PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Female to Female BDSM 2!!!!!

ece-duygu
12-11-2008, 20:33
.........................

ece-duygu
12-11-2008, 20:36
........

cd.köle
12-11-2008, 20:37
Muhteşemmmmm süpersinizzzzzzzzzzzzzz..

cincirarap
12-11-2008, 20:40
enfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte kraliçelerin kraliçesi ECE HANIM

ece-duygu
12-11-2008, 20:40
sureklı oleım ewt kesınlıkle demekden yoruldum ;)

Muhteşemmmmm süpersinizzzzzzzzzzzzzz..

ece-duygu
12-11-2008, 20:41
ewt demekden yoruldum artık daa dıorum ve sana katılıorum:D

enfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte kraliçelerin kraliçesi ECE HANIM

cevo_3303
12-11-2008, 20:43
Kendİmİ bakmaktan alamiyorum lÜtfen bnİ bu yanlizliktan kurtarin ve sahİbemm olun sİzİn gİbİ mukaddes bİ sahİbem olsun İsterdİm............

ayakların_kölesi
12-11-2008, 20:43
Efendİm ben kİlİtlendİm

cd.köle
12-11-2008, 20:45
sureklı oleım ewt kesınlıkle demekden yoruldum ;)

Size kelimeler yetersiz kalıyor yazarken hanımefendi..bence tek geçersiniz burada efendim..strapon ve scat çekimlerinide yakın zamanda görmek dileğimle...

saygıyla eğiliyorum önünüzde..

cevo_3303
12-11-2008, 20:45
Mİtress ece-duyug hnm.efendİ nasilsiniz cvbinizi beklİyorumm

manwithpassion
12-11-2008, 21:07
Gercekten etkileyici ve fark yaratan bir calismalar dizisi olusturulmus.
Bravo!!!

mrgnr
12-11-2008, 21:19
:eek:
BRAVOO
MÜHTEŞEM EMEĞİNİZE SAĞLIK

ece-duygu
12-11-2008, 21:24
;)

BRAVOO
MÜHTEŞEM EMEĞİNİZE SAĞLIK

barisk75
12-11-2008, 21:32
bu resimlere bakıpta köleniz olmayı istemiyecek bir kişi çıkmaz sanırım bu forumda efendim.

Carl F. Gauss
12-11-2008, 21:50
Kadin koleye ballbusting yapmak veya tesebbuste bulunmak diyeyim herhalde dunyada ilktir evet

quick
12-11-2008, 22:12
ece hanımın her yaptığı işte farklılığı :)
ece hanımın BDSM deki rolünü inkar eden yoktur sanırım:rolleyes:

bu arada gözlerim yine ece hanımın muhteşem çizmelerine ve bacaklarına kaydı

biye10
12-11-2008, 22:18
olağanüstü muhteşem bende bakmaktan kendimi alamıyorum ece hanım

ece-duygu
12-11-2008, 22:24
bu kadarmı eleştırı olmaz fazlasını beklıorum senden.....:cool:

Kadin koleye ballbusting yapmak veya tesebbuste bulunmak diyeyim herhalde dunyada ilktir evet

slaverköle
12-11-2008, 22:54
kraliçem mrb.bu resimlerdeki bayan kölemi???

soprano
13-11-2008, 00:57
Çıldırtıcı
harikasınız Yüce Efendim

highwaystar
13-11-2008, 07:37
Mükemmel çekimler...Konsept harika....Sabah sabah iyi bir şok oldu bana kendime gelebilmek için.....Harikasın Ece......D

ataberkson
13-11-2008, 07:51
Yine farklı bir paylaşım olmuş. Her zaman ki gibi.;)

ike
13-11-2008, 08:43
çekimler giysiler konsept çok hoş etkileyici
farklısınız gerçekten

darkman06
13-11-2008, 09:32
cok güzel Ece hanım....;)

cd.köle
13-11-2008, 13:36
Size tüm bayan veya cd.köleler kurban olsun efendim..baktıkça bakıyorum her karesi süper ve olağınüstü resimler emeğinize sağlık...saygımla..

emredin
13-11-2008, 20:10
fotoğraflar erotizm kokuyor..muhteşemliğin zirvesi ece hanımefendi..teşekkür ederim

absent
13-11-2008, 21:40
bu serinin daha da devamı olur mu acaba ben F to F hastasıyım bu da süper olmuş ilki gibi..

