PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : birkaç fikir

bluemoon
31-07-2006, 00:31
birkaç arkadaşımla beraber bir site kurmaya karar vermiş ve bu işe de başlamıştık açıkcası.daha sonra hayat şartları,iş çalışma saatleri bir de arkadaşımın yurt dışına gitmesi gibi sebeblerden dolayı yarım kaldı.sitenin ismini vermiyorum reklam olmaması için.bizim birkaç fikrimiz vardı daha önce Türkiyede ve dünyada denenmemiş...aslında bilmiyorum belki de denenmiştir..neyse uzatmayalım mesala biz siteye üye olacak arkadaşlara bir ıq testi uygulamayı düşünüyorduk.bu belki size çok züppece gelecek ama hem ilgiyi hem de kaliteyi arttıracağı konusunda emindik.siteye üyelik bedava olacaktı ama bazı konulara giriş yapabilmek için özel üyelik gerekecekti.bunun içinde kısa mesajla yani belli bir kontür karşılığı daha önce anlaştığımız bir gsm şebekesine mesaj atmak gerekecekti..örneğin özelüye yazıp 2323'e gönderin gibi...ben bunun oldukça büyük bir kaynak yaratacağına inanıyorum.daha bunun gibi birçok fikir vardı ama olmadı işte kısmet değilmiş.belki işinize yarar diye düşündüm...:cool: bir de unutmadan bence bir radyo istasyonuyla anlaşıp isteyenlere forumu dolaşırken müzik keyfide yaşatılabilir...

BeyZaDe
31-07-2006, 01:00
özellikle ı.q testi artık dünyada pek de rağbet görmeyen bi olay bildiğim kadarıyla..pek bi getirisi olacağını sanmıyorum..
ancak radyo olayınagerçekten bayıldım diyebilirim..çok güzel olur...:cool:

Mustang
31-07-2006, 11:11
evet bu radyo fikrini sevdim, tahminimce yavaşlamaya sebep olacak ama yine de çok güzel bi fikir. Bizimle paylaştığın için sağol

CarpetBaggeR
31-07-2006, 12:50
valla radyo fikri güzel ama içinde efekte olsun hani bizim için olduğu anlaşılsın müzik aralarında kırbaç sesleri falan süper olur :):) şaka bir yana aslında güzel bir fikir gerçekten

bluemoon
01-08-2006, 22:53
evet dediğiniz gibi biraz yavaşlatabilir formu bu nasıl engellenebilir o kadar teknik bir bilgim yok ama sizler bu işi daha biliyorsunuz elbetteki.umarım az da olsa faydam olmuş fikir verebilmişimdir.neden bilmiyorum ama üye olmamın üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen bu foruma çok alıştım,keyif veriyor bana.sıcak bir ortam yaratılmış burada,ben de ufakta olsa birşeyler katmak istiyorum...:cool:

BeyZaDe
01-08-2006, 23:08
ii niyetin zaten mesajından belli..saolasın..daha da güzel sohbetler,paylaşımlar da olur işallah zamanla..:)

Fetisheuro.com