Orijinalini görmek için tıklayınız : BdSM'i alet edenler
MistressIronBBW
22-04-2007, 22:21
BdSM camiasında beni tanıyan tanır!
Zaman zaman referans isteyenler de olur!
Son zamanlarda hakkında sık sık referans sorulan forum üyesi JeanneDarc hakkında lütfen kimse benden referans istemesin! Referansım asla olumlu olmayacaktır! Nedenlerini merak edenler özelden sorabilir ya da kendileri bu topiğin altına yazabilir!
Hodri meydan!
MS. JUSTINE
22-04-2007, 22:32
Hayırdır Iron?
narcissus
22-04-2007, 22:39
noluyor Justine?
MS. JUSTINE
22-04-2007, 22:40
noluyor Justine?
anlamadım
narcissus
22-04-2007, 22:41
Hayırdır Iron?
ben de anlamadım da ondan sordum...
MS. JUSTINE
22-04-2007, 22:43
Iron Hanım'ın yazdıklarını okursan, sen de "hayırdır" diye sorabilirsin..
narcissus
22-04-2007, 22:45
Iron Hanım'ın yazdıklarını okursan, sen de "hayırdır" diye sorabilirsin..
emredersiniz efendim,
**************************************************************************************************** ****************************************************************************************************
Konuyla alakasız mesajlar atmayalım..
-Mustang-
MS. JUSTINE
22-04-2007, 22:59
Justine Hanim,,,,, Yalvariyorumm.. Benİ Itiniz Yapin.. Ahhhhhhhhhhh... Kesecegİm Kendİmİ...
farkında mısın, konu başlığıyla hiç alakalı değil bu dediğin!
ne yazacağını yerinde bilmeyen bir köle benim işime yaramaz!
alakasız mesajların tümü silinecek narcissus...bir daha uyarmak zorunda kalmak istemiyorum..
MistressIronBBW
22-04-2007, 23:09
Gerçekten bu konunun altında kimse yazmasın! Yazması gereken tek kişi sustuğuna göre kalanların anlamı yok!!!!
:(
narcissus
22-04-2007, 23:11
çocuklar, kimse yazmasın... yazanı döyerin..
Son zamanlarda hakkında sık sık referans sorulan forum üyesi JeanneDarc hakkında lütfen kimse benden referans istemesin! Referansım asla olumlu olmayacaktır! Nedenlerini merak edenler özelden sorabilir ya da kendileri bu topiğin altına yazabilir!
Hodri meydan!
hanımefendi durum site ile alakali ise bizde bilmek isteriz kullanıcı olarak umarim bir açiklama olur iddia değilde bir açiklama olur belki jr hanımefendi de cevaplari olcaktir bilinmez..
Yinede Herkese Hayırlı sohbetler...
propritas
23-04-2007, 13:18
sanırım Hanımefendi henüz bu başlığı görmedi yada ilgisini çekmedi.
Bahse konu olan kişinin bu topiğin altına yazabileceğini sanmıyorum , keşke yazsa kendini ispata davet etmiş olur aslında ama :rolleyes: o hep susma hakkını kullanır. Neyse umarım bu mesaj bir yerlere ulaşmıştır.Anlayan zaten anlıyordur. BDSM'yi alet edinen ve bundan kişisel anlamda faydalanmak isteyen kişilerin ( kontör göndersene , faturamı ödesene , ay karnım acıktı v.b. gibi ) her zaman karşısında olacağımı şahsım adıma tüm forum üyelerine duyurmuş oldum. Sizlerinde bu şekilde düşündüğünü ve bu forumda böyle kişileri içinizde barındırmayacağınızı biliyorum. Herkese kucak dolusu saygılarımla ...
Bahse konu olan kişinin bu topiğin altına yazabileceğini sanmıyorum , keşke yazsa kendini ispata davet etmiş olur aslında ama :rolleyes: o hep susma hakkını kullanır. Neyse umarım bu mesaj bir yerlere ulaşmıştır.Anlayan zaten anlıyordur. BDSM'yi alet edinen ve bundan kişisel anlamda faydalanmak isteyen kişilerin ( kontör göndersene , faturamı ödesene , ay karnım acıktı v.b. gibi ) her zaman karşısında olacağımı şahsım adıma tüm forum üyelerine duyurmuş oldum. Sizlerinde bu şekilde düşündüğünü ve bu forumda böyle kişileri içinizde barındırmayacağınızı biliyorum. Herkese kucak dolusu saygılarımla ...
bahsi geçen hanımefendiyi tanıdığınızı ya da bu tarz bişey yapmış olduğuna şahit olduğunuzu sanmıyorum!!! barınmak ya da barındırmak gibi kavramların da bu kadr ayağa düşmüş olduğunu görmek üzücü elbette; hadi o zaman biz de sizin gibi düşünenleri barındırmayalım...
lütfen yorum yaparken, nerelere kimlere ve nasıl zarar vereceğini düşünerek yazınız, zira bunları hak etmeyen insanları da incitmiş olabilirsiniz...