Ada Soylu
13-11-2008, 21:50
Yine farklı yine güzel :)
Bu sitede o kdr basit fotolar görüyorum ki artık içim sıkılmıştı.
Ece Duygu topic'leri bir başka oluyor. En azından yazılan başlıkla fotolar birbirini tamamlıyor.
Tebrikler...

hakkı
13-11-2008, 23:38
Kesinlikle muhtesem cekimler. Kalite akıyor. Zevk fışkırıyor:)

başkent
14-11-2008, 18:56
Hımm. Evet gerçektende ortada taktir edilmesi gereken bir çaba var. Ah birde şöyle buram buram nylon kokan bir seri olsada destanlar yazsam.

mehmetkalem1
14-11-2008, 21:41
Yine bir Ece hanım gerçeği. Farkınızı ortya koyuyorsunuz efendim. Çok teşekkürler...

schizophreny
14-11-2008, 23:40
bravo ece hanım

NARKOZ
15-11-2008, 22:36
Çok gÜzeller ece hanimefendİİİİİİİİİİİİİİ

mystri
16-11-2008, 01:40
bu ne ya dalgamı geçiyosunuz.bi tane kırbaç izi bile yok.resmen görsel şov.neyin bdsm si.

slaverköle
17-11-2008, 10:04
bu resimlerdeki köle bayanmı diyorum ece hanım.nedense cvp gelmiyo.bişeyde sorulmuyo artık:((

slaverköle
17-11-2008, 10:38
ayrıca ben bu mystri denen elemanada ayar oluyom.fena halde canımı sıkıyosun bilader

bbahadir
17-11-2008, 10:43
DÜnya sitandartlarinin bİle Üzerİnde sÜper bİ bayan

ece-duygu
17-11-2008, 12:08
;)sorulmaz....

bu resimlerdeki köle bayanmı diyorum ece hanım.nedense cvp gelmiyo.bişeyde sorulmuyo artık:((

cd.köle
17-11-2008, 12:30
;)sorulmaz....

Bence.de sorulmaz böyle bir soru..;)

slaverköle
17-11-2008, 13:49
sana noluyo cd köle.senle konuşanmı var.hem ben ece hanımın gerçek kölesiyim.

slaveturk
17-11-2008, 21:56
herzamanki gibi muhteşem... Bravooo

sigerdji
18-11-2008, 08:56
bence Ece Hanim Efendi, kolelerinde cinsiyet ayirimina son verecek uygulamala rdizisinde yeni bir adim atmis oldu, bundan dolayi O`nu kutlar, tesekkurlerimi sunarim, Efendim... calismalariniz hem ortaya ilke koyucu hem de soluksuz birakici turden...:)

ece-duygu
25-11-2008, 15:48
;)

bence Ece Hanim Efendi, kolelerinde cinsiyet ayirimina son verecek uygulamala rdizisinde yeni bir adim atmis oldu, bundan dolayi O`nu kutlar, tesekkurlerimi sunarim, Efendim... calismalariniz hem ortaya ilke koyucu hem de soluksuz birakici turden...:)

asterix
26-11-2008, 00:46
ben şahsen bayanların köle olmasına tamamen karşıyım....köle biz erkekleriz...üstün olan,dominant olan bayanlar...kölelik bize yakısır...efendilik bayanlara...

ririri
26-11-2008, 11:58
gerçekten harkuladesiniz

darknessface
26-11-2008, 15:23
futbolda maradona,havacılıkta lufthansa,arabada mercedes,televizyonda löwe,kuşlardan karga,oyunda PES 2008 bu FETİŞİZM KONUSUNDADA ECE HANIMI TEK GEÇERİM.TEK KELİMEYLE SÜPER BİR ÇALIŞMA OLMUŞ.RESİMLERİ ÇEKEN BEN OLSAYDIM SANIRIM ŞU ANDA BU MESAJI YAZAMAYACAKTIM.

slaverköle
02-12-2008, 16:08
........................

ece-duygu
02-12-2008, 16:13
ben sansur koyuyorum eğer sıte yonetımıde okumuş olsa onlarda sansur koyar

bu sıtedekılere ne oldu anlamadım ben bole bı coşkunluk fazla actıon var ıçınızdekı fazla enerjıyı başka turlude kullanabılırsınız....;)

........................

fare
02-12-2008, 16:40
size hayranim okadar

ece-duygu
02-12-2008, 17:13
:)

size hayranim okadar

qaswed
14-12-2008, 04:07
fulsene cok benziyosun o kadar...

hamarat_kole
06-01-2009, 11:26
inanılmaz güzelsiniz

slaveasdero
09-01-2009, 11:37
emeğinize sağlık

ece-duygu
09-01-2009, 13:52
;)

emeğinize sağlık

slawee
10-01-2009, 14:41
harikasınız tapıyorum size muhtesemmmm

smertol
06-02-2009, 10:17
ece-duygu beni istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ayaklarınızın emrindeyim.

highwaystar
06-02-2009, 16:34
Bakın kölelerim ece-duygu ve diğerleri 1 cisi el öpmeden muhabbete gelinmez sarayıma
Hah aferin şimdi oldu
Bunu unutmayın sakın

Diz üstünde köle olarak yaşamaktansa ayakta efendi ve kral olarak ölmeyi secerim
Krallar ise ağlamaz ağlarsa kimse susturamaz şunu bilki yegen HERKES KRAL OLAMAZ!

