alban
24-03-2007, 00:49
günlerden cumartesiydi.annem ve babam şehir dışına çıkmıştı.evde tek başıma kalabilmiştim nihayet.hemen dolabımı açıp siyah külotlu çorabımı giydim.annemin odasından da birkaç elbise buldum.fırfırlı bir etek ve vücuda oturan bir body vardı onları da giydim.sıra makyaja gelmişti.yeşil tonlarında göz farı ve hafif kırmızı bi ruj sürdüm.ayak parmaklarımada kırmızı oje.birde ayağıma sivri burunlu siyah deri terlikleri geçirdim.aynanın karşısına geçtiğimde süper bi hatun olmuştum.evin içinde dilediğim gibi dolanıyodum.bi ara mutfağa girmem gerekiyodu ama bizim mutfak camı karşı komşununki ile yakın olduğu için bi an tereddüt ettim bu şekilde görünsemmi görünmesemmi,sonra içimdeki kadınsı ruh ağır bastı ve içeri rahat bi şekilde girdim ve işimi hallettim.tabi bu kadarı beni kesmemişti.ne yapsam diye düşünürken aklıma bişey geldi.banyoya gittim.vileda sopasını bi güzel kayganlaştırdım.daha sonra sopanın bez kısmını kaymayan bi zemine dayadım,sopa tam arkamda,banyo kapısı ise önümdeydi.vileda sopasını içime soktum sonra 2 elimle kapının üst kısmını tutup kendimi yukarı kaldırdım ve bacaklarımı kapının 2 koluna dayadım.artık sopanın üstüne oturmuştum ve kapıya tutunarak kendimi aşağı veyukarı ittiriyodum.sopa girip çıktıkça inanılmaz bi zevk duyuyodum ve bikaç git gelden sonra boşalmıştım.bu çok hoşuma gitti,bi kaç defa yaptım bunu.haftasonum çok güzel geçmişti ve bu uygulamayı halen devam ettiriyorum.bunu yaparkende karşıma mistress imajı olan külotlu çorap giymiş,sert bakışlı bayan resimleri koyuyorum.umarım anlattıklarım hoşunuza gitmiştir..