Benim anlamadığım bir şey var? Madem forumda bir topic açılarak bir şeyler yazılıyor birilerine bir gönderme yapılıyor.Neden yazılanlar açık ve net değil bu topicte yazılan tüm yazıları her yöne çekmek mümkün şu an.
Yazılarda anlayan anlana v.s tarzı şeyler var madem bir kişiye bir gönderme yapılacak o zaman topic neden açılıyor? Madem topic açıldı o zaman yazılanlarda biraz açık ve net olması gerektiğini düşünüyorum.......
bahsi geçen hanımefendiyi tanıdığınızı ya da bu tarz bişey yapmış olduğuna şahit olduğunuzu sanmıyorum!!! barınmak ya da barındırmak gibi kavramların da bu kadr ayağa düşmüş olduğunu görmek üzücü elbette; hadi o zaman biz de sizin gibi düşünenleri barındırmayalım...
lütfen yorum yaparken, nerelere kimlere ve nasıl zarar vereceğini düşünerek yazınız, zira bunları hak etmeyen insanları da incitmiş olabilirsiniz...
Sayın dara hanım bahsi geçen hanımefendiyi tabiki tanıyorum yoksa kafamdanmı yazacağım.Sizin gibi kalitesini ispatlamış birisi için yakışık olmamış tavrınız ... elbet birgün bir gap turunda kısmetse ;)
Savasmayin sevişin :):)
kim kimin ne olduğunu biliyoru bilmeyenler ise zaman içinde anliyor :p
ben herkesi Sefiyorum :p
Sayın dara hanım bahsi geçen hanımefendiyi tabiki tanıyorum yoksa kafamdanmı yazacağım.Sizin gibi kalitesini ispatlamış birisi için yakışık olmamış tavrınız ... elbet birgün bir gap turunda kısmetse ;)
Tavrımla kaliteli olup olmamamı nasıl bağdaştırdınız anlamak güç benim için! Ancak; rahatsızlığınızı daha net yazarsanız biz de neler olduğunu anlayabiliriz. Zira her iki hanımefendiyle de forumlar dışında bir tanışmışlığım yoktur, savunduğum şey, muallakta kalan açıklamaların bazen yanlış anlamalara (görüldüğü gibi!) mahal vereceğidir...
Mistress Tuğçe
24-04-2007, 08:39
Hodri meydan!
Size katılıyorum hanımefendi,
Aynı şekilde bende bu konudan rahatsızım.
Bu konuyla ilgili ayrı bir topik açmak istemediğim içinde buraya yazmayı uygun buldum....
Adı geçen bayanla ilgili hiç bir şekilde rahatsız edilmek istemiyorum..
ilgililere duyurulur....
Size katılıyorum hanımefendi,
Aynı şekilde bende bu konudan rahatsızım.
Bu konuyla ilgili ayrı bir topik açmak istemediğim içinde buraya yazmayı uygun buldum....
Adı geçen bayanla ilgili hiç bir şekilde rahatsız edilmek istemiyorum..
ilgililere duyurulur....
ya Referans olayındaki mantiği anlamiş değilim sayın hanımefendiler
birileride Gelip bana Kraliceece yi soruyor vs vs kişiler soruluyor :) bende madem yazayim kimseye referans değilim :) benden sekreterde olmaz :) arayin bulun :p:p:p
MistressIronBBW
24-04-2007, 09:46
Tavrımla kaliteli olup olmamamı nasıl bağdaştırdınız anlamak güç benim için! Ancak; rahatsızlığınızı daha net yazarsanız biz de neler olduğunu anlayabiliriz. Zira her iki hanımefendiyle de forumlar dışında bir tanışmışlığım yoktur, savunduğum şey, muallakta kalan açıklamaların bazen yanlış anlamalara (görüldüğü gibi!) mahal vereceğidir...
Dara Hanım merhaba!
Benim yazdıklarımı fırsat buldukça okuduğunuzu ve beni az da olsa tanıdığınızı biliyorum. İnsanlara minik takılmaları severim ama hiç kimseyi bu kadar ciddi suçladığıma şahit oldunuz mu? Femdom'a inanan biri olarak erkek ağırlıklı bir forumda yazabileceğim en açık tarzda yazdım; demek ki orta yerde yazılmayacak kadar ağır bir itham var! Bu aşamadan sonra tek olumlu gelişme JeanD'arc'ın bana Msn'de hodri meydan buyurduğu gibi ortaya çıkıp cevap vermesidir. Bunu 2 gündür yapamadı bundan böyle yaparsa da bence sayılmaz! :rolleyes:
BlackSword
24-04-2007, 13:39
jeanne dar c gibi olanlar cokmu az yada asgari ücretin üzreine cıkan seans fyatları olan mistress mı yok napmış darc hanım bırakın bu işleri ya 1 yıldır burayım hemen hemen her mistress la konuşma görüşme şansım oldu eger kontr istemesi kastediliyorsa sahibe tugcede benden istemişti fazlasıylada gönderdim ben corludan ali kendisi beni iyi tanır ama işine gelmez burda kurallara riayet eden kim var ban bir söylermisiniz asıl amacının köle tayfasını beş parasız bırakmak olmadını söyleyen mistress ıron bbw nin egitim icin ve ya sean s icın istedigi bedelleri bilen varmı yaptıgım görüşmelerin hepsi g mailimde kayıtlıdır herkes burda begenmedine camur atabilir cunku kimse kimseyi görmüyor daha fazla rezillik siteyenler varsa bdsm deki bu akıl almaz fayatların ne anlama geldini türk fetişizminin nereye dogru sürüklenmek istendini bütün köle arkadaşlarıma ispatlarıyla gösterebilirim
Tartışmaya neden tarafsınız gerçekten anlayamadım.