Bu alemin kralıyım

Çakma kral işbaşındaaaaaaaaaaaa....Helal sana bee....:D

highwaystar
06-02-2009, 16:46
Biran önce tedavi ol sen ve başkalarının topiklerinide salak sulak mesajlarla kirletme bakayım koçum emi ?

ziman06
18-02-2009, 09:09
Resimlerime bakın beğenirseniz köleniz olurum sahibem...

shoeslicker
20-02-2009, 10:12
Mistress Ece is a unapproachable TURKISH GODDESS, every girl, especially blonde scandinavian girls !!! should submit to this Turkish Lady ! Go on like that, please. Köle shoelicker , Almanya

freshcdsever
20-02-2009, 15:52
harikasınız , yanınızda olmak isterdim süperr

wrestlergirl
20-02-2009, 17:43

o bir kadınsa cuntbust yapmıştır. ballbusting erkekler için:D

gehennas
20-02-2009, 20:17
Hiç fena değil . Sağolun .

yeniburcu
21-02-2009, 12:28
hayallerim arasında olduğundan çok hğş resimler

alpesp
22-02-2009, 00:04
inanılmaz şaka gibi muhteşem kelimeler yemiyor

super_kole
10-03-2009, 22:59
Ece Hanım,çizmenin altındaki tırtıklı alan ile dilimi ezse acaba dilimde o şekli alır mı :)
etkileyici bir çalışma olmuş,emeğinize sağlık Ece Hanım.

shoeslicker
17-03-2009, 14:28
sanırım alt başlıa gerek yok resımler herşeyı anlatıo....

Mistress Ece, you are a great TURKISH MISTRESS ! Would you also whip and humiliate young blonde Swedish sluts ?

They all want to receive hits and whips from TURKISH MISTRESSES...

venue
21-03-2009, 04:41
ben sahsen daha bu forumda kolesi olmam dusundugum bir kisiye rastlamadım cok abartıyosunuz bazen bazı seyleri sadece içinizdeki arzuları dışa vururken sadece karsınızdaki kişi sizi hakediomu bide onu düşünün yani her zaman kendinizi ikinci plana atmayın ok

ece-duygu
21-03-2009, 07:28
nedense çok doğru soledını düşünüorum bıraz durup düşünmelerı gerekıo abartan çok var tabı sitede ama bu yorumu buraya yazdına gore benı yermeyemı çalışıo acaba dedım bu arada ben mistress ece eğer yermeye çalışıosan bırını yanlış topık altında yorum yazıosun....

bu arada spıddıng ve face salp vıdeosu onumuzde kı gunlerde forumda paylaşıcam..

ii seyirler....

ben sahsen daha bu forumda kolesi olmam dusundugum bir kisiye rastlamadım cok abartıyosunuz bazen bazı seyleri sadece içinizdeki arzuları dışa vururken sadece karsınızdaki kişi sizi hakediomu bide onu düşünün yani her zaman kendinizi ikinci plana atmayın ok

ayaklarınınkölesiyim
21-03-2009, 12:28
siz mükemmel birisiniz Ece hanım sizin köleniz olmak ayaklarınızın altında olmak mükemmel.bana çarşamba günü hayatımın en güzel anlarını yaşattınız inşallah bir dahaki istanbul seyahatimde görüşmek üzere tabi siz uygun görürseniz

ece-duygu
21-03-2009, 12:52
tabıkı uygun goruorum senı...;)

siz mükemmel birisiniz Ece hanım sizin köleniz olmak ayaklarınızın altında olmak mükemmel.bana çarşamba günü hayatımın en güzel anlarını yaşattınız inşallah bir dahaki istanbul seyahatimde görüşmek üzere tabi siz uygun görürseniz

venue
22-03-2009, 04:34
nedense çok doğru soledını düşünüorum bıraz durup düşünmelerı gerekıo abartan çok var tabı sitede ama bu yorumu buraya yazdına gore benı yermeyemı çalışıo acaba dedım bu arada ben mistress ece eğer yermeye çalışıosan bırını yanlış topık altında yorum yazıosun....

