Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim durumu yaşayanlar yardım lütfen
biraz uzun oldu ama lütfen 1 dk ayırıp okuyun en azından bir fikir verin :(
arkadaşlar öncelikle merhaba.. Ben ayak fetişiyim.. bi kız arkadaşım var ve düzenli olarak cinsel ilişkimiz oluyor.. ama ilişki esnasında benm gözlerim sürekli ayaklarında...Kendimde cesareti topluyorum tam dicem diyorum ama yapamıyorum ters teper diye... su içmeye yada wc gittiği zaman sadece çoraplarını koklamakla yetiniyorum ve harika kokuyolar..sonra diyorum kendi kendime işte şimdi dicem ama yine olmuyo.. ayaklarını hiç görmedim şu ana kadar... hiç kısa corabını cıkarmadı bu zamana kadar.. elleri cok güzel harika tırnakları var bi kac kez ısrar ettim corabıda cıkar diye hayır dedi geçiştirdi.. acaba oda bir fetiş ve ayakları kötü olduğu içinmi böyle yoksa başka bi sorunmu var... ben bu kız arkadaşımı nasıl ikna etcem aynı durumu yaşayıp sonuca ulaşanlar bana yardım etsin lütfen :confused:
passionate
01-04-2009, 23:41
kronik bir genç fetişist hastalığı diyebiliriz... evet
gencprens_19
01-04-2009, 23:43
katılıyorum sana ilişki esnasında bence ayaklarına rahatça yaklaşabilir öpebilirsin bu konuda sıkıntı cıkcağını pek sanmıyorum .
uzun zamandır ayak fetiştiyim ama tek sorun kendimde cesaret bulup söyleyememek bakmakla yetinmiyo artık beden bende yaşamak istiyorum ama nasıl sölicem :confused:
katılıyorum sana ilişki esnasında bence ayaklarına rahatça yaklaşabilir öpebilirsin bu konuda sıkıntı cıkcağını pek sanmıyorum .
bir kac kere denedim dediğini ama geri çeker gibi oluyo.. yada ben iyice korkudan öyle yapıyor gibi görmeye başladım :D
gencprens_19
01-04-2009, 23:46
bence söyle gitsin seviyosa ayaklar zaten senindir sevmiyosa zaten hiç senin olmamıştır:) merak etme topla cesaretini konuş böyle böyle bir merak hastalık herneyse var bende bu konuda senden yardım bekliyorum gibisinden bir giriş yaparsan umarım seni anlıyıcaktır ama asla pes etme;)
passionate
01-04-2009, 23:47
uzun zamandır ayak fetiştiyim ama tek sorun kendimde cesaret bulup söyleyememek bakmakla yetinmiyo artık beden bende yaşamak istiyorum ama nasıl sölicem :confused:
videolardan başlamalısın bence...fetişizm ile ilgili bir video seyredin birlikte benim işime yaramıştı..kanımca
aslında söylicektim ben ama... geçen gün 2 kız arkdaş ben ve benim kız arkdaşım oturuken bi muhabbet acıldı aniden.. karşıdaki kızlardan birisi bi anda ''geçen benm ******** ayaklarını yalayım diye tutturdu'' dedi ve güldü.. benm kız arkadaşımda ''ıyy yaladımı başka yermi kalmamış'' gibisinden cümleler söyledi.. işte dedim burda benm için şans yok artık dünya başıma yıkıldı öyle diyince ve iyice cesaretimi kaybettim :(
hayaletkopek00
02-04-2009, 00:06
Bence kafadan yalama, öpme falan gibi eylemler ters tepebilir. Nazikçe önce bedeninin muhtelif yerlerine iltifat et. Kolları, bacakları, sırtı, elleri, boynu.
