :)
Tşk weber.
Güzele ne yakışmaz;):p
ataberkson
26-10-2008, 19:51
o zaman o güzele nazar değmesin diyelim teşekkürler paylaşıma
Mistress Tuğçe
26-10-2008, 19:52
o zaman o güzele nazar değmesin diyelim teşekkürler paylaşıma
Aman maşallah diyin:)
hepsi birbrinden güzel resimler en çokta bu foto hoşuma gitti umarım resimleriniz için kıyaslama yaptığımı düşünüp kızmassınız sadece en çok etkilendiğimi belirtmek istedim efendim
saygılar;)
Teşekkürler efendim bakın şimdi bu resimleri görmek için gelenlere yorum yazanlara yine bir rekor var
Footmaniaaa
26-10-2008, 21:35
Tuğçe Hanım,
Şu anda sanırım tırnaklarınız bu kadar uzun değil.Uzatmayı düşünüyormusunuz?Size çok yakışıyorda...
ayak12001
26-10-2008, 21:53
Efendim size her renk,her çeşit ayakkabı yakışır.Çünkü Allahın şanslı kulusunuz ve Allah sizi özenerek yaratmış.Allah size nazar vermesin.Size her zaman dua ediyorum.Gerçekten fetişizm camiasının size ihtiyacı var.Resimlerde önce bacaklarınız sonra ayaklarınız muhteşem görünüyor,Hele birde ayak tırnaklarınızın uzunluğu ve şekli,iddia ediyorumki;bu dünyada bir başka ayaklarda,ben bu kadar güzel görünemem demektedir.Dövmenizin görünüşü ise en güzel,en düzgün bacakların üzerinde olduğu için sevinçten haykırarak,ben yerimi buldum bir daha başka yerlerde olamam diyor.Bacak bacak üstüne atıp ayakkabılarınızın birisini çıkardığınız resim bana göre,ben bu camiada Tekim ve Dominantların kraliçesiyim imajı veriyor.Gerçekten bir Dominant bayan,yüzü görünmese bile bunu her şekilde belli edebilmeli.İşte siz burada verdiğiniz pozlarda,her zaman bunu belli ediyorsunuz.İşte sizin ayrıcalığınız budur efendim.Bunu ancak benim gibi gerçek fetişistler anlayabilir.Siz ne yaparsanız yapın,herşeyin en mükemmelini yapacağınızdan zerre kadar şüphem yok efendim.Saygılarımla..
ayaksever28m_
26-10-2008, 22:37
İyiki varsınız Prensesim. Allah nazarlardan saklasın. gerçekten çok tatlılar. iyiki sizi tanımışım yoksa kahrolurdum.
. Ayakta, bilekte, bacakta dövme olmuyor, hoş durmuyor.. Tenin sadeliğini bozuyor.
ojesiz, bol tabanlı ve ince çoraplı bekliyorum ... bu arada muhteşemler
french.halhal.sandalet
27-10-2008, 00:34
tuğçe hanım teşekkürler..
muhteşemlerdi...
crushfanatic
27-10-2008, 10:38
muhteşem....
muhteşem...
muhteşem...
yine şahaner güzellikte ve seksilikteki ayaklarınızla bizi fevkalade etkilediniz.
Maşallah...güzel ayaklarınız nazarlardan korunsun...ayaklarınıza sağlık...
highwaystar
27-10-2008, 10:54
Bu renk ayakkabılar muhteşem durmuş bence ayaklarında ....harikalar doğrusu,
herzamanki gibi.....:)
köle_hizmetkar
27-10-2008, 14:49
ne diyebilinirki tuğçe hanım muhteşem çok tşk ederim efendim:eek:
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 16:05
hepsi birbrinden güzel resimler en çokta bu foto hoşuma gitti umarım resimleriniz için kıyaslama yaptığımı düşünüp kızmassınız sadece en çok etkilendiğimi belirtmek istedim efendim
saygılar;)
Beğeniler farklıdır.
Sizin zevkinize yukarıdaki foto hitap ettiyse neden kızayım...