bu arada spıddıng ve face salp vıdeosu onumuzde kı gunlerde forumda paylaşıcam..

ii seyirler....

hyr yermeye fln calıstıgım yok sonucta sizi tanımıyorum yani sizi yermem su an icin mantıksız olur ama burda bazen bazı seyler cok abartıldıgını görüyorum belkide cok guzelsiniz belkide cok cirkinsiniz bunu bilemem ama guzellik göreceli bi kavramdır bana göre guzel farklı olabilir ve size göre de sadece bunu belirtmek istedim ve birşey daha sölicem belqi tartısma konusu olacak ama bana göre burda köle siz oluyosunuz sahibe de onlar nie mi iice bir dusunun cevabını bulucaksınız ipucu verim köleler sahibelerine istediklerini yaptıramaz:) duyamadım yaptıramıyo mu zaten diosunuz en guzel bir örnegi ayaklarınızı ele gecirmiş olmaları sadece biraz kafanızı yorun anlayacaqsınız demek istediğimi

ece-duygu
22-03-2009, 11:31
farklı bı yaklaşım tabı bu ama sole de bı gerçek var seans verıo çoğu sahıbe (bende dahıl ) tabıkı karşı taraf sınırlarını vs soluo bu şekılde oluo bazen sınırları zorluo olabılırım o ayrı ama genelde sınırlar dahılınde oluo nedenı sosyal hayat ruhsal dayanıklılık gıbı poblemler bıze aıd dııller sadece bunu hıssedıolar ve kısa surelı yaşıolar....

ammaa bana aıd olan kolede ayaklarımı ister uzatırım ister uzatmam istersem çağırır ewı temızletırım istersem özel şöförlumu yaparlar yanlışlarında dayak işgence benı mutlu ederlerse belki o zaman odul verırım.....

çok gorecelı bu ama sunu belırtıım sana bu yazdığın yorum hiç hoş olmaan bı yorum ne olursa olsun erkekler bu dunyada herzaman kadınların kolesıdır.. çunku kadınlar daha akıllı daha becerıklı daha onder ruhlu yerı geldığınde daha acımasız ve detaycıdır işde bu nedenlerden dolayı her alanda başarılı olurlar.....bdsm geçelım real hayata bakalım kadın erkeksız yaşar ama erkek kadınsız yapamaz bızı doğuranlar erkekler dııl kadınlardır eskıler soler her başarılı erkeğin arkasında başarılı bı kadın vardır dıe hayatda kadınları ne kadar gerı plana atmaya çalışsanızda burda bunu başaramazsın....

hayatın gerçeği burda, burda kadınlar efendı erkekler kole...;):)

ve sunuda belırtmek ıstıorum genelde mistresslerı ewlenmış boşanmış kocalarından darbe yemiş sonuk hayatta bişeylerı olmaan kişiler sananlarda var sanırım gerçek mistress yanı sonradan olma dııl ole hısseden yaşaan mistressler gayet duzgun kalıtelı bellı hayat çizgilerı olan kişilerdir...

buda nerden çıkdı ece hanım dersenız genelde karşılaşdığım bi durum benı gorunce çok farklı bırını beklıoduk bız dıenler çok oluo nedense demekkı kendıne guvenı olmaan sonuk modeller çok yanı sonradan olma mistressler ama olsun onlarda olsunkı farkımız anlaşılsın dimi...:)

bu pazar tum mistresslere kadeh kaldırıorum....:)iiki varız..;)

hyr yermeye fln calıstıgım yok sonucta sizi tanımıyorum yani sizi yermem su an icin mantıksız olur ama burda bazen bazı seyler cok abartıldıgını görüyorum belkide cok guzelsiniz belkide cok cirkinsiniz bunu bilemem ama guzellik göreceli bi kavramdır bana göre guzel farklı olabilir ve size göre de sadece bunu belirtmek istedim ve birşey daha sölicem belqi tartısma konusu olacak ama bana göre burda köle siz oluyosunuz sahibe de onlar nie mi iice bir dusunun cevabını bulucaksınız ipucu verim köleler sahibelerine istediklerini yaptıramaz:) duyamadım yaptıramıyo mu zaten diosunuz en guzel bir örnegi ayaklarınızı ele gecirmiş olmaları sadece biraz kafanızı yorun anlayacaqsınız demek istediğimi

