PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kölemi sahibine bakar sahipmi kölesine bakar

Pasif_köleist
05-12-2006, 09:16
burdaki tüm mistressler ve sahibeler kölelerden maddi yardım istiyolar.bu doğrumdur sizce?ben bir köleyim itaat eder hizmet ederim.benim için sorun değil ama burda benim gibi gerçek köleler daha var bunlar maddi durumu iyi olmayan kölelerdir sokaktamı kalsınlar yani

El_Diablo
08-12-2006, 00:28
Maddi yardım mı?????? Darül sahibe mi burası. Yanlış düşünüyorsun

irislave
08-12-2006, 00:32
ikiye ayırmak lazım ... pro olanlar ve olmayanlar

CarpetBaggeR
08-12-2006, 01:12
ikisi de birbirine bakmak zorundadır bu iş böledir köleyiz diye insanlıktan çıkmayacağız yaaa aaaaa bana sahibem bakacak :D:D bana sahip olmak o kadar kolay değil ;)

Saygılarımla

reel_slave
17-06-2007, 21:36
oldu

hamarat_kole
19-06-2007, 18:19
sahibe kölesine bakar salak :)

esmer_bomba
25-06-2007, 19:01
köleler tam anlamıyla itaat etmeli sahibesine

gentslave
26-06-2007, 20:48
burdaki tüm mistressler ve sahibeler kölelerden maddi yardım istiyolar.bu doğrumdur sizce?ben bir köleyim itaat eder hizmet ederim.benim için sorun değil ama burda benim gibi gerçek köleler daha var bunlar maddi durumu iyi olmayan kölelerdir sokaktamı kalsınlar yani

ne köle ne de sahibe birbirine bakar. yani maddi yardım diye birşey yoktur, olmamalıdır.maddi durumu iyi olanlar sadece kölelik eğilimini yaşarlar diye birşeyi kabul etmiyorum. fetişistliğimi ve köleliğimi şu ana kadar onlarca kişiyle yaşadım ama kimseye maddi yardım yapmadım.
gerçek bir köle ve gerçek bir mistress bundan tatmin sağladıkları için bir araya gelirler. salt tatminin dışına çıkanlar , bir taraf için parayla ihtiyaç giderme ve diğer taraf için maddi gelir sağlamaktır.

lady_melissa
27-06-2007, 09:12
Merhabalar, şimdi gentslave'in prodomlara olan muhalefetini (kendi görüşüdür saygı duymak gerek) es geçerek yorum yapmak istiyorum bu konuya..

Tabi ki bu da benim kişisel görüşümdür ve yalnızca beni bağlar.. Her iki taraf da birbirine karşı sorumludur. Kölem benim isteklerimi yerine getirmekle yükümlüdür. Ben de onun maddi manevi zarar görmemesini sağlamakla mükellefim. Çünkü aidiyetini tam olarak bana teslim etmiş olan köle benim malımdır, bana aittir ve o zarar görürse ben de zarar görmüş olurum. Örneğin son seansımda süreyi biraz uzattığım (gece saat 00:30) için kölemin evine nasıl güvenle döneceğini düşünüp bunu bile onunla planlayan yine bendim..

Sonuç itibari ile köle tüm varlığıyla kendisini sahibesine teslim eder. Ancak sahibesi bunu kötüye kullanmamakla suistimal etmemekle yükümlüdür arkadaşlar. Onun için kendinizi teslim edeceğiniz sahibenizi iyice değerlendirmenizi öneririm. Sevgiyle..

reel_slave
17-07-2007, 15:18
Merhabalar, şimdi gentslave'in prodomlara olan muhalefetini (kendi görüşüdür saygı duymak gerek) es geçerek yorum yapmak istiyorum bu konuya..