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 16:06
Bu renk ayakkabılar muhteşem durmuş bence ayaklarında ....harikalar doğrusu,
herzamanki gibi.....:)
Ayaklar muhteşem olunca tabiki ayakkabıda güzel duruyor.
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 16:07
muhteşem....
muhteşem...
muhteşem...
yine şahaner güzellikte ve seksilikteki ayaklarınızla bizi fevkalade etkilediniz.
Maşallah...güzel ayaklarınız nazarlardan korunsun...ayaklarınıza sağlık...
Amin,amin:)
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 16:08
tuğçe hanım teşekkürler..
muhteşemlerdi...
Tabii ayaklarım bu kadar çok sevilince muhteşem olmaları kaçınılmaz...
paylasımlar ıcın teskkurler tugce hanım ayakkabı ve oje rengı anca bırbırıne bukadar yakısır.
volkan34
27-10-2008, 18:13
[quote=Mistress Tuğçe;284045]Kırmızıyı,siyah kadar olmasada seviyorum...:)
Kırmızının kendini sevdirme konusunda yapabileceği bir şeyler olsaydı keşke... Tuğçe Hanım, kırmızıya renk olmanın dışında kattığınız anlam her rengi kıskandıracak boyutta.
hizmethizmet
27-10-2008, 18:34
fazla havlamama gerek yok herkes biliyor jharikaaa
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 20:50
[quote=Mistress Tuğçe;284045]Kırmızıyı,siyah kadar olmasada seviyorum...:)
Kırmızının kendini sevdirme konusunda yapabileceği bir şeyler olsaydı keşke... Tuğçe Hanım, kırmızıya renk olmanın dışında kattığınız anlam her rengi kıskandıracak boyutta.
Tşk ederim :)
;):)
Çok naturel sımsıcak bir görüntü ve iyi çekilmiş bir foto...Teşekkürler....
P1060244.jpg
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 21:08
Efendim size her renk,her çeşit ayakkabı yakışır.Çünkü Allahın şanslı kulusunuz ve Allah sizi özenerek yaratmış.Allah size nazar vermesin.Size her zaman dua ediyorum.Gerçekten fetişizm camiasının size ihtiyacı var.Resimlerde önce bacaklarınız sonra ayaklarınız muhteşem görünüyor,Hele birde ayak tırnaklarınızın uzunluğu ve şekli,iddia ediyorumki;bu dünyada bir başka ayaklarda,ben bu kadar güzel görünemem demektedir.Dövmenizin görünüşü ise en güzel,en düzgün bacakların üzerinde olduğu için sevinçten haykırarak,ben yerimi buldum bir daha başka yerlerde olamam diyor.Bacak bacak üstüne atıp ayakkabılarınızın birisini çıkardığınız resim bana göre,ben bu camiada Tekim ve Dominantların kraliçesiyim imajı veriyor.Gerçekten bir Dominant bayan,yüzü görünmese bile bunu her şekilde belli edebilmeli.İşte siz burada verdiğiniz pozlarda,her zaman bunu belli ediyorsunuz.İşte sizin ayrıcalığınız budur efendim.Bunu ancak benim gibi gerçek fetişistler anlayabilir.Siz ne yaparsanız yapın,herşeyin en mükemmelini yapacağınızdan zerre kadar şüphem yok efendim.Saygılarımla..
Bu güzel yorum için tşk ler...
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 21:09
Çok naturel sımsıcak bir görüntü ve iyi çekilmiş bir foto...Teşekkürler....
P1060244.jpg
Beğeniniz için tşk ler Ruj hanım..
heteroseksüel başlıklardan genelde uzak durmaya çalışırım, yorum yapmamaya özen gösteririm. uzun zamandır fotoğraflarınızın takipçisi olarak bu sefer yazmadan edemedim.
kesinlikle çok zevkli bir tarzınız var. kıyafet, ayakkabı vs. seçimlerinize en başından beri hayranım. "bizim" gibi "farklı yönde" zevkleri olan kişilere, tarzınızla çok değerli fikirler veriyorsunuz.
kendim adına konuşayım, belli başlı noktalarda, kıyafet seçiminizi örnek almıyor değilim. çok zevklisiniz, bunu dile getirmek istedim.
