PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ayak fetişizminin türleri ????

head_sh0t
22-02-2009, 17:02
daha önce açıldımı bilmiyorum ama ben yinede sorayım ayak fetişliği neleri kapsıyor çıplak ayak,ojeli,ayakkabı lı falan diye çok geniş bir yelpazeye mi sahip ????

passionate
22-02-2009, 17:34
tabiki

Jay Miner
10-03-2009, 17:03
Bu tamamen kişinin fantezisine kalmış.

Kimisi ise BDSM hastasıdır, bayanlar ile bağlamalı, dövmeli sahneler ile acıdan zevk almaya veyahut kimileri köle pozisyonunda iken, o kadar işkenceye rağmen kendisini yıkamayan "efendisi"ne karşı, zevkten delirip boşalarak güç gösterisi yaptığı hallerde bulunur ve bundan zevk alır.

(Ki bu işkencelerde tek ayak üstünde, sivri tek topuğun üstüne yüklenerek ayakkabı ile penisi ezme, kan oturtma, mem uçlarına tazer ile elektrik verme, ojeli ve manikürlü ellerin "ayarlı pense kullanarak" ile penis glansını veya meme başını sıkması, testisleri ayakkabı topuğu ile ezme, yağlı sırımlardan oluşan kırbaçlarla kırbaçlama, kötü kokmuş çorap-külot koklatma, uzun tırnaklarla çizme vb. yöntemler kullanılır)

Yalama, emme fantezilerinin de bir noktası burasıdır.

Kimisi de işini temiz yapmayı sever, çünkü o işten tamamen hasarsız olarka orgazm olmuş halde çıkmayı iste. Bu yüzden ayağın biçimine, bakımına, var ise ojenin düzgünlüğüne bakar. Çünkü sex yaparken başrolde, erkeğin ve kadının gözü önünde o ayaklar olacaktır.

Bu tipleri de, genelde ojenin sürülmesine, ayağın bakımına, temizliğine veya parmakların biçimine "takık" olmasından tanırsınız. (Ben de bu gruptanım)

--------------Şahsi fikrimdir-------------
Ben şahsen tenin tene değmesini tercih ederim. Bakımlı olduğu sürece, ya da footjob öncesi bir yüzel yıkanmış ayakları parmaklardan öpüp sonra yukarı doğru uzanıp ilişkinin devamını getirtmek isterim. Ya da aynı mis gibi bakılmış ayaklarla tertemiz bir footjob sonrasında bacaklarını ıslatmak hoşuma gider...

Yoksa bayanın kendisini erkeğe dokundurtmadığı birşey -en azından benim için- sex değildir.

Normal ayakkabı alıp, onu da yol kazılarında kullanılan pnömatik yer matkabına bağlayıp, araya penisi koyarak da benzer etki sağlanabilir.

fhs09
10-03-2009, 21:51
ben bakımlı bir ayak için foot worship der başka bir şey demem

majeStic
11-03-2009, 05:01
benim için ayak ve çorap sadece.. çorapsız ayak için içimde bir heves oluşmuyor, önce o ayagı coraplı gorucem sonra çorapsızda gorsem fetişik duygularım harekete geçiyor :p:o

otuzdokuzbuçuk
11-03-2009, 10:29
Mutlaka bunu da çeşitleri var ama meseleyi fazla bulandırmak gereksiz. Ayak fetişisti olup çirkin ayaktan hoşlanan birçok dostumuz da var. Herkesin tercihi farklı ve hoş birşey tabi.

Beni tek rahatsız eden şey, ayak fetişistliğinin kölelikle falan bağdaştırılması. Ayak fetişistleri, kadınlarını efendi olarak görürler vs. Alakası bile yok. Doğdum doğalı ne zaman hoş bir ayak gördüysem kalbim çarpmaya başlamıştır ama hiçbir zaman köleliğe meyletmedim. Bundan hoşlanan arkadaşlara bir diyeceğim yok tabi ama "esas ayak fetişisti böyledir" falan gibi bir ifade kesinlikle yanlıştır.

Ayrıca, topuklu ayakkabı ile sırtıma harita çıkarılmasını falanda hiç istemedim. Çünkü bu ayak fetişistliği falan değil, mazoşistliktir. Acıdan has almadır yani, o da ayrı bir eğilim, az takipçisi de yok zaten.

Ama gerçek ayak merakı ayağın görünüşteki estetiğine, dokunuştaki dokusuna ve hissine karşı duyulan ilgidir. Bunlara ilgi duymayıp ayağın diğer getiri ya da götürülerine ilgi duymak ayak fetişistliğinden ziyade başka bdsm türlerine eğilimde olunması demektir. Ayak fetişistliği esasta, ayağın kendisine duyulan ilgidir.

africalıgirl
11-03-2009, 11:09
falaka türünü tek geeçrim

majeStic
11-03-2009, 22:54
falaka türünü tek geeçrim

bunuda daha önce duymuştum.. ama daha değişik bir türde... :)

salimo
12-03-2009, 03:35
daha önce açıldımı bilmiyorum ama ben yinede sorayım ayak fetişliği neleri kapsıyor çıplak ayak,ojeli,ayakkabı lı falan diye çok geniş bir yelpazeye mi sahip ????

ayak fetişinin fraksiyonları oldukçe geniş hocam... hiç kimsenin fetişi bir başkasının fetişi ile yüzde yüz aynı değildir.. dolayısıylaa neleri kapsadığını sen düşün artık..

Fetisheuro.com