PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : deneme

sbaris1
15-07-2009, 12:42
John internette fetish sitelerde gezindikten sonra televizyon izlemeye karar verdi. Tv izlerken birden telefonu çaldı. Arayan kiracısı kate di. Kate john a evde bir problemin olduğunu annesi ile birlikte evde beklediklerini eğer gelirse çok memnun olacağını belirtti.
John zaten Kate ve annesine çok kızgındı.4 aydır kirasını alamamış olduğu düşüncesi ile apor topar hazırlandı ve yola koyuldu. Fazla uzak sayılmazdı. Onun için taxiye ihtiyaç duymadı. 15 dakika yürüdükten sonra apartmanın önünde durdu. 3. katın ziline uzun uzun bastı. Kapı açıldı.
Eve girdiğinde gerçekten kate ve annesinden başka kimse yoktu. Kate’in üzerinde askılı bir tişört, şort ve ayağında dize kadar pembe çizgili gri çoraplar vardı. Muhteşem görünüyordu. Annesinde ise kırmızı renkte eşofman ve kısa kırmızı çoraplar vardı. O da fena değildi. Zaten kate’in annesi de 42 yaşında falandı. Ama çok diri bir vücudu vardı. Adı karen di. Hoş beş muhabbetten sonra söze Karen girdi.
- john geçen telefonda beni çok kırdın.
- Neden kırılıyorsun ki? Bana söz verdiğiniz günde de kiramı salladınız.
- Ama sebeplerini bile dinlemedin!
- Her zaman bir sebep üretiyorsun Karen
- Neyse al işte kiranı hepsi burada ama gerçekten çok kırıldım. Bunun altında kalmam haberin olsun.
- Teşekkürler.
- Ne içersin?
- Biranız var mı?
- Var tabiî ki
Karen mutfağa gitti. Kate tv seyrediyor muhabbete ilgisiz davranıyordu. Herhalde nöbetten yeni çıkmıştı. Hastanede hemşire olarak çalışıyordu. Karen elinde 2 bardak bira ile içeri girdi. John çaktırmadan bir Kate’in bir karen’in ayaklarındaki çoraplara bakmaktan kendini alamıyordu. Ortam yumuşamış parayı aldığı için John un sinirleri de gevşemişti.
- Eee john anlat bakalım neler yapıyorsun demişti Karen
- Ne olsun işte kriz beni de vurdu işyerimi devrettim. Şimdilik sadece dinleniyorum.
- İyi iyi. Dinlenmek iyi gelir insana
- Gerçekten çok yorulmuşum kafa olarak ta. Uzun bir tatile çıkacağım yarın. Hatta bütün çevrem bugün çıkacağımı biliyordu ama arabayı servise bıraktım yarına kaldı
Kate ve Karen birbirleri ile göz göze geldiler o an ve sinsice gülümsediler. John birasını bitirdi. Kate hemen mutfağa gidip ikinci birayı getirdi. Kate o ara tv kapatıp annesi ve john’un yanına oturdu. John kate ve Karen muhabbeti iyice ilerletmişlerdi. Ama john un gözü sürekli ayaklarına kayıyordu.

eren_köle
15-07-2009, 20:50
güzzel hikaye devamını bekliyoruzz

Fetisheuro.com