Mistress Tuğçe
27-10-2008, 21:36
heteroseksüel başlıklardan genelde uzak durmaya çalışırım, yorum yapmamaya özen gösteririm. uzun zamandır fotoğraflarınızın takipçisi olarak bu sefer yazmadan edemedim.
kesinlikle çok zevkli bir tarzınız var. kıyafet, ayakkabı vs. seçimlerinize en başından beri hayranım. "bizim" gibi "farklı yönde" zevkleri olan kişilere, tarzınızla çok değerli fikirler veriyorsunuz.
kendim adına konuşayım, belli başlı noktalarda, kıyafet seçiminizi örnek almıyor değilim. çok zevklisiniz, bunu dile getirmek istedim.
Yorumunuzun altındaki linkler ilgimi çekti...Kontrol ettim ve bir cd olarak formumuzdaki bir çok bayandan güzel ve bakımlı ayaklara sahip olduğunuzu gördüm.
Kanımca,kendinize olan özeninizle ve ayaklarınızın düzgünlüğü ile övgüyü hakedenlerdensiniz.
Beğeniniz,takdiriniz ve yorumunuz için tşk ederim.
terlikci2002
27-10-2008, 22:28
bu resimlerde güzel ama benim tercihim üzeri çiçekli french :rolleyes:
footworship34
27-10-2008, 22:31
herzamanki gibi muhteşemsiniz tuğçe hanım ayaklrnızı yakından görebilme şerefine ulaştığım için kendimi şanslı hissediyorum ayaklarınız yakından canlı canlı daha etkileyici :)
kadın ayaği bu kadarmi güzel olur...devam:):)
Mistress Tuğçe
28-10-2008, 10:37
herzamanki gibi muhteşemsiniz tuğçe hanım ayaklrnızı yakından görebilme şerefine ulaştığım için kendimi şanslı hissediyorum ayaklarınız yakından canlı canlı daha etkileyici :)
Kesinlikle haklısınız :)
Raistlin
28-10-2008, 14:20
Alışıldığı ve artık geleneksel hale geldiği gibi, SÜPERRRRRRR
cool__fetish
28-10-2008, 19:16
ayakkabıyla oke rengı cok guzel tutmus teskkrler paylasımınız ıcın tgce hanım devamını beklerız..
cool__fetish
28-10-2008, 19:17
ayakkabıyla oje rengı cok guzel tutmus teskkrler paylasımınız ıcın tgce hanım devamını beklerız..
feethink
28-10-2008, 21:30
ayaklarınız çok güzeller, ayrıca çok bakımlı ve hoş, resimler için teşekkür ediyorum. :) ve dövmede o ayaklara çok yakışmış :p
buraktowns
28-10-2008, 21:36
tabi ki kusursuz...
Ayakkabılarla ayaklarınızın güzelliği tartışılmaz bence . tırnak boyunuz böyle daha çok yakışmış sanırım . çok teşekkürlerr.:)
selcuk111
29-10-2008, 07:26
Tuğçe Hanım buralarda tektir. Yanına yaklaşabilecek birini göremiyorum ve düşünemiyorum.
FiRsTMooN
29-10-2008, 08:33
beyaz ayaklar kalın bilek muhteşem :)
Mistress Tuğçe
29-10-2008, 10:09
Değerli yorum ve görüşleriniz için tşk ederim :)
kolenyap
29-10-2008, 20:21
Muhteşemler yaa.Bi oje bukadar güzel dururmu bi ayakta..
son kırmızı ise koyu renk ve frencler mi geliyo artık ne ?
:)
Mistress Tuğçe
30-10-2008, 10:25
son kırmızı ise koyu renk ve frencler mi geliyo artık ne ?
