PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kız arkadaşım ve Ben

enel
27-09-2009, 00:22
Çok zarif ve güzel bir kız arkadaşım vardı.Boyu yaklaşık 1.75'ti ve 60 kilo civarındaydı.Aslen Samsunluydular ama dedesi iş bulabilmek için 60 sene önce Ankara'ya göç etmişti.Babasının marangoz dükkanı vardı ve annesi ev hanımıydı.Çok para kazanmıyorlardı ama mutluydular.Senem üniversitede okuyordu o zamanlar.Derslerinde çok başarılıydı ve okul birinciliğne oynuyordu.Bir abisi Almanyadaydı ve para kazandıkça onlara yolluyordu.Diğeri Ankaradaydı ama hayırsız çıkmıştı.Ailesini arayıp sormuyordu.Zaten kumar ve içki müptelası bir insandı.Küçük bir de kız kardeşi vardı.O da ilkokul 3. sınıfa gidiyordu.Çok tatlı bir kızdı.Zaten kendisi hakkında fazla bir bilgim de yoktu.Senem okula servisle giderdi hep.Bana her zaman şoforün arabesk şarkı dinlemesinden yakınırdı.Çünkü kendisi türkü dinlemeyi çok severdi.Boş zamanlarında kitap okumaktan ve televizyon izlemekten çok hoşlanırdı.Sıkı bir Galatasaray taraftarıydı.Bir gün niye Galatasaray'ı tutuyorsun dediğimde ''UEFA'yı kazandığı için'' demişti.Kulağında hafif bir işitme sorunu vardı ve bu yüzden anlaşmakta güçlük çekiyorduk kimi zaman.Ama tedaviye başlamıştı ve doktorlar kısa sürede iyileşeceğini söylemiştiler.Nitekim iyileşmişdi de.Oturdukları ev kiraydı ve ev sahibi kiraya zam yapıyordu sürekli.Bir gün evlerine giderken babasıyla ev sahibinin kavga ettiğini görmüştüm.Bağlama çalmasını çok iyi biliyordu.Ayakları da güzeldi.Çok merhametliydi ve insanlara karşı hep iyi davranırdı.Yolda bir dilenci görse elinden geldiğince yardım ederdi.Oturduğu sokakta yolların kenarlarında güller vardı.Hepsi de çok güzel kokuyordu.20. yaş gününü kutlamaya gittiğimde bana ayaklarını yalatmıştı.Çok güzeldi o anlar.

NOT:Hikaye gerçek değildir ve tarafımdan uydurulmuştur.Bu başlık altında hikayelerimi yazmaya devam edicem. :D:D:D:D:D

aspendos86
27-09-2009, 10:16
merak işte fetişistmisin imkansız aşkımı arıyorsun

ballack
27-09-2009, 13:31
birader hikayede önemli olan o 1 cümlecik o anlardır.. bilmiyosan sallama bari de vakit kaybı yapma :)

enel
27-09-2009, 18:40
Ya aslında bu konuyla bazı gereksiz bilgi veren arkadaşlara kinaye yapmak istemiştim:)

ko-leyim
27-09-2009, 19:37
şaka gibi yaaaa...........................

tomnovii
27-09-2009, 20:29
Dizi senaristleri senden daha yaratıcı yaaw...:D

Fetisheuro.com