Tabi ki bu da benim kişisel görüşümdür ve yalnızca beni bağlar.. Her iki taraf da birbirine karşı sorumludur. Kölem benim isteklerimi yerine getirmekle yükümlüdür. Ben de onun maddi manevi zarar görmemesini sağlamakla mükellefim. Çünkü aidiyetini tam olarak bana teslim etmiş olan köle benim malımdır, bana aittir ve o zarar görürse ben de zarar görmüş olurum. Örneğin son seansımda süreyi biraz uzattığım (gece saat 00:30) için kölemin evine nasıl güvenle döneceğini düşünüp bunu bile onunla planlayan yine bendim..

Sonuç itibari ile köle tüm varlığıyla kendisini sahibesine teslim eder. Ancak sahibesi bunu kötüye kullanmamakla suistimal etmemekle yükümlüdür arkadaşlar. Onun için kendinizi teslim edeceğiniz sahibenizi iyice değerlendirmenizi öneririm. Sevgiyle..

güzel yorum.malınızı kime vereceksiniz iyi düşünün arkadaşlar sonuçta sonra çöp kutusundaki yerinize gideceksiniz
artık elinizdekide olmayacak aç susuz parklarda yatarsınız :)

mira
18-07-2007, 13:00
çok möhööm bir gonu...

lvlehlvlet
19-07-2007, 02:18
Yeni Üyeler Bölümüne alakasız bir topic....

Genel Bölüme taşındı...

MistressIronBBW
19-07-2007, 07:54
Olay nedir? Kim yatağa düştü? Elden ayaktan kesildi? Herkes kendinden sorumludur!

Haa iki taraf da özeniyorsa ve imkanları dahilinde ise partnerini mutlu etmek için birşeyler yapmaz mı? "Alışılagelmiş" tüm ilişkilerde bu böyle değil mi? Gay partnerler için aktif taraf pasif tarafa bakar mı diye bir soru soran var mı?

Pro-domination bu dediklerimin dışındadır ve binlerce kez tartışılmıştır.

Ayrıca, bugün bu dünyada insanın ÖZ BE ÖZ KARDEŞİ bile saygın camialarda üstad ayaklarında dolaşıp, fetiş forumlarında fink atıp, 7 senedir kardeşinin karşısına çıkıp halin nedir, sağlığın yerinde mi demiyorsa zaten bu alem göt olmuştur, kim kime güvenip ne beklesin ki? Ama insanoğlu asla gün olur devran döner de ben kime muhtaç olurum fikrini aklından çıkarmamalı.

Geçenlerde bir cenazeye gittim. Eski hocalarımdan bir hanım. Oğlu bizim bir sınıf arkadaşımızla evlenmişti. Gelin çok cici ve gerçek bir hanımefendi olmasına rağmen kayınvalde asla onu benimsemedi. Sonunda kızda kalan bir oğlan çocukla boşanıp koptular. 6 ay önce bir trafik kazasında 10 sene önce boşandığı adam, oğlunun babası, beklenmeyen bir şekilde vefat etti. 2-3 ay sonra da anne öldü. O kadının cenazesini kim kaldırdı biliyor musunuz? O senelerce itelediği gelin; "oğlumun babaannesiydi" diyerek ve hiçbirşeyi eksik etmeden.

Ders alınız baylar bayanlar! Hayat kısa; manevi borçları ödeyecek kadar manevi olay beklerseniz geç kalır öbür tarafa borçlu gidersiniz. Herşey para değil! Maddi borçtan ölen az ama manevi borçların vicdan azabından kafayı yiyen çok! Karşınızdaki, çevrenizdeki insanlara sevgi gösterip ve sahip çıkmanın ya da boyun eğmenin tek karşılığı nakit olamaz!

Atınız, tutunuz, kendinizi muteber insan olarak yutturmaya devam ediniz ama unutmayınız birgün biri delirip de kanıtlarla karşınıza sen de muteber değilsin kuçu diye çıkmasın!!!!!!!!

sifacı
19-07-2007, 11:19
burdaki tüm mistressler ve sahibeler kölelerden maddi yardım istiyolar.bu doğrumdur sizce?

Uzun zamandır yazacaktım bu topiğe ama yeni üyeler bölümüne açılmıştı topic ne zamanki doğru yerine taşındı şimdi sırasıdır yazmanın dedim kendime ...