:)
:):)
köle_hizmetkar
30-10-2008, 16:38
tuğçe hanım teksiniz sadece tek çok tşk ederim efendim :cool:
ftsh_ist
30-10-2008, 19:34
way bee!!böyle güzellikleri görünce,iyi ki fetişistim diyorum..
straponslave
30-10-2008, 22:07
Tuğçe Hanım,
gene harikasınız, paylaşım için teşekkürler.
Mistress Tuğçe
31-10-2008, 17:42
Yorumlarınız için tşk ler...
dövme muhteşem olmuş. ötesi zaten malumumuz. fazla söze ne hacet:)
Mistress Tuğçe
01-11-2008, 18:23
dövme muhteşem olmuş. ötesi zaten malumumuz. fazla söze ne hacet:)
Beğenin için tşk...
Uzun bir aradan sonra tekrar aramıza hoşgeldin...:)
mavikum76
01-11-2008, 18:50
Açıkçası buraya yeni üye oldum ve bu ülkede böylece insanların dürüstçe ve korkmadan duygularını yaşayabilmeleri beni mutlu etti
Gelelim size siz doğa üstüsünüz ve kırmızı size çok yakışıyor.......
ayakdelistr
02-11-2008, 02:29
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler..
Kırmızıların bütünleşmesi gerçekten çok güzel olmuş...
Ayaklarınızın bakımlılığı etkileyici...
Mistress Tuğçe
02-11-2008, 12:32
Açıkçası buraya yeni üye oldum ve bu ülkede böylece insanların dürüstçe ve korkmadan duygularını yaşayabilmeleri beni mutlu etti
Gelelim size siz doğa üstüsünüz ve kırmızı size çok yakışıyor.......
Önce aramıza hoşgeldiniz..:)
Uamarım kaliteli ve seviyeli paylaşımlarınızla aramızda kalıcı olursunuz...
Yorumunuz ve yakıştırmanız için tşk..
Mistress Tuğçe
02-11-2008, 12:35
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler..
Kırmızıların bütünleşmesi gerçekten çok güzel olmuş...
Ayaklarınızın bakımlılığı etkileyici...
Etkileyici olan,ayaklarımın güzelliğiyle bakım desek....
ayak12001
02-11-2008, 12:44
Efendim size katılıyorum.Önce ayaklarınızın muhteşem olması,beraberindede bakım tabiki.Siz 1 numarasınız.Böyle muhteşem ayaklar kimsede yok.
muhteşem,olağanüstü, harukulade gibi kelimeler yine kifayetsiz kalıyor.
ifade edilemiyorsun yaşayan efsane.
Mistress Tuğçe
03-11-2008, 15:30
muhteşem,olağanüstü, harukulade gibi kelimeler yine kifayetsiz kalıyor.
ifade edilemiyorsun yaşayan efsane.
Ykarıdaki kelimelerin sevginizden ve saygınızdan kaynaklandığını biliyorum. :)
Özelliklede son cümleniz,biraz mahcup oldum.:o
hiç mahcup olmayın lütfen. bazı gerçekler vardır ki her zaman her yerde altı çizile çizile ifade edilmelidir.kaldı ki bu bu yakıştırmaları kimse kimseye durduk yerde yapmaz. kişiler bu yakıştırmaları kendileri alırlar.
lethaldream
06-11-2008, 14:15
Gerçekten mükemmel ötesi resimler.
ümraniyeli
09-11-2008, 14:11
ayaklar muhteşem yemin ediyorum bittim. acaba face slap yapıyomusunuz.
cilginsulo
14-11-2008, 13:37
Süpersin valla, sende kendini acayip belli ediyorsun :))
ayak12001
14-11-2008, 14:57
Süpersin valla, sende kendini acayip belli ediyorsun :))
Ne mutlu bana,ben kendimi belli edebiliyorum,arkadaşım.Bir de belli edemeyenleri düşün.Herkes kendisini belli edebilse,herşey daha güzel
olmazmı sence?:)
Ne demişler:''Her zaman doğruyu söyle;ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın.''En azından benim hatırlayacağım bir şey yok.:)
Mistress Tuğçe is a MAGNİFİCENT person.