Onlara kırılacak değerli kristallermiş gibi falan yaklaş. Arada ayaklarından da bahset. Havalar serin olsa arada üşümüş ayakları elinle tutar, ovalar ısıtırsın ama ısınmaya başladı artık aksi gibi. Belki uzun yürüyüşler vb. aktivitelerden sonra rahatlatmak amacıyla masaj falan yapabilirsin ufak ufak.
Önce çekingenliğini kır bence, kendi çekingenliğinden ziyade, kız arkadaşının çekingenliğini. Vücuduyla, her uzvuyla barışık olursa, güzelliğinin senin tarafından takdir edildiğini anlarsa o da rahatlayacaktır.
ve son bir not: çok girişken olma, kendini kaybetme, sakin ol. gözlerinin içine bakarak tut ayaklarını mesela. Onu herhangi bir uzvu için değil, bütünüyle sevdiğini hissettirmelisin bence.
canslavebe
02-04-2009, 00:55
dostum,benım tavsıyem attıgın her adımı kendınden emın sekılde yap ona cekıngenlıgını hıssettırme aklınada olumsuz tepkılerı getırme o pısıkolıjıde o enerjıyle davran.kolay gelsın sımdıden.
PrisonBreak
02-04-2009, 00:58
biraz uzun oldu ama lütfen 1 dk ayırıp okuyun en azından bir fikir verin :(
arkadaşlar öncelikle merhaba.. Ben ayak fetişiyim.. bi kız arkadaşım var ve düzenli olarak cinsel ilişkimiz oluyor.. ama ilişki esnasında benm gözlerim sürekli ayaklarında...ayaklarını hiç görmedim şu ana kadar... hiç kısa corabını cıkarmadı bu zamana kadar..
Sanırım burada bir terslik var :rolleyes:
passionate
02-04-2009, 01:02
oldu yerine olacak kelimesini kullansa daha uygun olurmuş sanki :) çok dikkatlisin tebrik ederim
korkuyu2
02-04-2009, 01:02
sen en iyisi hiç söyleme.
bahaneyle ayaklarına masaj yap
yavaş yavaş ilerlet
anladın sen onu
:)
canslavebe
02-04-2009, 01:04
valla bende farkettım o terslıgı hem kısa corap cıkmıo hemde kız arkadası yokken corabı kokluo arkadas ama napalım bız yınede yardımımızı edelım.
PrisonBreak
02-04-2009, 01:05
oldu yerine olacak kelimesini kullansa daha uygun olurmuş sanki :) çok dikkatlisin tebrik ederim
Bilemiyorum aralarında ki ilişki ile çokda ilgilenmiyorum ama detaylar ayrıntılarda gizlidir ;)
passionate
02-04-2009, 01:08
Bilemiyorum aralarında ki ilişki ile çokda ilgilenmiyorum ama detaylar ayrıntılarda gizlidir ;)
tabiki :)
valla bende farkettım o terslıgı hem kısa corap cıkmıo hemde kız arkadası yokken corabı kokluo arkadas ama napalım bız yınede yardımımızı edelım.
havalar soğuk olduğu için içinde kilotlu corabı oluyor.. onu cıkarıyor altında kısa corap giymiş oluyo onu cıkarmıyor
anlıyamadım ne gibi bi terslik :confused:
otuzdokuzbuçuk
02-04-2009, 09:54
Arkadaşlar, daha önce de konuşuldu buna benzer şeyler, tekrar konuşalım, her fırsatta konuşalım, arkadaşımıza da yardımcı olalım:
Şu "ben ayak fetişistiyim" açıklamalarını, itiraflarını, "dürüstüm, illa söyleyeceğim" olaylarını terk etmemiz gerekli. Sokaktaki her 10 kişiden 2'si 3'ü böyle bir olgudan ve bizlerden haberdar bile değil, 3'ü 4'ü farklı ölçülerde negatif bakıyor, geri kalanı da ya bizlerden ya da garip karşılamıyor. BU yüzden biraz politik, biraz liberal olmak gerekli bu konuda.