BlackSword
24-04-2007, 13:51
ben taraf deilim burda bir haksızlık yapılıyorsa bizlere yapılıyor deveye boynun egri derken kendisine bakması lazım birilrini sucalamya kalkan kişi ilk önce kendisinin naptına baksın bu memelkette asgari ücret 650 ytl deil 403 ytl anlayan anlar
haksızlık yapılıyorsa size yapılmıyor.. taraflar belli ...Bayan JD adına konuşma hakkınız olduğunu sanmıyorum.. eğer kölesi değilseniz..eğer öyleyseniz tabii buyurun :D
başlıklar herkese açıktır; konu dahilinde herkes yorum yapma hürriyetine sahiptir.. İsteyen istediğini savunur, istediği fikri beyan eder; tek kural karşı tarafı incitecek üsluptan kaçınarak forum kuralları dahilinde yazılması gerekliliğidir.
Ben bu konuda birkaç şey söyleyeceğim:
1. isteyen istediği fiyatı biçer seans için, demekki o fiyata da giden var arkadaşlar. Eskiden bende sizin gibi düşünüyordum ancak kime ne? Vergisi mi var , devletin koyduğu bir sınır mı var , Serbest piyasa bu kime ne?
Seansı ucuz olana para almayana gidersin.
2. Kontor isteme olayına gelince Tuğçe Hanım ile aranızda mutlka bir samimiyet vardır, yoksa Tuğçe Hanım kontor istemiş olsaydı bu forumda mutlaka duyulurdu.
3. Iron hanımın çocuğu yaşındayım kendisiyle hoş sohbetlerimizde olmuştur ben söylediklerine güvenirim.Boş konuşmaz.
4.Ancak söyledikleri iddia edilen her neyse bir şey söyleyemem ancak Jean Hanım gerçekten bu forumdan atılan bir çok kişi gibi olumsuz davranışlarda bulunmuşsa forum yönetimi zaten bu konuda katıdır. Gerekeni yapar.İspatlanması lazım ancak.
5. Herkese saygılar. ( Herkez yazanlar yanlış yazıyor, uyarmak istiyorum ancak rencide etmek istemediğim için söyleyemiyorum herkez yanlıştır herkes doğrudur )
chiarascuro rembardt
24-04-2007, 14:11
Ya konuyu hiç açmayın, ya da bütün açıklığı ile yazın.Sonrasında biz de tavrımızı gerektiği gibi koyabilelim...:mad: :mad: :mad:
BlackSword
24-04-2007, 14:27
ben hala bayan JD nin yanıtını merak ediyorum... ziraa kayısıya katılıyorum, Iron Hanım boş atıp dolu tutmaz.. kesin bir bildiği vardır..
**************************************************************************************************** **************************************************************************************************** **************************************************************************************************** **************************************************************************************************** ****************************************************************
evet serbest piyasa var herkes istedini isteyebilir ahkılısın oz aman bırakında herkes istedini istesin vergisi olmadıgı kesin bizde zaten hal caresini bulduk icımızdeki femdom ateşini söndürmek icın arakadasım kaysı
Tugece hanımın kontr istemeside benim istegimle olmuştur jest amacıyla yaptım bu durum süreklililk arzetmemektedir
haksızlık genele yapılıyor bana burda herşeye her fiyata gücüm yeter diyebilecek kac tane köle var söylermisiniz bırakın bu boş savunma mekenizmalarını ve gercekleri görün
Sevgili arkadaşım,
Benim buradaki hiç bir fiyata gücüm yetmez öğrenci adamım. Ama sen ne bekliyorsun, sahibeler amaaan kayısının parası yok şuna bir kıyak yapayım kölem olsunda sevinsin gariban demesini mi?
Prodomlar para karşılığı yapıyorsa ve buu kabul ediyorsan onlardan bir beklentin varsa bedelini ödemelisin, itiraz etmeden. Markete giiyorsun Akmerkez'de Macrocenter'da portakal 5 lira ise hesabına uyarsa alırsın uymazsa çıkarsın, gidersin pazardan ucuza alırsın. Ucuzu varsa bul arkadaşım.Şimdi sen bana neden kızıyorsun. Bak bende doktor ücretlerini protesto ediyorum 100 ytl bir muayene 15 dakika sürüyor, üstelik sağlık bu yani zevk değil.Adamın ciddi bir rahatsızlığı olsa ayvayı yedi.Ama ne yapıyorsun pahalı gelirse devlet hastanesine gidiyorsun.( Ordada özelime gel diyor ya... )
Durum bu iken yapacak ir şeyin yok. Burada bir sürü prodom var ama İnan hiç birinin kölesi olmasanda çok şey kaybetmezsin.