She is a always ''QUEEN''.
slave001
25-11-2008, 21:38
mükemmelsiniz..ayaklarınız altında ezilmek köleniz olmak bir şeref...
ayaklar muhteşem ötesi , tartışılmaz. Fakat bu model ayakkabı güzelliği %70 öldürüyor.
bu güzel resimleriniz için sonsuz teşekkürler siz herşeyinizle zaten 1 numarasınız
Mistress Tuğçe
27-11-2008, 09:54
2008 yazından kalan son fotoğraflara devam edelim.
masaj yapma isteği uyandıran fotolar...
ayak12001
27-11-2008, 10:23
Sevgili Kraliçem,
İddia ediyorumki,Bana göre sizin gibi muhteşem ayaklara sahip,bir başkası yok.Ayaklarınızdaki halhal ve kırmızı ojenin asaleti,bu kadarmı muhteşem görünür.Sizin parmaklarınız ile tırnaklarınızın görünüşü ve düzgünlüğü,Allahın size bir lütfu.Ancak siz bu lütfu,yerden göğe kadar hakeden birisiniz.Bu ayaklara hiçbir fetişistin doyabileceğini zannetmiyorum.Tabanlarınızın görüntüsü,insanın içini yakıp kavuruyor.Otururkenki asaletiniz,sizin ne kadar dominant ve şahsiyetli bir hanımefendi olduğunuzun,en önemli göstergesidir.Güzel ve muhteşem ayaklarınızı,görsel olarak paylaştığınız için size teşekkür ediyorum efendim.Her zaman olduğu gibi paylaşımınız yine kalite,estetik,şıklık,gerçeklik ve farklılık içermektedir.Ne mutlu bana,sizin gibi bir ''KRALİÇEM'' var.
inanılmaz yazmışsın 40 yıl düşünsem yazamam böyle bir metin...bravo.
ayak12001
27-11-2008, 10:37
inanılmaz yazmışsın 40 yıl düşünsem yazamam böyle bir metin...bravo.
Beğenin ve düşüncelerin için bende sana,teşekkür ediyorum arkadaşım.''KRALİÇEM'' benim için çok değerli ve önemlidir.
Mistress Tuğçe
27-11-2008, 10:49
Sevgili Kraliçem,
İddia ediyorumki,Bana göre sizin gibi muhteşem ayaklara sahip,bir başkası yok.Ayaklarınızdaki halhal ve kırmızı ojenin asaleti,bu kadarmı muhteşem görünür.Sizin parmaklarınız ile tırnaklarınızın görünüşü ve düzgünlüğü,Allahın size bir lütfu.Ancak siz bu lütfu,yerden göğe kadar hakeden birisiniz.Bu ayaklara hiçbir fetişistin doyabileceğini zannetmiyorum.Tabanlarınızın görüntüsü,insanın içini yakıp kavuruyor.Otururkenki asaletiniz,sizin ne kadar dominant ve şahsiyetli bir hanımefendi olduğunuzun,en önemli göstergesidir.Güzel ve muhteşem ayaklarınızı,görsel olarak paylaştığınız için size teşekkür ediyorum efendim.Her zaman olduğu gibi paylaşımınız yine kalite,estetik,şıklık,gerçeklik ve farklılık içermektedir.Ne mutlu bana,sizin gibi bir ''KRALİÇEM'' var.
Kaleminiz oldukça kuvvetli ve şık.
Çok sağol ayak12001 :)
ayak12001
27-11-2008, 12:24
Kaleminiz oldukça kuvvetli ve şık.
Çok sağol ayak12001 :)
Sizde çok sağolun efendim.Sizin gibi değerli bir şahsiyet için kalemim,daima kuvvetli olacaktır.Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın efendim.Şık olmam konusuna gelince,sizin gibi nezaketli ve güzel huylu bir hanımefendinin karşısında,benim şık olmamam,bana yakışan bir durum değildir.Hakeden hak ettiğini daima fazlası ile almalıdır.