venue
25-03-2009, 18:17
ece hanım şurda katılıyorum size sonradan mistress olunmaz ona katılıyorum insanın içinde olacak peki siz ne zaman buldunuz bu özelliginizi ne zaman nasıl keşfettiniz ya bunun gibi birçok soru sorabilirim belki özel sorular cevaplamayabilirsiniz birşey söylicem size sizi yakından tanımak istesem ama şunu da belirtirim sizi mistress olarak değil sizi yani sizi siz yapan sizi tanımak istesem görüserek ne bilim en azından bir yemek yiyerek tanımak isterim lütfen belki böyle birşey sizin için imkansızdır ama sizden sadece böyle bir yaşantıyı tanımak için ayrıcalık istiyorum bunu gözönüne alırsanız sevinirim

cesar_83
29-03-2009, 11:58
ecem hanim, ben aslinda hic bir konuda yorum yazmam ama bu yazdiklarinizi okudum ve dayanamadim...fikrimi söylemeliyim, "bütün yazdiklarinizda cok haklisiniz".
özelliklen: kadinlar belki erkeksiz yasar ama erkekler kesinliklen kadinsiz yasiyamaz...ben yasiyamam ;-)
ve kadinlarin yeri geldimi daha acimasiz olduklarida cok dogru...ayrica eminim cogu basarili adamlarin arkasinda, basarili bi kadin vardir!!

ama sunuda söylemeliyim, kadinlari arka plana atmak gibi birsey sadece iran, arabistan ve türkiye gibi ülkelerde söz konusu...dünyanin her diyer ülkesinde kadinlar ve erkekler esitdir!! hatda kadinlar üstündür...benim gözümde ;-)

sizi sevmemek, size hasta olmamak mümkün diyil...

farklı bı yaklaşım tabı bu ama sole de bı gerçek var seans verıo çoğu sahıbe (bende dahıl ) tabıkı karşı taraf sınırlarını vs soluo bu şekılde oluo bazen sınırları zorluo olabılırım o ayrı ama genelde sınırlar dahılınde oluo nedenı sosyal hayat ruhsal dayanıklılık gıbı poblemler bıze aıd dııller sadece bunu hıssedıolar ve kısa surelı yaşıolar....

ammaa bana aıd olan kolede ayaklarımı ister uzatırım ister uzatmam istersem çağırır ewı temızletırım istersem özel şöförlumu yaparlar yanlışlarında dayak işgence benı mutlu ederlerse belki o zaman odul verırım.....

çok gorecelı bu ama sunu belırtıım sana bu yazdığın yorum hiç hoş olmaan bı yorum ne olursa olsun erkekler bu dunyada herzaman kadınların kolesıdır.. çunku kadınlar daha akıllı daha becerıklı daha onder ruhlu yerı geldığınde daha acımasız ve detaycıdır işde bu nedenlerden dolayı her alanda başarılı olurlar.....bdsm geçelım real hayata bakalım kadın erkeksız yaşar ama erkek kadınsız yapamaz bızı doğuranlar erkekler dııl kadınlardır eskıler soler her başarılı erkeğin arkasında başarılı bı kadın vardır dıe hayatda kadınları ne kadar gerı plana atmaya çalışsanızda burda bunu başaramazsın....

hayatın gerçeği burda, burda kadınlar efendı erkekler kole...;):)

ve sunuda belırtmek ıstıorum genelde mistresslerı ewlenmış boşanmış kocalarından darbe yemiş sonuk hayatta bişeylerı olmaan kişiler sananlarda var sanırım gerçek mistress yanı sonradan olma dııl ole hısseden yaşaan mistressler gayet duzgun kalıtelı bellı hayat çizgilerı olan kişilerdir...

buda nerden çıkdı ece hanım dersenız genelde karşılaşdığım bi durum benı gorunce çok farklı bırını beklıoduk bız dıenler çok oluo nedense demekkı kendıne guvenı olmaan sonuk modeller çok yanı sonradan olma mistressler ama olsun onlarda olsunkı farkımız anlaşılsın dimi...:)

bu pazar tum mistresslere kadeh kaldırıorum....:)iiki varız..;)

kölenimmersin
31-03-2009, 11:33
hanımefendi bagladınız köleye bayıldım onunla olmak ısderdım bende köleyım ama aktıfım keşke istanbulda olsaydım ama kısa bisüre sonra istanbulda olucagım.....

sevgilerle....

İNDEREX
16-04-2009, 23:46
:dkadin koleye ballbusting yapmak veya tesebbuste bulunmak diyeyim herhalde dunyada ilktir evet

B4ŞK4N
11-05-2009, 22:34

ivankov
14-05-2009, 15:31
ewt demekden yoruldum artık daa dıorum ve sana katılıorum:D
efendım ama sız gercekten cok mukammelsınızz ister bana kızın ama dayanamıcam soylucem mukkemmelsiniz saygılar efendım

Fetisheuro.com