Öncelikle terimleri ve kişileri tanımak adına mistress olan kişilerin bilmeyenler için özellikle yazıyorum Genelde Life Sytler Domme - Pro-Domme diye iki gruba ayrıldıklarını belirtmek istiyorum.

Ne kadar komik dimi kahve içiyorsunuz dışarıda sahibenizle tanışmışsınız Türk erkeği delikanlıya hesabı öder sonrada kölemi bakar sahibemi bakar diye topic açar deli saçması bunlar yaaa !!! sahibesi derki ben ısmarlıyayım yok olmaz efendim ne haddimize bir sahibenin kahve ısmarladığımı görülmüş deli işte deli deli deli ...

Topiğin konusununda altını bir kere daha çizmek isterim bakın TÜRKÇE katliamı nasıl yapılmış ...

Kölemi SAHİBİNE bakar SAHİPMİ kölesine bakar ...

Sahibe nedir Sahip Nedir Köle yine aynı Köle :D Yani Bravo Tek Kelimeyle

Pasif_köleist
19-07-2007, 21:30
Uzun zamandır yazacaktım bu topiğe ama yeni üyeler bölümüne açılmıştı topic ne zamanki doğru yerine taşındı şimdi sırasıdır yazmanın dedim kendime ...

Öncelikle terimleri ve kişileri tanımak adına mistress olan kişilerin bilmeyenler için özellikle yazıyorum Genelde Life Sytler Domme - Pro-Domme diye iki gruba ayrıldıklarını belirtmek istiyorum.

Ne kadar komik dimi kahve içiyorsunuz dışarıda sahibenizle tanışmışsınız Türk erkeği delikanlıya hesabı öder sonrada kölemi bakar sahibemi bakar diye topic açar deli saçması bunlar yaaa !!! sahibesi derki ben ısmarlıyayım yok olmaz efendim ne haddimize bir sahibenin kahve ısmarladığımı görülmüş deli işte deli deli deli ...

Topiğin konusununda altını bir kere daha çizmek isterim bakın TÜRKÇE katliamı nasıl yapılmış ...

Kölemi SAHİBİNE bakar SAHİPMİ kölesine bakar ...

Sahibe nedir Sahip Nedir Köle yine aynı Köle :D Yani Bravo Tek Kelimeyle

çok bilmiş sahibede sahiptir.ne fark ediyor kendi reklamını yapıyosun sen.kendini bilmez

Pasif_köleist
19-07-2007, 21:31
sahibe kölesine bakar salak :)

söylediğin söze dikkat et.ayol ağzını yırtarım senin sürtük

Pasif_köleist
19-07-2007, 21:31
Olay nedir? Kim yatağa düştü? Elden ayaktan kesildi? Herkes kendinden sorumludur!

Haa iki taraf da özeniyorsa ve imkanları dahilinde ise partnerini mutlu etmek için birşeyler yapmaz mı? "Alışılagelmiş" tüm ilişkilerde bu böyle değil mi? Gay partnerler için aktif taraf pasif tarafa bakar mı diye bir soru soran var mı?

Pro-domination bu dediklerimin dışındadır ve binlerce kez tartışılmıştır.

Ayrıca, bugün bu dünyada insanın ÖZ BE ÖZ KARDEŞİ bile saygın camialarda üstad ayaklarında dolaşıp, fetiş forumlarında fink atıp, 7 senedir kardeşinin karşısına çıkıp halin nedir, sağlığın yerinde mi demiyorsa zaten bu alem göt olmuştur, kim kime güvenip ne beklesin ki? Ama insanoğlu asla gün olur devran döner de ben kime muhtaç olurum fikrini aklından çıkarmamalı.

