Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada cd veya travestilerin çalıştığı dükkan varmı
arkadaşlar ankarada cd, travesti, gay veya cd dostu kızların çalıştığı çekinmeden kadın iççamaşırları, elbiseleri alabileceğim bir dükkan biliyormusunuz.
Şalamar 24
06-09-2007, 11:27
ben zannetmıyorum bıraz zor...ama olabılırde...
submassive_boy
06-09-2007, 19:58
ben hep alırdım armadadan normal müşterilee nasıl davranıyorlarsa sanada öle davranırlar
ParadiseSlave
06-09-2007, 20:28
arkadaşlar ankarada cd, travesti, gay veya cd dostu kızların çalıştığı çekinmeden kadın iççamaşırları, elbiseleri alabileceğim bir dükkan biliyormusunuz.
bu önemlimiki kabinde denemeyi düşünmessen kimsenin yadırgıcanı sanmam.:)
submassive_boy
06-09-2007, 20:49
bu önemlimiki kabinde denemeyi düşünmessen kimsenin yadırgıcanı sanmam.:)
aynen öle tecrübe konuşuyo :)
tüm korku ve heycan sadece içinde
netten almayı düşünsene ben çogu iç çamışırı çorap ve elbiselerimi netten alırım kapalı ambalajda kargoyla ewime kadar gelir:D
benım bıldıığım bir yer var, rahatlıkla deneyebilirsin
internetten alamıyorum. çünkü paket eve gelirse annemler açar işe gelirse iş arkadaşlarm açar. peki senin bildiğin dükkan nerde. oraya gidip denemek isterim açıkçası
Dukkan Sahibi Gay Zaten Alirken Prb YaŞamazsin, Kabinde De Deneyebİlİrsİn
le chien
24-09-2007, 20:09
internetten alamıyorum. çünkü paket eve gelirse annemler açar işe gelirse iş arkadaşlarm açar. peki senin bildiğin dükkan nerde. oraya gidip denemek isterim açıkçası
aynı durum bende de var. gittigidiyor'danalışveriş yaptım, bildiğim bir kargo şubesine telefon ihbarlı istedim kargoyu. kargo gelince telefonla aradılar gittim kendim aldım paketimi ;)
pashepas
26-09-2007, 01:45
Dukkan Sahibi Gay Zaten Alirken Prb YaŞamazsin, Kabinde De Deneyebİlİrsİn
yer adı versen herkes yararlansa
Şöyle yapabilirsin:
Tezgahtar:Beyfendi hoşgeldiniz
Sen:Hoşbulduk.
Tezgahtar:Nasıl bir şey bakmıştınız?
Sen:Bayan iç çamaşırı alacaktım.
Tezgahtar:Tabi buyun.... Ölçülerini biliyor musunuz?
Sen:Benim boyumda, benim tipimde....
Tezgahtar:Bu nasıl.
Sen:Harikkkaaa... Bir bakabilirmiyim...
Tezgahtar: Anlamadım?
Sen:Tipimiz aynı ya. Bir üstümde denim begenirsem alıcam.
Tezgahtar: Hay hay (Tezgahtar içinde Ramazan ramazan bu tiplerde beni bulur)
Denedikten sonra.
Sen: Tamam begendim. Çok büyük süpriz olacak ona.
:p
slave_xx
07-10-2007, 01:34
ben bikaç kez ten mağazasının web sitesinden alışveriş yaptım.kredi kartı kullanmadan nakit ödeyebiliyosunuz kargo acentesinde.adres olarak da gündüzleri evde olmayan bi arkadaşımın evini gösterdim.kargocular eve geliyo ama geri dönüyolar.en sonunda paket kargo acentesine yollanıyo ve ordan alıyosunuz :))) nasıl ama;) :p :D
Karum'da var bir mağaza ama iççamaşır satmıyor. istersen özelden mağazanın adını verebilirim.
fetirock
23-02-2008, 18:09
kabinde deneme konusuna katılıyorum...kimsenin itirafı olacağını sanmıyorum yada dilersen tunalıdaki travestilerden yardım talep edebilirsin.seni tersleyeceklerini sanmıyorum...