MistressIronBBW
24-04-2007, 14:41
ben yalan konuşuyor iftira ediyor demedim dikkatinizi cekerim yapmayan kim istemeyen kim ben bunları merak ediyorum jaenne darc hanımın buna tenezzül edipte cecap vereceni zannetmiyorum buda benim fikrim
Konu pro-domination değil slave_dog!
JeanneD'arc'ın da senin gibi basit düşünenlere hitaben "tenezzül edip cevap vermiyor" havasını yaratmak amacında ve konuşursa bir daha toparlayamayacağının bilincinde olup sustuğunu düşünüyorum!!
:mad: Konu pro-domination değil slave_dog!
JeanneD'arc'ın da senin gibi basit düşünenlere hitaben "tenezzül edip cevap vermiyor" havasını yaratmak amacında ve konuşursa bir daha toparlayamayacağının bilincinde olup sustuğunu düşünüyorum!!
Iron Hanım cevap gelmediği takdirde siz 6000 üyeli forumu bilgilendirecek misiniz?
:mad:
Iron Hanım cevap gelmediği takdirde siz 6000 üyeli forumu bilgilendirecek misiniz?
Ben gerektiğinde 6000 üyeli forumu forumun kendi sahipleri tarafından bilgilendirileceğine eminim.Iron Hanım'a fırsat kalmaz. :D Unutmayın ... IronBBW bir konuda bu kadar açık yazıyorsa ki bugüne kadar görmedim , bunu dikkate almak lazım.Ayrıca her insan özgürdür , kişi istediğini yapar. Ayrıca bu topicteki konu asla Pro-Domme değil !!! ne alaka :D
BlackSword
24-04-2007, 15:02
...pardon bahsi gecen kişinin acıklama yapacak cesareti yok ya sizin demi yok
Bahsettiğiniz kişi ( Bayan JD) bir sahibe, bir efendi.. sonraki satırın sahibi.. eğer susuyorsa.. nedeni konusunda uzun uzun düşünmek lazım... aaa bir saniyee... Iron Hanımın söylediği olmasın sessizliğin kaynağı :D
HAHAHAAHA
LiquidDreams
24-04-2007, 15:05
biz bu konuda bir degerlendirme yapmıycaz forum sahipleri konusu gecince ve fetisizm.com a maal edilince olay ben bi acıklama yapma geregi duyuyorum belirttiğiniz gibi fetisizm.com 7000 kişilik bir forumdur ve biizmde bi takım sorumluluklaırmız var ama insanlar arasındaki diyalogları yönetebilmek gibi bir lükse sahip degiliz...
Bahsi gecen konular Fetisizm.com sayesinde veya bizim sebeb oldugumuz olaylar degildir bu yuzden bizi baglayıcı bir durum yok :) bildigim kadarıyla BBW hanım ve Jean Darc hanım yaşları ve konumları gereği aralarındaki bu uyuşmazlığı çözebilecek duzeyde insanlardır bizim bir acıklama veya müdahalede bulunmamız hoş olmayacaktır .....
Kendileride BDSM camiasına fetisizm.com sayesinde girmemişlerdir fetisizm.com 1 senelik bir oluşumdur ki daha 1 yaşına girmedi bile :) bahsi gecen hanımlar oldukca eski zamanlardan beri diger siteler ve forumlarda zaten katılımlarda bulunmuşlar birbirlerini öyle veya böyle tanımaktadırlar bu durumda bize yapacak bir şey düşmemekte tabi forumun genel yapısına ters düşecek bi takım tartışmalar olursa o zaman müdahe etmek durumunda kalırız bunun haricinde bizim yani fetisizm.com un bu olaylarla hiç bir alakası yoktur
Bir an önce cözülmesi dileğiyle :))
liqu
ben sebnem sub un yazdıkalarına binaen deerlendirme yaptım üniversite mezunuyum basit düşünme kabiliyetimi herelde ordan aldım. o zaman konuşmuyosa siz bu camiayı aydınlatmakla yükümlüsünüz konuyu ortaya tam olarak ifade etmedinizden bu yorumlarım olmuştur ne oldunu bilirsek bizde ona göre konuşuruz burda olan herkes eleştiriye acık olmalıdır malta adasında deiliz nickim yeni ama ben baya bi eskiyim sizide zamanında cesaretinizden dolayı hep takdir etmişimdir taki anket formunuz elime gecene kadar ben konuyu yanlış anlamışım pardon bahsi gecen kişinin acıklama yapacak cesareti yok ya sizin demi yok
:confused: komik oluyorsun topiği açan belli ortadan dalarsan bir daha işin içinden çıkamayıp , böyle başkalarını karalayıp durursun. Forumda bir oyun var üstteki nick diye sen en iyisi orada biraz eğitim al :mad: Kızma ama hakettin yani kusura bakma ;)
Beni tanıyormusun , beni gördünmü HAYIR , konuştunmu , mailleştinmi , özel mesajmı yolladın HAYIR ama yazdığımı okuyup pat diye yorum yapıyorsun ben forum yöneticisi değilimki , ben mistress değilimki , topiği açanda ben değilim peki sen neden benim yorumuma istinaden cevap yazıyorsun :confused:
Ama bir açıdanda seni tebrik etmek gerekir ki bu konunun üzerine bu kadar düşüp aydınlatılma bekliyorsun.Fakat zaten topiği açan kişi isteyeni aydınlatırım demiş özelden buyrun sorun demiş yani neymiş adres belliymiş şimdi benim sana başka ne demememi bekliyorsun :confused: saygılar ...