Geçenlerde bir cenazeye gittim. Eski hocalarımdan bir hanım. Oğlu bizim bir sınıf arkadaşımızla evlenmişti. Gelin çok cici ve gerçek bir hanımefendi olmasına rağmen kayınvalde asla onu benimsemedi. Sonunda kızda kalan bir oğlan çocukla boşanıp koptular. 6 ay önce bir trafik kazasında 10 sene önce boşandığı adam, oğlunun babası, beklenmeyen bir şekilde vefat etti. 2-3 ay sonra da anne öldü. O kadının cenazesini kim kaldırdı biliyor musunuz? O senelerce itelediği gelin; "oğlumun babaannesiydi" diyerek ve hiçbirşeyi eksik etmeden.

Ders alınız baylar bayanlar! Hayat kısa; manevi borçları ödeyecek kadar manevi olay beklerseniz geç kalır öbür tarafa borçlu gidersiniz. Herşey para değil! Maddi borçtan ölen az ama manevi borçların vicdan azabından kafayı yiyen çok! Karşınızdaki, çevrenizdeki insanlara sevgi gösterip ve sahip çıkmanın ya da boyun eğmenin tek karşılığı nakit olamaz!

Atınız, tutunuz, kendinizi muteber insan olarak yutturmaya devam ediniz ama unutmayınız birgün biri delirip de kanıtlarla karşınıza sen de muteber değilsin kuçu diye çıkmasın!!!!!!!!

doğrudur kraliçem.bi bok yedim eşşeklik yaptım sanırım böyle bişi açmakla..

Pasif_köleist
19-07-2007, 21:32
çok möhööm bir gonu...

isterseniz 100 kırbaç ceza kesin ama gülecem :)

mira
19-07-2007, 22:38
isterseniz 100 kırbaç ceza kesin ama gülecem :)

:)

whiporder
20-07-2007, 12:01
sahibe kölesine bakar salak:)

söylediğin söze dikkat et.ayol ağzını yırtarım senin sürtük

Yapmayın kızlar.Çok ayıp,sizin gibi asil hanımlara yakışıyomu böyle kasımpaşalı edası.:D

sifacı
20-07-2007, 13:35
çok bilmiş sahibede sahiptir.ne fark ediyor kendi reklamını yapıyosun sen.kendini bilmez

Gelsene biraz oynayalım seninle
Mesela demişsin ya sahibede sahiptir bak bir örnek sana ;

SAHİP olmak istediğiniz otomobil nedir ???
SAHİBE olmak istediğiniz otomobil nedir ???

şimdi buradan sahibede sahiptir anlamımı çıkıyor ... :eek:

mira
20-07-2007, 21:48
Yapmayın kızlar.Çok ayıp,sizin gibi asil hanımlara yakışıyomu böyle kasımpaşalı edası.:D

oy oy oyyyyyyy:D

hayyam
21-07-2007, 02:01
köle olanın paraya ihtiyacı yoktur gercek budur olamsı gereken dil.

gercekte böyle bi ihtimalin olma olasılıgınıda görmezden gelmemek lazım az bi ihtimal

maaş lı calışan herkez köledir de diye bilme ihtimalimiz vardır.

(köle) kelimesi sacmalıkdır oyunda kullanılan gereksiz bi teferruat.
keyf tir önemli olan gerisi boş.

yoff

lasker
22-07-2007, 00:51
Para kölesi diye bir hadise var, köntörcü ve maddi sıkıntısı olan türk sahibelere bu typ köleleri öneriyorum. Bu yolla Dünya sosyetesine bile girersiniz.
Lakin zeka ve aşırı güzel olmanız ve çok bilgili olmanız gerekmektedir...
Ben para vereceksem beklentilerim olur:
-26 yaşından gün almak
-1,76 cm den uzun olmak, 61 kgm dan fazla olmamak
-kalça 95 cm ve selüliti bulunmamak
-Fransız markaları iç çamaşırı, İtalyan markaları ayakkabı çizme kullanmak
-Üniversite mezunu, ingilizce ve japonca bilmek
-İyi derece de satranç, üç bant bilardo, tenis bilmek
-Araç ehliyeti, arabası olmak
-Kendine ait evi, işi, patron olmak
-Web sitesi olmak
-İyi derece yüzme bilmek
-seans salonu bulunmak araç gereç dahil
-İQ su 120 üzeri olmak
-Pasaportu olmak
-Esprili ve sevgi dolu olmak
-Bekar olmak
-Felsefe, psikoloji, tarih, kimya ve tıp bilgisi olmak
-Elektrikten anlamak
-Spor salonlarına haftada beş gün gidiyor olmak
-BDSM yi sular seller gibi bilmek
Benim için SM bir fantezi değildir.
Kölelik ciddi bir iştir, bunun için
yukarıdakiler son esprim olsun.