netten alışveriş yapaiblirsin, paketin eve yada işyerine gelmesini istemiyorsan kendine en yakın olan kargo şirketinin şubesini adres olarak belirtirsen kargon geldiğinde seni alırlar ve gidip kargonu kendin alabilirsin, bu arada emin olabilirsinki kargo şubesinde kimse paketini açmaz ve asla içinde ne oldugunu bilmeyeceklerdir...
cd_kakaraki
06-08-2009, 11:29
arkadaş elbise almak çok kolay iş sen hiç çekinme istediğin giysiyi al yardım istersen beni ara
cd_makeup30
06-08-2009, 19:34
peki eve paket gelirse annenler açar tamam ailendir açabiir ama iş arkadaşların niye açar ? onlara ne ? banada birsürü makyaj malzemesi ve sexy elbiseler geldi ama hiçbir iş arkadaşım paketimi açmadı hadi onuda geç içinde ne var diye sormadılar . insanların özeline burun sokulmaz ve paket açılmaz . o zaman işyerindekileri uyar açmasınlar derdinide iyi anlatamamışsınki paketini açmaya yelteniyorlar . ayıp açıkçası .
citirbebek_nil
28-10-2009, 03:10
o zaman bir çözüm buldum ben alıyım sizlere ulaştırıyım yada benden gelip alın olurmu ne istediniz arayıp sölersiniz sonra bende toplanırız cd ler :D eğleniriz kek çay felan :D sonra herkez evine ama bende kalmak yok köle felan istemem işin şakasıda özel mesaj atın numaramı yoıllıyım haberleşelim :D okey by
Melek_cd
28-10-2009, 12:36
üzüntülü bir tavırla çamaşırcıya gir ve istediklerini söyle hatta karşındakinin kadın olmasına dikkat et sornasında ise size bişi sorucam diyerel işe giriş
-" bu gün beraberlik yıldönümümüz çamaşır alıcam ancak yanına ne alabilirim lütfen ayrdımcı olun arkadaşlarımca alaya alındım " bitti sonrasında mağazadaki herkes emrine koşar ok
CdMakbule
28-10-2009, 12:50
Ufak pembe yalanlarla kolayca halledebilirsiniz.Heyecan yapmayın yeter ki ;)
citirbebek_nil
28-10-2009, 12:51
kız arkadaşıma alıyorum eşime vs :)
CdMakbule
28-10-2009, 12:55
kız arkadaşıma alıyorum eşime vs :)
gibi örneğin : )
citirbebek_nil
28-10-2009, 12:59
gibi örneğin : )
:D:rolleyes:
Artık ben her zaman kendim giymek için aldığımı söylüyorum. Böyle alışveriş yapmak daha zevkli oluyor. Ayrıca bir kadınmışım gibi rahat alışveriş yapabiliyorum. Zaten 2-3 alışverişten sonra tezgahtarlar ne istediğimi, nelerden hoşlandığımı, bana nelerin uygun olacağını anlayıp ona göre tavsiyelerdede bulunuyorlar. Buda çok hoşuma gidiyor. Bugüne kadar ters bir tepkiyle karşılaşmadım hiç. Ama sadece bayan satıcılardan alıyorum. Dükkanda erkek olmamasına ve tenha olmasına dikakt ediyorum.
citirbebek_nil
28-10-2009, 18:07
Artık ben her zaman kendim giymek için aldığımı söylüyorum. Böyle alışveriş yapmak daha zevkli oluyor. Ayrıca bir kadınmışım gibi rahat alışveriş yapabiliyorum. Zaten 2-3 alışverişten sonra tezgahtarlar ne istediğimi, nelerden hoşlandığımı, bana nelerin uygun olacağını anlayıp ona göre tavsiyelerdede bulunuyorlar. Buda çok hoşuma gidiyor. Bugüne kadar ters bir tepkiyle karşılaşmadım hiç. Ama sadece bayan satıcılardan alıyorum. Dükkanda erkek olmamasına ve tenha olmasına dikakt ediyorum.
emin olun bayanlar çok anlayışlı böle konularda şekerler :D:D:D
DidemSontug
30-10-2009, 15:21
En güzeli internetten almak adres olarakta en yakın şube adresi verin sorun kalmaz gider elden teslim alırsınız.Ama mağazaya gidip almanın tadına ben doyamıyorum hele içimde başka bir külotluçorap varken.... ;)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com