PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Toplantı

by_kole
30-11-2006, 03:36
Sendikanın düzenledi toplantının akabinde neden Ankara olmasın diye bir soru işareti oluştu kafamızda.Enine boyuna düşündük(amma attım) Karara varmak için birde sizlere kulak verelim dedim.

Biz İstanbul şubesi Sendika kolu olarak buz ,ben , itaatkarköle Ankara'da da bir toplantının olması gerektiğini düşledik.Neden ordaki arkadaşlarımızla ve katılırlarsa Sahibelerimizle sohbet imkanımız tanışma imkanımız olmasın ki.

9.Aralık.2006 Cumartesi günü saati ve mekanı bu başlık altında açıklanacak bir toplantı organiz ediyoruz.Sadece Ankara değil İstanbuldan,İzmirden kim nerden katılmak isterse katılabilir. Hadi bakalım kimler nefes altı bir grupta bu kadar fedakar.

Elbet Mekan konusunda Ankara'dan olan arkadaşlardan yardım bekliyorum hoş beno işide hemen hemen çözdüm sayılır.

Toplantı Tarihi kararlaştırılmıştır.4.Aralık.2006 Pazartesi ye kadar bu başlık kendi kendini imha edecektir.Saygılarımla bilgilerinize sunulur.

feetking
01-12-2006, 03:26
slm
hocam toplantı yeri saati bellı oldumu?
tskr

by_kole
01-12-2006, 14:34
Ankara'daki toplantımız gerek Ankara gerekse İstanbul kanadının ortak tarihte birleşebilmesi için 20.Ocak.2007 tarihinde gerçekleşecektir.

Bu durumda yeni yılın ilk sendika toplantısı Ankarada gerçekleşecektir.Şimdiden bana özelden bildiren arkadaşlara mesaj atacağım atladım olursa burdan gelişmeleri takip edebilirler.

Herkesi Saygı ve Sevgiyle Selamlarım............

gabutlu
22-12-2006, 22:09
bende katılmak isterim bu toplantıya.kimin aklına geldiyse saolsun

highwaystar
28-12-2006, 10:02
Ben İstanbulda yaşıyorum ama Ankaradaki bu toplantıya mutlaka katılmak isterim...Yada İstanbuldada böyle bir toplantı kotarılamazmı ki ? Gelişmelerden mutlaka haberimiz olsun arkadaşlar ....

Fetisheuro.com