FETISHGIRL
22-07-2007, 12:57

BRAVO SANA KATILIYORUM;)

Pasif_köleist
22-07-2007, 17:29
Para kölesi diye bir hadise var, köntörcü ve maddi sıkıntısı olan türk sahibelere bu typ köleleri öneriyorum. Bu yolla Dünya sosyetesine bile girersiniz.
Lakin zeka ve aşırı güzel olmanız ve çok bilgili olmanız gerekmektedir...
Ben para vereceksem beklentilerim olur:
-26 yaşından gün almak
-1,76 cm den uzun olmak, 61 kgm dan fazla olmamak
-kalça 95 cm ve selüliti bulunmamak
-Fransız markaları iç çamaşırı, İtalyan markaları ayakkabı çizme kullanmak
-Üniversite mezunu, ingilizce ve japonca bilmek
-İyi derece de satranç, üç bant bilardo, tenis bilmek
-Araç ehliyeti, arabası olmak
-Kendine ait evi, işi, patron olmak
-Web sitesi olmak
-İyi derece yüzme bilmek
-seans salonu bulunmak araç gereç dahil
-İQ su 120 üzeri olmak
-Pasaportu olmak
-Esprili ve sevgi dolu olmak
-Bekar olmak
-Felsefe, psikoloji, tarih, kimya ve tıp bilgisi olmak
-Elektrikten anlamak
-Spor salonlarına haftada beş gün gidiyor olmak
-BDSM yi sular seller gibi bilmek
Benim için SM bir fantezi değildir.
Kölelik ciddi bir iştir, bunun için
yukarıdakiler son esprim olsun.

:) nasıl yani ay ben sarışınım anlamadım valla :)

Pasif_köleist
22-07-2007, 17:30
BRAVO SANA KATILIYORUM;)

bizemi katılıyosun :)

FETISHGIRL
22-07-2007, 18:07
SEN YA HARBİ SARIŞINSIN YADA GULLÜM PEŞİNDESİN NEYSE İKİSİNDEDE BAŞARISIZSIN LADY__MELISSA NIN FİKRİNE KATILIYORUM:cool:

hamarat_kole
22-07-2007, 18:47
SEN YA HARBİ SARIŞINSIN YADA GULLÜM PEŞİNDESİN NEYSE İKİSİNDEDE BAŞARISIZSIN LADY__MELISSA NIN FİKRİNE KATILIYORUM:cool:

poyraz
25-07-2007, 14:12
bu topici baştan sona okudumda sadece gülmek istiyoruuuummmm:)))hehehe

JasonBOURNE
25-07-2007, 15:15
Hisseli Harikalar Kumpanyası...

İstismara, "tarihin en eski mesleği" nin form değiştirmiş haline ne güzel kulplar bulunuyor, pes.

"Köle bana aitse, parası da benimdir"... İlginç.

E peki bir de buyrun şu pencereden bakalım!

Sahibe, Mistress, terminilojik manada adına ne derseniz deyin, bu sıfatlara haiz hanımefendilerin en birincil özellikleri nedir?

DOMINANT KARAKTERE SAHİP OLMALARI...

Buna muhalefet eden yoktur sanırım... Peki, devam edelim;

Dominant karakterin en olmazsa olmaz öğelerine bir göz atalım şimdi de;

- Hükmetmekten gerçekten haz duyan.

- Kontrol mekanizmalarını elinde bulundurmayı seven, baskın.

- Gücüne, karakteristik üstünliüğüne güvenen, tamah etmeyen. Muhtaç olmayan, muhtaç olunan...