Mistres iron ne diyorsa doğrudur. ona katılıyorum ona katılmayana katılmıyorum.
pegasus_of_sky
24-04-2007, 16:51
bu foruma fazla yazmadım ama dayanamadım yazmak için anlamıyorum bir türlü bu iki mistress arasında olan özel bir olay mı? özelse niye buraya taşınıyor. Özel değilse son 4 senede neler gördük neler hazmedemedikte bu olayı hazmedemeyeceğiz.Ben aba altından sopa gösterilmesine karşıyım. Herkes ya net bir şöyler söylesin yada sussun bu konuda kapansın.
Mistress Tuğçe
24-04-2007, 17:21
jeanne dar c gibi olanlar cokmu az yada asgari ücretin üzreine cıkan seans fyatları olan mistress mı yok napmış darc hanım bırakın bu işleri ya 1 yıldır burayım hemen hemen her mistress la konuşma görüşme şansım oldu eger kontr istemesi kastediliyorsa sahibe tugcede benden istemişti fazlasıylada gönderdim ben corludan ali kendisi beni iyi tanır ama işine gelmez burda kurallara riayet eden kim var ban bir söylermisiniz asıl amacının köle tayfasını beş parasız bırakmak olmadını söyleyen mistress ıron bbw nin egitim icin ve ya sean s icın istedigi bedelleri bilen varmı yaptıgım görüşmelerin hepsi g mailimde kayıtlıdır herkes burda begenmedine camur atabilir cunku kimse kimseyi görmüyor daha fazla rezillik siteyenler varsa bdsm deki bu akıl almaz fayatların ne anlama geldini türk fetişizminin nereye dogru sürüklenmek istendini bütün köle arkadaşlarıma ispatlarıyla gösterebilirim
siz beni başkasıyla karıştırıyorsunuz heralde!.
YADA BAŞKA TÜRLÜ PROBLEMİNİZ VAR.
bu güne kadar bu formdan ve başka formdan çok insanla görüştüm.
ve kimseden kontür talep etmedim etmemde...
beni tanıyanlar tanır..
sizin maksadınız ve amacınız belli...
alet edilicek en son kişi bile değilim...
kendinize gelin...
Gelmezsenizde problem değil,dediğim gibi beni tanıyanlar çok iyi tanır..
Mistres iron ne diyorsa doğrudur. ona katılıyorum ona katılmayana katılmıyorum.
Herkesin Fikri Vardir buna kaçamak Derler sayın iron hanım fikrini belirtmiş onun fikrini onaylamak yada vs gibi durum :) bana biraz soğuk geliyor varsa fikrin yazmalin yoksa es geç :) derim BöyLe komik oluyor akradasim.
MistressIronBBW
24-04-2007, 17:40
Herkesin Fikri Vardir buna kaçamak Derler sayın iron hanım fikrini belirtmiş onun fikrini onaylamak yada vs gibi durum :) bana biraz soğuk geliyor varsa fikrin yazmalin yoksa es geç :) derim BöyLe komik oluyor akradasim.
Bu şekilde onaylayan kişiler beni senelerdir forumlardan tanıyan, forumlarda sayısız aktivitesi olan ve başka konularda her dediğimi onaylamayan üyeler! Ancak satır aralarını okuyacak kadar akıllılar ve sanırım bu topiği başlığı dahil tüm yazışmalarıyla okuyanlar ne dediğimi gayet iyi anladılar ki onaylıyorlar!
Amacım onay almak ya da yandaşlarımın sayımını yapmak değildir! Bu tarz amaçlarla kişileri hedef gösterecek kadar şerefsiz bir tarzım olmadığı da çok iyi bilinir!
Tüm bu nedenlerle bu topik altında artık yazmayacağım! Yazmaya davet ettiğim tek kişi dışında daha kimlerin eteklerinde taşlar varmış görmüş oldum!
Herkese teşekkür ederim!
prokennesos
24-04-2007, 17:57
Sahibe Tuğçe Hanım'la konuşabilmek şerefine eriştim.
Kendisinin hiç bir şekilde kontör ya da başka bir talebi olmamıştır.
Uzun süreli görüşmelerimizin sonucunda bunu yazıyorum...
Lütfen yazarken daha dikkatli yazalım ve saygı sınırını geçmeyelim...
Arkadaşlar deminden beri bu topici okuyorum artık dayanamadım yazmaya karar verdim.
