PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç bir yaşanmışlık ve adı konmamış BDsM üzerine

wolf{MissErica}
30-09-2009, 23:39
Ekonomik şartlar ve maluk kriz yüzünden işimi kaybettikten sonra İstanbul gibi bir megapol de taksicilik yapmaya başlamak zorunda kaldım. Epey zamandır bir çok şeyle karşılaştım ama dünki kadar açık net ve bilinmeden yaşanan bir BDsM hikayesini sanırım bir daha yaşamıyacağım. Sizlerlede paylaşmak istedim.

Beşiktaştan gecerken genç bir delikanlı durdurdu bindi arabaya. Yakışıklı çocuk hoş giyinmiş güzel bir koku sürmüş aklı başında harektelir var. Kan ter içinde kalmış abi çok acil Kavacığa gidip birini alıp dönebilirmiyiz dedi. Tabi dedim çıktık yola. Soğuk soğuk terliyor elinde cep telefonu durmadan mesaj geliyor ve cevap veriyor. Abi biraz daha hızlı diyor durmadan. Ya arkadaş bu acele ne hayırdır dedim bende. Abi nişanlım geliyor Ankara dan yolda araba bozuld çok geç kaldır çıldırmış durumda acele edelim dedi. Peki dedim. Kavacığa geldik kız yolun kenarında yanında valiz bekliyor. Durdum delikanlı atladı hemen valizleri aldı bagaja koydu bindiler. Kızda bir tafra kaşlar çatık surat asık. Güzelde bir kız . Bakımlı eller ve tırnaklardan ojelerden kıyafetten belli. Ayağında yüksek topuklu ayakkabılar oldukça dominant bir tavır var üzerinde zaten.

******** Ya mert sen gerçekten çok beceriksiz birisin. Bir işide becer lütfen,
******** Özür dilerim hayatım.
******** Dileme mert dileme sana bin kere dedim benden özür dileme özür dileyecek bir hata yapma aptal.
******** Özür dilerim hayatım.
******** Dileme mert şimdi patlatıcam bi tane suratına yine,

Sonra bir süre sessizlik. Beş dakika kadar sonra kız kımıldanmaya başladı. Arkada ne yaptığınıda anlıyamıyorum. Sonra anladımki ayakkabıların çıkarıyor. Ayaklarını çocuğun kucağına koydu.

******** Ov şunları biraz. Çok yoruldular . Biraz masaj iyi gelecek.
******** Peki hayatım,

Aynadan bakıyorum çocuğun gözleri parlıyor kızın ayaklarına bakarken. Ben ne yazıkki ayaklarını tam olarak göremedim. Zaten bir süre sonrada geldik indiler.
Eminimki her ikisininde BDsM den haberi yok. Ne demek olduğunuda bilmiyorlar. Ama birlemedn doğaçlama ve içten öylesine bir Femdom yaşanıyorki aralarında eminimki bu forumda bir çok kişinin farkına varıpta aradığıda bu. Aşk ile bir tutku. Kaybetmenin korkusu ile bir eziklik. Güzellik ve karşısındakinin aşkının farkına varmış şımarıklığa varan bir tavır. Dominant seviyede bir istem.

Darısı hepimizin başına ;)

masılkok
30-09-2009, 23:50
Anı da güzel,son sözde ..tebriks&teşekkürs..

wolf{MissErica}
30-09-2009, 23:54
Ben teşekkür ederim.

hector
02-10-2009, 10:56
güzel bir paylaşım.teşekkürler

wolf{MissErica}
02-10-2009, 11:04
Rica ederim hector Ben teşekkür ederim.

emesen
02-10-2009, 22:37
sen arkaya geçip direksiyonuda adama bıraksaydın eminim ondan iyi masaj yapardın :))))))

black06
02-10-2009, 23:46
her şeyinde adı konmamalı zaten

zxcv84
03-10-2009, 12:47
paylaşım için teşekkürler, ama bence, eğer iki tarafta bunun adını koyamıyorsa, ve aşağılanan erkeğin fetişist duyguları yoksa, ve kız erkeği sadece sevildiğini bildiği, ve kolay kolay terk edilemeyeceğini bildiği için naza çekip kullanıyorsa, bunun adı BDSM değildir bence, bir insanın bir insanı kullanmasıdır.

eğer erkek haz alıyorsa, çok güzel, ama eğer ki almıyorsa, iyi bir şey değildir, ama acımak da gerekmez, çünkü bellidir ki aşağılanan erkek, ister hoşlansın ister hoşlanmasın, ölçmüş bitmiş tartmış, ve de ilişkiyi devam ettirmek için kızarkadaşı tarafından aşağılanmayı uygun bulmuştur...

Doll_Che
03-10-2009, 14:51
Aşk ile bir tutku. Kaybetmenin korkusu ile bir eziklik. Güzellik ve karşısındakinin aşkının farkına varmış şımarıklığa varan bir tavır. Dominant seviyede bir istem.

Kimi egoistlik diyor..kimi şımarıklık, kimi farkında olma. Kim ne derse desin dominasyonumda aldığım en üst zevk seviyesinin adını bu cümlelerle koymuşsun. Tşk ederim.

Fetisheuro.com