Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir soru
Cyprusmat
29-08-2007, 13:46
Herkese selamlar,
Arkadaşlar bilmediğimiz bir konuda sizlerin fikirlerini almak istiyoruz. Eğer aramızda doktor, cerrah vs. tarzı üyelerimiz varsa, bunu bilebilirler.
Bir erkeğin testisleri alındığında, o erkekte ne gibi değişiklikler oluşur ve bu zamanla ne tarz sonuçlar doğurur ? Erkekliği kullanılmaz hale gelir mi ?
Şimdiden teşekkürler.
Mel
Herkese selamlar,
Arkadaşlar bilmediğimiz bir konuda sizlerin fikirlerini almak istiyoruz. Eğer aramızda doktor, cerrah vs. tarzı üyelerimiz varsa, bunu bilebilirler.
Bir erkeğin testisleri alındığında, o erkekte ne gibi değişiklikler oluşur ve bu zamanla ne tarz sonuçlar doğurur ? Erkekliği kullanılmaz hale gelir mi ?
Şimdiden teşekkürler.
Mel
arkadasım erkeğin tertisi alındıktan sonra erkeğe sekonder(ikincil) sex karakterlerinde değişiklik olmaya baslar...aslında iki durumda gözden gecirebiliriz.eğer ergenlik tamamlanmadan alınırsa bu sekonder sex karakterleri hiç olusmayabilir.yani vücut kıllanması(erkek tipi kıllanma) ses kalınlaşması adelelerin güçlenmesi sakal bıyık gibi erkeğe has durumlar olusmayabilir.ergenlıkten sonra alınırsa bu tür yapılar olustugu için sıkıntı yasanmaz fakat erkeğin orgazm olamama gibi bi problemi ortaya cıkar.yani ereksiyonu yasar fakat bosalma olmaz.meni cıkısı gözlenmez ve erkeğin üreme özelliği kaybolur.vücutta testeron olmayacagı için onunda etki alanlarında eksiklik olusur...ayrıca bayanlara has olan östrojen erkeklerde de az da olsa bulunmakta fakat onun etkisini testeron kompanse etmektedir.vücuttan testeronu cıkarırsak test/öst dengesi bozulacagı için bayana ait sekonder sex karakterleri gözlenebilir.en önemli meme büyümesi olarak karsımıza cıkabilir.isteyen arkadaslara bu ameliyatların nasıl yapıldıgını ve sonucunu gösteren resimler gönderebilirim...umarım yardımcı olabilmişimdir..
son...:) umarım beğenmişdinizdir....ancak bu kadar oluyo:)
güle güle kullansın :)
üzüldüm ama yine de içim sızladı :(
güle güle kullansın :)
üzüldüm ama yine de içim sızladı :(
:)
wahh wahh getti gettii...:) harbi yazık oldu be...
FETISHGIRL
08-09-2007, 06:26
soru vazektomiyle alakalı değilmi doğrumu yazdım emin değilim testislerin alınması başka bişey cinsiyet değiştirme ameliyatı başka bişey bu resimler cinsiyet değiştirme ameliyat resimleri değilmi sadece öğrenme amaçlı soruyorum bilgisi olmayanlar lütfen bişey eklemesin;)
tatliseya
08-09-2007, 09:24
hıyk
soru vazektomiyle alakalı değilmi doğrumu yazdım emin değilim testislerin alınması başka bişey cinsiyet değiştirme ameliyatı başka bişey bu resimler cinsiyet değiştirme ameliyat resimleri değilmi sadece öğrenme amaçlı soruyorum bilgisi olmayanlar lütfen bişey eklemesin;) literatürde vazektomi yapılıp da penisin yerinde bırakıldıgı bi ameliyat türü ben bilmiyorum...bi kişi penisi aldırıyosa can sıkıntısından aldırmıyodur heralde...cinsiyet değiştirmek istediği için yapıodur bunu...buna istinaden gönderdim resimleri...
the bellatrix
08-09-2007, 13:27
hem zahmetli
hem eziyetli
hiç de fena olmamış..