İlk önce şunu belirtmek istiyorum Mistress TUĞÇE hanımı yaklaşık 1 senedir tanıyorum cliplerini ve fotoğraflarını çekiyorum bu sayede bir dostluğumuz oluştu ve kendisi asla ve asla bugüne kadar bana kontör yolla tarzında basitce bir kelime dahi etmedi ayrıca bu camiadan bir sürü arkadaşımızda Tuğçe hanımı tanır ve böyle bir olay kesinlikle söz konusu dahi değildir.Tuğçe hanım gerçekten çok dürüst halden ve durumdan anlayan birisidir o yüzden bu tür iddia da bulunan zat kesinlike YALAN söylüyordur buna imzamı atarım başka bir problemi varsa onu bilemem ama tekrar şunu söylüyorum kendisi SAFİ YALAN söylüyor.O zatı buradan kınıyorum ve Tuğçe hanımdan özür dilemesini bekliyorum. Ayıptır ya.
Bu şekilde onaylayan kişiler beni senelerdir forumlardan tanıyan, forumlarda sayısız aktivitesi olan ve başka konularda her dediğimi onaylamayan üyeler! Ancak satır aralarını okuyacak kadar akıllılar ve sanırım bu topiği başlığı dahil tüm yazışmalarıyla okuyanlar ne dediğimi gayet iyi anladılar ki onaylıyorlar!
Amacım onay almak ya da yandaşlarımın sayımını yapmak değildir! Bu tarz amaçlarla kişileri hedef gösterecek kadar şerefsiz bir tarzım olmadığı da çok iyi bilinir!
Tüm bu nedenlerle bu topik altında artık yazmayacağım! Yazmaya davet ettiğim tek kişi dışında daha kimlerin eteklerinde taşlar varmış görmüş oldum!
Herkese teşekkür ederim!
Yanliş Algiladiniz ama Susuyorum En güzeL tepki bu olsa gerek gereksiz bir durumda Gereksiz uzatmak gerekmiyor...Haddimi bilerek susmayi Tercih ediyorum..
MS. JUSTINE
24-04-2007, 18:44
diyelim ki içinde yazılanalrı okuma zahmetine girişmediniz, ilk mesajı da mı okumadınız? burada konu Tuğçe Hanım değil.
Eğer onunla ilgili bir sorununuz varsa ayrı bir başlık açarsınız ve tartışırsınız. araya karalamalar koyup hem asıl konuyu hem de sizin için asıl görünen konuyu kaynatmazsınız.
Iron Hanım'ın açtığı topic'e gelince, kendisini uzun zamandan beri tenıyorum. bizim de tartıştığımız oldu ilk konuşmalarımızda, ancak ikimiz de birbirimize hakettiğimiz değeri verdik her zaman. tartışmalarımız hiç bir zaman bu kadar ciddi bir noktaya varmadı. kendisini tanıdığıma mutluyum.
öte yandan Jean D'arc Hanımla da sohbet ediyorum ve kendisini de seviyorum.
Zaten kişileri kendimize göre değerlendirmemiz gerektiği düşüncesindeyim.
bu başlığın genele açılması doğru mudur, yanlış mıdır tartışılır. genele açılan bir konu daha açıklayıcı olmalıdır elbet ancak tartışma taraflarının konumu gereği daha berrak olmaması zaten beklenen bir durumdur.
6 sayfa yazı yazılmış ancak aslında konuyla ilgili tek mesaj Iron Hanımın ilk mesajıdır. gerisi fikir yürütmeler ve konu saptırmalar dışında bir şey değildir.
Jean D'arc Hanım cevap verir ya da vermez.. ancak konuyu daha da uzatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
sevgiler
justine hanım konu tabii Mistress Tuğçe hanım değil ama Bir zat isim söyleyerek laf atıyor ortaya ve karalamaya çalışıyor gerginlik yaratıyor forumda bende bunun yalan söylediğini söylüyorum o kişiye umarım gereken uyarıyı yaparsınız.
MS. JUSTINE
24-04-2007, 20:00
justine hanım konu tabii Mistress Tuğçe hanım değil ama Bir zat isim söyleyerek laf atıyor ortaya ve karalamaya çalışıyor gerginlik yaratıyor forumda bende bunun yalan söylediğini söylüyorum o kişiye umarım gereken uyarıyı yaparsınız.
zaten yazdığım yazının da uyarı mahiyetinde olduğunu düşünüyorum.
umarım anlayan anlar saygılarımla
highwaystar
25-04-2007, 08:58
Herne kadar topic harici gibi görünsede , çok sevdiğim ve çok yakından tanıdığım bir insana , Sevgili Tuğçeye yapılmış böyle anlamsız ve kesinlikle YALAN olduğunu bildiğim bir itham karşısında yazmadan duramadım...Yaklaşık 7 aydır tanıdığım , defalarca seanslarını yaşadığım , cliplerinde oynadığım , gerçek bir sahibe olmanın yanında harika bir insan olan Tuğçeye yapılan bu haksız saldırının tek amacı , çamur at izi kalsın mantığıdır..Ne benden nede bir başkasından böyle bir talebi olduğunu asla görmedim..Bu camiada onlarca kişi onu tanırken , onun nasıl bir insan olduğunu bilirken, böyle bir itham , bir sabun köpüğü gibi yokolmaya mahkümdur zaten...