Şu son öğeden yola çıkarak, Dominant karakterde bir kadının her anlamda kendi ayakları üzerinde duran, bırakın kölesini, kimseye minnet duymayan, güçlü ve baskın bir profil olduğu net bir tanımlamadır.

Kölesinin maddi varlığına, banknotlarına, cebine koyacağı kredi kartı ya da nakite ihtiyaç duyan, hayatını kendi idame ettiremeyen bir kadının gücünden bahsetmek mümkün müdür?

Yıllar yılı ev kadınlığı yapan, eşine adeta geyşa olan, ve boşandığı takdirde dımdızlak ortada kalma endişesiyle aldatılmaktan tutun da her tür mezalimi sineye çeken kadın profilinden farkı bir çizgi kadar değil midir "Kölesinin baktığı" Sahibelerin?..

Zerre kadar haz etmemekle beraber, en azından Pro Domme olan hanımefendiler daha en başta kartları açık oynuyorlar. Şartlar ortada, fiyatlar net. Mönüyü belirle, dilediğini yaşa. Alan memnun, satan memnun...

Lakin Pro Domme olmadığı iddiasıyla kölesinin kapitaline hayatını yaslayan Domme müsveddelerinin bu yüzsüzlükleri akıl alır gibi değil.

Kölesi ani bir refleksle çekip gittiğinde beş parasız, baldırı çıplak kalacak olan bir kadının "GÜCÜNDEN" sözetmek mümkün mü? Elbette değil.

Bu durumda kim köle, kim efendi?

Statüyü aksiyonlar mı belirler acaba? Diğer bir deyişle ayaklar altında ezilen, kırbaçlanan taraf otomasyon olarak "köle" statüsünde midir?

Tabii ki hayır. Statüyü, güç belirler.

Varoştaki hanımefendi beş parasız ortada kalmamak adına eşine sevdiği yemekleri yapar, tüm günün ev temizliği yorgunluğuna rağmen bacaklarını yatakta kerhen de olsa aralar....

Malum sahibeler de köle memnun olsun, tatmin olsun, mutlu olsun diye ayaklarını sunar, kırbaçlarını şaklatırlar... Aslında hazza hizmet eden ayaklar altında ezilen midir, ezen mi?

Bırakınız kölenin üç beş kuruşuna tenezzül etmeyi, kariyerlerini durdurup evlerine kapatan, bilakis mali anlamda bile kendilerine bağımlı kılarak özgürlüklerini iyice ipotekleyen örnekler biliyoruz. Ve o gerçek Domme' lar, haz duydukları için eziyet ediyorlar. O malum aksiyonları, kendi tatminleri için ve istedikleri zaman gerçekleştiriyorlar. Ve hatta kölenin haz edip etmemesini değil, kendilerinin haz duyup duymama halini öncelikli tutuyorlar aksiyonları seçerken.

Parayı veren değil, ruhunu ortaya koyup, samimiyetini sunan Bdsm düdüğünü çalar... Diğerleri üfler ama çıkan ses farklıdır...

Sevgiler

mira
26-07-2007, 11:33

LaneT_Le
26-07-2007, 11:59
jedi_slave güzel yazı bravo...!!!

JasonBOURNE
26-07-2007, 15:33
Zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler...

Bu arada... Altını kalın hatlarla çizmek istediğim önemli bir nokta var.

İsmi lazım değil, kimi forumdaş arkadaşlar beni uyarma ihtiyacı hissettiler;

"Mistress IronBBW çok kızacak bu yazdıklarına" diye...

Ben de alenen şunu söyledim, ki sözlerimde riya varsa çıkıp yalanlasınlar;

"Benim metnimdeki satır aralarını, meramımı gayet iyi idrak edebilecek ve bu yazıyda dair manasız kompleklerle paydalar çıkartmayacak kadar zeki bir hanımefendidir, kızmaz..." dedim.

Doğrudur... Pro Domination denen vakanın en keskin muhaliflerinden birisiyim.