soru vazektomiyle alakalı değilmi doğrumu yazdım emin değilim testislerin alınması başka bişey cinsiyet değiştirme ameliyatı başka bişey bu resimler cinsiyet değiştirme ameliyat resimleri değilmi sadece öğrenme amaçlı soruyorum bilgisi olmayanlar lütfen bişey eklemesin;)
katiliyorum ayrica joyn arkadas erkeklik demiyor testisler diyor soruda da yanlişlik olabilir durun bakalim ne istediğini açikca belirtsin :)
FETISHGIRL
08-09-2007, 14:37
literatürde vazektomi yapılıp da penisin yerinde bırakıldıgı bi ameliyat türü ben bilmiyorum...bi kişi penisi aldırıyosa can sıkıntısından aldırmıyodur heralde...cinsiyet değiştirmek istediği için yapıodur bunu...buna istinaden gönderdim resimleri...
Vazektomi nedir?
Vazektomi (erkeğe uygulanan cerrahi sterilizasyon) erkekte sperm hücrelerinin testislerden depolandıkları bölgelere geçişinin cerrahi yöntemlerle kalıcı olarak bozulması işlemidir. penis duruyomuş yani:) ;)
the bellatrix
08-09-2007, 14:42
halk diliyle : sadece ve sadece kısırlaştırma))
ParadiseSlave
08-09-2007, 14:48
halk diliyle : sadece ve sadece kısırlaştırma))
bazı halkların cürretkarlığına bakınızki
bunu hadım etmek olarakta telaffuz edebiliyorlar.:)
Vazektomi nedir?
Vazektomi (erkeğe uygulanan cerrahi sterilizasyon) erkekte sperm hücrelerinin testislerden depolandıkları bölgelere geçişinin cerrahi yöntemlerle kalıcı olarak bozulması işlemidir. penis duruyomuş yani:) ;)
eksik bilgi...öncelikle arkadasın sordugu soruyu ii anla arkadas testislerin alınmasından bahsediyo....sizin bahsettiğiniz vazektomi bu işlem sırasında yapılabilir...yani cinsiyet değiştirme işlemi sırasında vas deferens kanalının da cıkarılması olayıdır...vazektominin kelime karsılıgı budur....bunun yanında erkekği infertil duruma getirmek için laparoskopik olarak bu kanalın bağlanma işlemi gercekleştiriliyor...sizin karıstırdıgınız sey bu işte....onunda resimlerini göndericem yakında....yani neymiş penis yerinde kalmıyomus....son bi not ....terminolojide -tomi eki kesip cıkarma anlamına gelir....vazektomi vas deferensin kesilip cıkarılmasıdır....
the bellatrix
08-09-2007, 14:51
ayrıca penisin işlevselliğini yitirmediği (erkeklere uygulanan) bir doğum kontrol yöntemi olduğunu biliyordum Ben ?))
ParadiseSlave
08-09-2007, 14:55
hııı pardon..:o
korkunç ve iğrenç görüntüler.dayanamadım nerdeyse bakamayıp kapatacaktım ama dayandım...
bunu yapan ve yaptıran arkadaşlara saygım 1000 kat daha arttı :)
özellikle "BÜLENT ERSOY" ablamız gözümde birkat daha büyüdü :)
ayrıca penisin işlevselliğini yitirmediği (erkeklere uygulanan) bir doğum kontrol yöntemi olduğunu biliyordum Ben ?))hanımefendi bildiginiz sey yanlıs deil...eğer sadece kanallar bağlanırsa penis işlevselliğini kaybetmez...sadece meni cıkısı gözlenmez...ama soruyu soran arkadas testislerin cıkarılmasından bahsediyodu...testisler cıkarılıpta penisin yerinde bırakılması seklinde literatürde bi ameliyat yok...eğer kişi steril olmak isterse(infertil-kısır) bunun için testisleri cıkarmıyoruz....sadece vas deferensi bağlıyoruz...bazı durumlarda ise vas deferens bağlandıktan sonra kesebiliyolar...bu işleme de vazektomi denilmekte...karısıklıgın sebebi bu olsa gerek...dediğim gibi arkadas testislerin cıkarılmasından bahsettiği için bu görüntüleri gönderdim...ayrıca bahsettiğim vazektomi ameliyat görüntülerini de gönderecem...sanırım o zaman bu karısıklık ortadan kalkar...
hamarat_kole
08-09-2007, 20:24
bu ne yaa :(
Cyprusmat
09-09-2007, 20:38
Arkadaşlar,
Hepinize çok teşekkür ediyorum ama bu soru mesajını attıktan sonra uzun bir süre cevap alamayınca konuyu kendi imkanlarımla araştırmaya karar verdim ve herşeyi öğrendim. Öncelikle buraya cevap yazan arkadaşların hepsi, hemen hemen herşeyi birbirine karıştırmış.