Raistlin
27-11-2008, 20:30
Fotolar yazdan da kalmış olsa, kışdan da kalmış olsa mevsim fark etmeksizin sizin her fotonuz benim içimi Yaz Güneşi gibi ısıtıp kavuruyor.
PrisonBreak
28-11-2008, 00:17
Son kırmızılarım...
ayakkabının ucu biraz daha açık olsa daha iyi olmazmıydı ki ?
PrisonBreak
28-11-2008, 00:19
2008 yazından kalan son fotoğraflara devam edelim.
bi viski alıp akşam iştengeldiğinde seyredip müthiş dinlenebileceğin bir görsellik
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:01
Fotolar yazdan da kalmış olsa, kışdan da kalmış olsa mevsim fark etmeksizin sizin her fotonuz benim içimi Yaz Güneşi gibi ısıtıp kavuruyor.
Benim içimide,sizin sıcak yorumlarınız ısıtıyor :) Teşekkür ederim.
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:04
masaj yapma isteği uyandıran fotolar...
Hayret :rolleyes: genelde öpme isteği uyandırırlar.
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:07
ayakkabının ucu biraz daha açık olsa daha iyi olmazmıydı ki ?
Fotolarımda genelde hep ayaklarım ön plandadır..
Bu sefer cici ayakkabılarım olsun istedim.
PrisonBreak
28-11-2008, 12:08
Hayret :rolleyes: genelde öpme isteği uyandırırlar.
önce bir dokunuş enönemlisi sanırım :)
PrisonBreak
28-11-2008, 12:09
Fotolarımda genelde hep ayaklarım ön plandadır..
Bu sefer cici ayakkabılarım olsun istedim.
yeterince ön planda olduğu açıkça ortada cici ayakkabılarının dikkat edersen ayaklarından önce ayakkabılara yorum yaptım kendimi seviorum yaaa :D
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:10
önce bir dokunuş enönemlisi sanırım :)
Dokunuşlar önemlidir,dokunmakda o kadar kolay değildir.
Hissiyattan bahsederken bıraktığı ilk etki öpme isteğidir demek istemiştim.
PrisonBreak
28-11-2008, 12:12
Dokunuşlar önemlidir,dokunmakda o kadar kolay değildir.
Hissiyattan bahsederken bıraktığı ilk etki öpme isteğidir demek istemiştim.
kolay olan hiç bir şey güzel ve önemli değidir. İlk etki haranlık ikinci dokunma üçünsü öpme isteği bence tabi bu benim fikrim sadece.
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:12
yeterince ön planda olduğu açıkça ortada cici ayakkabılarının dikkat edersen ayaklarından önce ayakkabılara yorum yaptım kendimi seviorum yaaa :D
Ayak güzelliğini kapattığını vurgulamışsınız.
Bende neden öyle olduğunu açıkladım size...
PrisonBreak
28-11-2008, 12:13
Ayak güzelliğini kapattığını vurgulamışsınız.
Bende neden öyle olduğunu açıkladım size...
sinirlimisin ?
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:17
sinirlimisin ?
Hayır :) Ayrıca ( sin ) değil, (niz ) tanımadığım kişilerde niz kullanırım.
Ve kullanılmasını isterim.
PrisonBreak
28-11-2008, 12:25
Hayır :) Ayrıca ( sin ) değil, (niz ) tanımadığım kişilerde niz kullanırım.
Ve kullanılmasını isterim.
bana öle geldi demekki.Peki dediğin gibi olsun özür dilerim kabalık ettim.
Mistress Tuğçe
28-11-2008, 12:33
bana öle geldi demekki.Peki dediğin gibi olsun özür dilerim kabalık ettim.
Yeri geldiğinde özür dileyebilmek herkezin başaramadığı bir erdemdir.
Ve özrünüz kabul edilmiştir :)
PrisonBreak
28-11-2008, 12:35
Yeri geldiğinde özür dileyebilmek herkezin başaramadığı bir erdemdir.
Ve özrünüz kabul edilmiştir :)
Teşekkür ederim...