Ve bu konuya ilişkin fikirlerimi de evirip çevirmeden her daim yazdım çizdim, ki vakti zamanında IronBBW ile de karşılıklı bu konuyu çok tartışmışızdır. Ben her zaman onun bu konuda ki tasarrufuna muhalif olmakla beraber saygı duydum, o da bana.

Diğer yandan şu Türk usulü Bdsm camiasında rastlanabilecek en düzgün, en koca yürekli, en insan gibi insan kıvamında Hanımefendilerden birisidir kendisi. Keşke sayıları daha fazla olsa.

Ha bu satırlardan benim İronBBW' ye iskele almak gibi bir girizgaha soyunduğumu düşünenler çıkabilir. Kendisi de bilir, özellikle Pro Domination konusunda benim kendisiyle böyle bir iletişim kurma ihtimalim, Recep Tayyip ERDOĞAN' ın Cadılar Bayramında İsa kılığına girme ihtimali kadardır.

Benim için, bunca salya sümük kompleks dolu insan ilişkileri arasında yine de "insanca değerler adına ümidimi kaybetmemek" noktasında varlığından huzur duyduğum bir ikondur Mistress IronBBW...

MistressIronBBW
26-07-2007, 16:34
Ben Pro-Domination konusunda yazacağım hemen her kelimeyi yazmış bulunduğumdan bir şey yazmayı düşünmemiştim.

Diğer yazdıkların için teşekkür ederim! Sergilenen sulu susuz ayak resimleri ve altında yer alan "ayaklarınız çok güzel yalayasım geldi" tarzı yazılara alışmış bir forumda kıymeti yadsınamaz. Sağol!

sifacı
26-07-2007, 16:57
Heykeli Dikilecek Sahibedir Kendisi ...

İnkar eden varsa buyursun , FANATİK ... ;)

DEEPFRİZE
29-07-2007, 03:12
İYİ GÜZEL HOŞ HATTA TEBRİK EDERİM YAZANLARI
AMA BU YAZILANLARIN HEPSİNİ BİLİYOR UZ.. LAR ..LER ..LİR
SONUÇ LAZIM SONUÇ
HERKEZ KENDİNE BAKSIN MI
OLAN JEDİ YE OLMUŞ heuehuee ADAM SAYFALARCA YAZMIŞ HEMDE AKILLI YAZMIŞ
AMA BEN SONUÇ İSTERİM KARAR İSTERİM

KURTKANLI
29-07-2007, 10:57
Hisseli Harikalar Kumpanyası...

İstismara, "tarihin en eski mesleği" nin form değiştirmiş haline ne güzel kulplar bulunuyor, pes.

"Köle bana aitse, parası da benimdir"... İlginç.

E peki bir de buyrun şu pencereden bakalım!

Sahibe, Mistress, terminilojik manada adına ne derseniz deyin, bu sıfatlara haiz hanımefendilerin en birincil özellikleri nedir?

DOMINANT KARAKTERE SAHİP OLMALARI...

Buna muhalefet eden yoktur sanırım... Peki, devam edelim;

Dominant karakterin en olmazsa olmaz öğelerine bir göz atalım şimdi de;

- Hükmetmekten gerçekten haz duyan.

- Kontrol mekanizmalarını elinde bulundurmayı seven, baskın.

- Gücüne, karakteristik üstünliüğüne güvenen, tamah etmeyen. Muhtaç olmayan, muhtaç olunan...

Şu son öğeden yola çıkarak, Dominant karakterde bir kadının her anlamda kendi ayakları üzerinde duran, bırakın kölesini, kimseye minnet duymayan, güçlü ve baskın bir profil olduğu net bir tanımlamadır.

Kölesinin maddi varlığına, banknotlarına, cebine koyacağı kredi kartı ya da nakite ihtiyaç duyan, hayatını kendi idame ettiremeyen bir kadının gücünden bahsetmek mümkün müdür?

Yıllar yılı ev kadınlığı yapan, eşine adeta geyşa olan, ve boşandığı takdirde dımdızlak ortada kalma endişesiyle aldatılmaktan tutun da her tür mezalimi sineye çeken kadın profilinden farkı bir çizgi kadar değil midir "Kölesinin baktığı" Sahibelerin?..