Bahse konu işlemin tıptaki adı "orşiektomi". Yani cerrahi kastrasyon.
Normalde, ileri derecedeki prostat kanseri vakalarında uygulanıyormuş. Ancak cinsiyet değiştirme amacındaki kişilerin, cinsiyet değiştirme ameliyatına kadar tetosteron üretimini durdurmak ve o süreye kadar kadınlık olgusuna alışmalarına yardımcı olmak için yaptırdıkları da görülmekteymiş.
Herkese katkılarından dolayı teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
Mel
Bu cevabın sonundaki Mel :p hiç yabancı gelmedi :rolleyes:
Cyprusmat
10-09-2007, 21:01
Şebnem hanım, şayet hatırınıza gelen Mistress Jade'in Kıbrıs'ta yaşayan eşi ve kölesi Mel ise, evet o benim.
Yürekten açıklamanıza teşekkür eder, mutluluklar dilerim ;)
FETISHGIRL
17-09-2007, 22:39
eksik bilgi...öncelikle arkadasın sordugu soruyu ii anla arkadas testislerin alınmasından bahsediyo....sizin bahsettiğiniz vazektomi bu işlem sırasında yapılabilir...yani cinsiyet değiştirme işlemi sırasında vas deferens kanalının da cıkarılması olayıdır...vazektominin kelime karsılıgı budur....bunun yanında erkekği infertil duruma getirmek için laparoskopik olarak bu kanalın bağlanma işlemi gercekleştiriliyor...sizin karıstırdıgınız sey bu işte....onunda resimlerini göndericem yakında....yani neymiş penis yerinde kalmıyomus....son bi not ....terminolojide -tomi eki kesip cıkarma anlamına gelir....vazektomi vas deferensin kesilip cıkarılmasıdır....
bakıyorumda cevap verirken yada bi eleştiriyi cevaplarken uslubunuz biraz sert gibi napılmalı?...
konu sert zaten.
ve sihirbozan
yakında fetişizmin haritasınıda çizer bu insanoğlu.
her çerçeveye bir cam ve macun.
bakıyorumda cevap verirken yada bi eleştiriyi cevaplarken uslubunuz biraz sert gibi napılmalı?...
ben bilgim olmayan konularda ahkam kesmeyi sevmem...karsımdakınden de aynısı beklerim...bu yüzden cvplarım size sert gelmiş olabilir...
FETISHGIRL
18-09-2007, 15:24
ben bilgim olmayan konularda ahkam kesmeyi sevmem...karsımdakınden de aynısı beklerim...bu yüzden cvplarım size sert gelmiş olabilir...
ahkam kesmedim vazektomı olarak algıladım google dan karsıma çıkan acıklamada oydu %100 doğrudur demedim sert gelmiş olabilir değil öylesiniz biraz tuhaf tarzınız....
joy arkadas sanırım tıp ogrencisi veya doktorsun..
üzerine alınma ama allah dusurmesin yaa, fetis eğilimli bir doktora
ameliyat sırasında ayak bacak görüp azar ne me lazım hipokrat yaya kalır soora :D :D :D :D :D
Başlık açık ve netti sorulan soruların cevapları karşılığını almış herkes halinden memnun uzamasına gerek yok ortada ahkam kesmeyi gerektirecek bir durumda söz konusu değil yeni sorusu olan varsa devam edebilir :cool:
cellu_lose
06-11-2007, 15:58
Abooooooo!!!!!!
gitti adamın hayatındaki en önemli hazine...
ya forumda ki ada arkadasada bundan yaptıralım...para toplayalım bunun için...baksanıza bazıları "saplı sultan" die dalga gecıo:D...
ya forumda ki ada arkadasada bundan yaptıralım...para toplayalım bunun için...baksanıza bazıları "saplı sultan" die dalga gecıo:D...
:)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com