Yalancı ortaya çıksın özür dilesin gerçekten üzüntü verici bir olay
highwaystar; yukarıda da bir uyarı var tekrarlatmak zorunda bırakmayın lütfen.. konunun özünden sapmayın.. iyi eğlenceler..
highwaystar
25-04-2007, 11:23
highwaystar; yukarıda da bir uyarı var tekrarlatmak zorunda bırakmayın lütfen.. konunun özünden sapmayın.. iyi eğlenceler..
Haklısın aslında , Iron hanımın topiğinide meşgul ettiğimin farkındayım ama kesinlikle yanlış olduğunu bildiğim içinde söylemeden geçemedim...Sizdende özür dilerim Iron hanım , istemedende olsa topiğinizi böldüğüm için..:)
chiarascuro rembardt
25-04-2007, 23:27
''Benim buradaki hiç bir fiyata gücüm yetmez öğrenci adamım. Ama sen ne bekliyorsun, sahibeler amaaan kayısının parası yok şuna bir kıyak yapayım kölem olsunda sevinsin gariban demesini mi?
Prodomlar para karşılığı yapıyorsa ve buu kabul ediyorsan onlardan bir beklentin varsa bedelini ödemelisin, itiraz etmeden. Markete giiyorsun Akmerkez'de Macrocenter'da portakal 5 lira ise hesabına uyarsa alırsın uymazsa çıkarsın, gidersin pazardan ucuza alırsın. Ucuzu varsa bul arkadaşım.Şimdi sen bana neden kızıyorsun. Bak bende doktor ücretlerini protesto ediyorum 100 ytl bir muayene 15 dakika sürüyor, üstelik sağlık bu yani zevk değil.Adamın ciddi bir rahatsızlığı olsa ayvayı yedi.Ama ne yapıyorsun pahalı gelirse devlet hastanesine gidiyorsun.( Ordada özelime gel diyor ya... )
Durum bu iken yapacak ir şeyin yok. Burada bir sürü prodom var ama İnan hiç birinin kölesi olmasanda çok şey kaybetmezsin''. Kayısı.
''...Tzu-gung, Han nehrinin kuzeyindeki topraklarda dolaşırken, sebze bahçesinde çalışan yaşlı bir adam gördü. Yaşlı bir adam sulama kanalı açmıştı.Kuyuya iniyor, elinde bir kap su ile çıkıyor ve onu kanala boşaltıyordu.
Adam büyük çaba harcamakla birlikte, bu çaba pek bir işe yaramıyordu.
Tzu-gung dedi ki: 'bir günde yüz kanala su vermenin ve az çabayla çok iş yapmanın bir yolu var. Bilmek istemez miydin ?' Bunun üzerine bahçıvan ayağa kalktı, baktı ve dedi ki: n'Nedir o ?'
Tzu-gung şu cevabı verdi: 'rka ağırlık komuş, ön ucu ise hafif, tahtadan yapılma bir kaldıraç al. Böylece suyu öyle çabuk çıkarabilirsin ki fışkırır. Su çekme kuyusu denir buna.'
Bunun üzerine yaşlı adamın yüzünde bir öfke belirdi ve dedi ki: 'Hocamdan duyduğuma göre, makina kullanan insan bütün işlerini makine gibi yapar. İşini makine gibi yapanın kalbi de makine gibi olur ve göğsünde bir makine kalbi taşıyan insan doğallığını kaybeder. Doğallığını kaybeden insan ruhunun çabalarından emin olmaz.''
'...Ruhunun çabalarından emin olmamak ise dürüstlükle bağdaşmayan birşeydir.
Böyle şeyleri bilmiyor değilim; kullanmaya U T A N I Y O R U M'
Çuang-Tzu, m.ö 4. yy.
...Çok eski bir nakarat gibidir, ama bir zamanlar yücelttiğimiz sadeliğimizin kapsadığı herşeyin o makus talihi gibidir, ''Eski bir nakarat''... Şimdilerde bu nakaratlar gülünç bir şey gibi görülmekte.
Bahçıvan şanslıydı, o U T A N I Y O R D U...
''Benim buradaki hiç bir fiyata gücüm yetmez öğrenci adamım. Ama sen ne bekliyorsun, sahibeler amaaan kayısının parası yok şuna bir kıyak yapayım kölem olsunda sevinsin gariban demesini mi?
Durum bu iken yapacak ir şeyin yok. Burada bir sürü prodom var ama İnan hiç birinin kölesi olmasanda çok şey kaybetmezsin''. Kayısı.
''...Tzu-gung, Han nehrinin kuzeyindeki topraklarda dolaşırken, sebze bahçesinde çalışan yaşlı bir adam gördü. Yaşlı bir adam sulama kanalı açmıştı.Kuyuya iniyor, elinde bir kap su ile çıkıyor ve onu kanala boşaltıyordu.
Adam büyük çaba harcamakla birlikte, bu çaba pek bir işe yaramıyordu.