Zerre kadar haz etmemekle beraber, en azından Pro Domme olan hanımefendiler daha en başta kartları açık oynuyorlar. Şartlar ortada, fiyatlar net. Mönüyü belirle, dilediğini yaşa. Alan memnun, satan memnun...

Lakin Pro Domme olmadığı iddiasıyla kölesinin kapitaline hayatını yaslayan Domme müsveddelerinin bu yüzsüzlükleri akıl alır gibi değil.

Kölesi ani bir refleksle çekip gittiğinde beş parasız, baldırı çıplak kalacak olan bir kadının "GÜCÜNDEN" sözetmek mümkün mü? Elbette değil.

Bu durumda kim köle, kim efendi?

Statüyü aksiyonlar mı belirler acaba? Diğer bir deyişle ayaklar altında ezilen, kırbaçlanan taraf otomasyon olarak "köle" statüsünde midir?

Tabii ki hayır. Statüyü, güç belirler.

Varoştaki hanımefendi beş parasız ortada kalmamak adına eşine sevdiği yemekleri yapar, tüm günün ev temizliği yorgunluğuna rağmen bacaklarını yatakta kerhen de olsa aralar....

Malum sahibeler de köle memnun olsun, tatmin olsun, mutlu olsun diye ayaklarını sunar, kırbaçlarını şaklatırlar... Aslında hazza hizmet eden ayaklar altında ezilen midir, ezen mi?

Bırakınız kölenin üç beş kuruşuna tenezzül etmeyi, kariyerlerini durdurup evlerine kapatan, bilakis mali anlamda bile kendilerine bağımlı kılarak özgürlüklerini iyice ipotekleyen örnekler biliyoruz. Ve o gerçek Domme' lar, haz duydukları için eziyet ediyorlar. O malum aksiyonları, kendi tatminleri için ve istedikleri zaman gerçekleştiriyorlar. Ve hatta kölenin haz edip etmemesini değil, kendilerinin haz duyup duymama halini öncelikli tutuyorlar aksiyonları seçerken.

Parayı veren değil, ruhunu ortaya koyup, samimiyetini sunan Bdsm düdüğünü çalar... Diğerleri üfler ama çıkan ses farklıdır...

Sevgiler

Hayret be güzel kardeşim. Bu kadarmı güzel ve doğru anlatılır. Forumdaki bir alay kölenin hislerine tercüman olmuşsun. Tebrikler. ee nede olsa jedi şövalyesi ehueheheueh :D

esrarligözler
29-08-2007, 17:31
harbiden tebrikler... sana katılmamak elde degil yakında bombalar patlıcak biraz sabır...

reel_slave
31-10-2007, 19:05
ne oluyor burda ??

Sadistic_Torment
31-10-2007, 20:15
Herkes kendi kendine bakar...:)

Switchkingsley
08-11-2007, 20:47
2 haftada 1 temizliğime gelsin.Çamaşır,bulaşık,ütü,yer ve mümkünse (esneklik payı veriyorum) cam temizliğimi yapsın .1 haftalık yetecek kadar yemek ve 2 adet frambuazlı pasta yapmasını isterim..Türk kahvesinide bol köpüklü yapabilsin...Ben ''hadi sahibem canım şöyle bol köpüklü bir Türk kahvesi çekti'' bakışı atınca ''n'oluyor ne haddine rolleri mi değiştik? chastity belt cezan 2 haftaya çıktı'' geri bakışını bana atmasın..Mümkünse sabah ben kalkmadan kahvaltım hazır olsun...
Ben de bana ; ''Sen kendine bir sahibe değil KÖLE arıyorsun '' diyen Otis abiye şunu diyeyim :Aslında böyle yapmakla ben ona hizmet ediyorum..
Otis Abide bana :''Ne alaka '' desin..
ben gülüp gideyim..

mira
08-11-2007, 21:10
olduu:D

cellat
12-11-2007, 20:36
ikiside bakar birbirine

Fetisheuro.com