Raistlin
28-11-2008, 20:16
Benim içimide,sizin sıcak yorumlarınız ısıtıyor :) Teşekkür ederim.
Yorumlarımı beğeniyor olmanız, onları sıcak bulmanız ve içinizi ısıtmaları beni çok mutlu etti, ayrıca onur duydum.
Sevgiler, Saygılar
Size yakışmayan bir rengin olması mümkün değil.:)
kırmızı size çok yakışıyor sultanım..ayaklarınız kırmızı ile sanki gül bahçesine dönüyor
ayaklarınıza tapıyorum yüce efendim
Mistress Tuğçe
12-01-2009, 17:52
fhs09, mimar yorumlarınız için sağolun.
Mistress Tuğçe
12-01-2009, 17:52
Size yakışmayan bir rengin olması mümkün değil.:)
Tşk ederim ***** :)
Uzun zamandir siteyi ziyaret etmemistim,imdi detayli baktim tesekkurler fotograflar icin gercekten ten kelime ile nefis onlara iyi bakmalisin
tolga555
19-05-2009, 12:41
Tşk weber.
Güzele ne yakışmaz;):p
çok şıkkkkkkk cnm
kraliçem kırmızı ayakkkabınız ve ojeniz beni çıldırttı doğrusu...ayaklarınıza bayılıyorum efendim
mehmetombul
01-06-2009, 17:39
yine muhteşem bacaklarınızı konuşturmuşsunuz.
michacker
22-06-2009, 03:48
Uzun ayak tırnaklı :S kokoş lar gibi oluyor sizin onlardan cok farkınız var yakışmamış
NereyegeLdik
18-08-2009, 10:41
Uzun tırnak kokoşLarı temsil etmez arkadaşım bakımı temsiL eder ayakLarı güseLLeştiren tırnakLardır bunu sakın unutmayın düşünün tırnaksız bir ayak nasıL oLabilir çok güseL karaLer tuğçe hanım emeğinize sağLık ayakLarınıza dicek keLime buLamıyorum
tençorap
18-08-2009, 10:42
ehh.yine de tşkler emeğe saygım sonsuz
Mistress Tuğçe
18-08-2009, 10:55
mevcut, NereyegeLdik, fhs09, mehmetombul, yorumlarınız için sağolun.
Bende Birgün Ayakkabı Olsamda Benide Giyisen :P
slaafturk
18-09-2009, 20:01
cok hos ve bakimli duruyorlar
Mistress Tuğçe
21-09-2009, 13:28
Bende Birgün Ayakkabı Olsamda Benide Giyisen :P
Bu yorumunuz halk arasında çok kullanılan bir deyimi anımsattı. :)
Son kırmızılarım...
süpersiniz Tuğçe hanımefendi her zaman sizin sıcaklığınız burda bir başka eser..Bunu bilen bilir bilmeyen.de şanşsız olanlardır....:rolleyes:
Mistress Tuğçe
21-09-2009, 13:35
süpersiniz Tuğçe hanımefendi her zaman sizin sıcaklığınız burda bir başka eser..Bunu bilen bilir bilmeyen.de şanşsız olanlardır....:rolleyes:
Yanlış anımsamıyorsam bir zamanlar sizde bilmiyordunuz! :o
Yanlış anımsamıyorsam bir zamanlar sizde bilmiyordunuz! :o
çok doğru Tuğçe hanımefendi..ama sonrasın.da bilen biri olarak her zaman.da size olan duygum yani sevgi ve saygım hiç eksilmemiştir bilmenizi isterim..;)
ayak_tutkunu
25-01-2010, 13:47
muhteşem ötesi...
fetishchi
28-03-2010, 04:00
Uzun kırmızı ojeli ayak tırnakları tek kelime ile süper ancak uzun kırmızı ojeli el tırnaklarının süslediği zarif elleri görememek benim için büyük kayıp Tuğçe hanım ayaklarınız gibi güzel ellerinizide görmek sanırım hakkım.Lütfen.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com