Arkadaşım, senin yapman gereken, senin durumundaki her arkadaşım yapması gereken şudur: sevgilini gözle. Ayak fetişistliğinden haberdar olup olmadığını çözmeye çalış. Haberdarsa ne düşünüğünü öğrenmeye çalış. ÖNce sevgilinin konu üzerine durumunu öğren.
Sonra, ne düşünüyorsa düşünsün, isterse sana "ayak feşistlerine ölüm!" desin fark etmez. Bu bir ilişki, aşk, sevgi, kişisel uyum meselesidir. Her kadın tanımadığı adamın cinsel özelliklerine kötü bakar. Kendi herifi böyle olursa öyle bakamaz. Bir sevdiği öldürülmemiş kişinin idam cezasına karşı olması çok daha kolaydır, bu durum da buna benzer bir durum.
Onun ayaklarına herhangi bir uzvu gibi yaklaş. Özel gibi değil. Onun ayaklarıyla ilgilenmek çok özel bir falaiyet gibi görünmemeli ona. Atıyorum yan yana uzandığınız, oturduğunuz bir anda onun rahatlığı için "uzat ayağını istersen" de. Ama bunu derken ayağına, onun göstereceği tavıra değil, tv'ye bak. Özetle, hileyle ayaklarına biraz yakınlaş, yakınlaştığın anda da asla özel bir dokunuş gösterme. ELi gibi, kolu gibi davran. Ama artık sen yavaş yavaş ayaklarına yakınlaşmış olacaksın böyle. Ve o da, senin onun ayaklarına dokunmana yavaş yavaş alışmış olacak ama haberi olmayacak. Ve emin ol ya kendisi fark edecek (bu en güzeli) ya da sen sakince söyleyecek bir an bulacaksın.
acıklamaların için tşk ederim 'otuzdokuzbuçuk' dediklerini uygulamaya calışcam.. Bu arada çok gıdıklandığı için ayaklarına dokunmak için bahane olarak gösterip gıdıklar gibi yaklaşmaya çalışıyorum.. buda bir yaklaşımmıdır sizce :(
Ghettosa
08-04-2009, 00:25
boşver hiç bulaşma :D:D
skolaris
08-04-2009, 04:26
Gıdıklarmış gibi yaklaşmak falan çok gereksiz ve itici numaralar bence. Direk söyle. Ama büyük ihtimalle ayakları çirkindir. Kolay gelsin.
Başardımmmmm!!! :) ilişki esnasında bi anda cesaretimi topladım ve ayaklarına eriştim onunda cok hoşuna gitti artık her ilşkiden önce ayaklarını yalıyorum yakında resimler için ikna edicem ve sizlerle paylaşcam.. ayrıca ayaklarının cok güzel olduğunu söylemeden geçemicem :D
Benim Adım Lola
18-04-2009, 00:14
İlk yazan ben olayım bari. Tebrik ediyorum...
Umarım hayal ettiğin gibi olmuştur buluşmanız ayaklarla :D
brikardi
18-04-2009, 00:40
vaybe seneler önceydi beni bağlayıp yüzüme oturması için iknaettiğim zamanlardan önce ilk ayakla tanışmam
kardeş tebrik ederim güzelbi duygudur resimlerini bekliyoruz
İlk yazan ben olayım bari. Tebrik ediyorum...
Umarım hayal ettiğin gibi olmuştur buluşmanız ayaklarla :D
tşk ederim hayal ettiğimdende güzel oldu :D
vaybe seneler önceydi beni bağlayıp yüzüme oturması için iknaettiğim zamanlardan önce ilk ayakla tanışmam
kardeş tebrik ederim güzelbi duygudur resimlerini bekliyoruz
sağol kardeş tşk ederim...Herkez yapabilirmiş bunu anladım artık :)
otuzdokuzbuçuk
18-04-2009, 09:12
Eh, gözün aydın diyelim o zaman. Bak, korkulacak bir durum yokmuş. Çok sevindim adına.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com