Tzu-gung dedi ki: 'bir günde yüz kanala su vermenin ve az çabayla çok iş yapmanın bir yolu var. Bilmek istemez miydin ?' Bunun üzerine bahçıvan ayağa kalktı, baktı ve dedi ki: n'Nedir o ?'
Tzu-gung şu cevabı verdi: 'rka ağırlık komuş, ön ucu ise hafif, tahtadan yapılma bir kaldıraç al. Böylece suyu öyle çabuk çıkarabilirsin ki fışkırır. Su çekme kuyusu denir buna.'
Bunun üzerine yaşlı adamın yüzünde bir öfke belirdi ve dedi ki: 'Hocamdan duyduğuma göre, makina kullanan insan bütün işlerini makine gibi yapar. İşini makine gibi yapanın kalbi de makine gibi olur ve göğsünde bir makine kalbi taşıyan insan doğallığını kaybeder. Doğallığını kaybeden insan ruhunun çabalarından emin olmaz.''
'...Ruhunun çabalarından emin olmamak ise dürüstlükle bağdaşmayan birşeydir.
Böyle şeyleri bilmiyor değilim; kullanmaya U T A N I Y O R U M'
Çuang-Tzu, m.ö 4. yy.
...Çok eski bir nakarat gibidir, ama bir zamanlar yücelttiğimiz sadeliğimizin kapsadığı herşeyin o makus talihi gibidir, ''Eski bir nakarat''... Şimdilerde bu nakaratlar gülünç bir şey gibi görülmekte.
Bahçıvan şanslıydı, o U T A N I Y O R D U...
Nedir bu ben anlayamadım?
chiarascuro rembardt
26-04-2007, 17:50
...Bu durumda yapabileceğim birşey yok...
whiporder
26-04-2007, 19:31
Sen ilkokulun birinci sınıfını 7 senede mi bitirdin.?
Ya sizler..?
highwaystar Herne kadar topic harici gibi görünsede , çok sevdiğim ve çok yakından tanıdığım bir insana , Sevgili Tuğçeye yapılmış böyle anlamsız ve kesinlikle YALAN olduğunu bildiğim bir itham karşısında yazmadan duramadım...Yaklaşık 7 aydır tanıdığım , defalarca seanslarını yaşadığım , cliplerinde oynadığım , gerçek bir sahibe olmanın yanında harika bir insan olan Tuğçeye yapılan bu haksız saldırının tek amacı , çamur at izi kalsın mantığıdır..Ne benden nede bir başkasından böyle bir talebi olduğunu asla görmedim..Bu camiada onlarca kişi onu tanırken , onun nasıl bir insan olduğunu bilirken, böyle bir itham , bir sabun köpüğü gibi yokolmaya mahkümdur zaten...
biye10 justine hanım konu tabii Mistress Tuğçe hanım değil ama Bir zat isim söyleyerek laf atıyor ortaya ve karalamaya çalışıyor gerginlik yaratıyor forumda bende bunun yalan söylediğini söylüyorum o kişiye umarım gereken uyarıyı yaparsınız.
İsmini telafuz ettiğiniz bayanın konu ile yakından uzakdan alakası olmadığı halde,kendisini burda savunmanızın anlamı nedir.? Kendisinin "Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü" yada "Avukatımısınız"..?
Konuyu açan kişi,gayet açık ve net belirtmiş nedeni.Ama ilgili kişiden başka herkes "çoban salatasına hıyar" olmuş.
whiporder sana ilk önce şunu belirteyim iyi anla. Ben Tuğçe hanımın basın danışmanıyım senin tabirinle rahatladın mı dostum.
Ayrıca konu kapanmıştır dedik sen niye tekrar açıyorsun konuyu miksermisin?
Germe daha fazla ortalığı
chiarascuro rembardt
28-04-2007, 04:50
Bugün gerim gerim geriliyo ortalık...:mad: :mad: :mad:
MistressIronBBW
17-05-2007, 23:24
Konular ne kolay ve çabuk yön değiştirip külleniyor! :mad:
lvlehlvlet
18-05-2007, 03:02
heuhueueh Konu para veya kontör,fatura parası değil olayları karısştırmayın arkadaşlar...:)
Bdsm yi başka işlerine alet etmek konu bu yanlış bilmiyorsam...
Bende Duyunca üzüldüm... Bu olayı bayadır beri biliyordum ama benim yazmam yanlış olurdu...
Zaten bu Saatten Sonra kimse hakkında yorum yapmam....Dogruları söyleyince kötü ben oluyorum
hamarat_kole
30-08-2007, 16:48
farkında mısın, konu başlığıyla hiç alakalı değil bu dediğin!
ne yazacağını yerinde bilmeyen bir köle benim işime yaramaz!
muhteşemmm
propritas
30-08-2007, 22:52
muhteşemmm
evet bu cevabı bu kadar geç gören ve geç tepki veren bir köle de sanırım hanımefendinin işine yaramaz.:D
Master Gold
31-12-2007, 22:57
köleler sahibeler için eferansmı istiyor? yoksa benim algılama yeteneğimmi sekteye uğradı
Yurt dışındayken ne hızlı gelişmiş bu ülkede bdsm
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com