PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maradona

BeyZaDe
06-07-2006, 19:26
arkadaşlar ıvır-zıvır bölümü birasda futbolla şenlensin istedim..sanki biras daa erkek arkadaşlara hitap ediyo gibi görünsede bu konu, bence verdiğim linke tıklayan herkes mükemmel bi sanatçının!başyapıtlarıyla süslü bi müzeyi geziyor havasına kapılacaklardır..şahsen ben kendimi öyle hissettim:)

yazımı ufak bi alıntıyla bitirmek istiyorum:
TANRI MARADONAYI.. O FUTBOLU YARATTI..

http://www.youtube.com/watch?v=5H769xCaQjQ&mode=related&search=

flato
06-07-2006, 23:20
kardeşim yaparda güzel olmazmı eline sağlık efsaneyi canlandırmışın

çok keyifli sağol...:) :)

shoelover
06-07-2006, 23:52
Çok güzel video,teşekkürler BeyZade,ama benim adamım her zaman Pele olmuştur dünyanın gerçek bir numarası odur...

shoelover
06-07-2006, 23:52
Çok güzel video,teşekkürler BeyZade,ama benim adamım her zaman Pele olmuştur dünyanın gerçek bir numarası odur...

BeyZaDe
07-07-2006, 00:21

sh zate bu videoyu pelenin asla bi maradona olamiycağını kanıtlamak için koydum..tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama pele zamanındaki embesil alan savunmacıları karşısında emin ol sende büyük bi yıldız olabilirdin..ama modern futbolun yaratıcısı maradonadır..zaten maradona halkın, pele futbol baronlarının kahramanıdır..maradona göze pele paraya hitap eder..maradona bizimle beraber maç seyreder..pele her zaman vip dedir..işte bu yüzden fifanın yaptığı yüzyılın futbolcusu anketinde halk ezici çoğunlukla(maradona %54,pele%18) maradonayı seçmiştir..herşeyi bırakalım bi kenara bence maradonayı izleyelim kardeşim..bu arada yorumun içinde ayrıca çok teşekkür ederim..paylaşmak güseldir;)

ithayaleti
07-07-2006, 12:55
vıdeo cok guzel.aslında aramızda bır halı saga macı duzenlesek ne kadar guzel olur...... degılmı?

CarpetBaggeR
07-07-2006, 13:20
kardeşim emeğine sağlık ama marodona falan hikaye benim adamım zidaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak yine tikim tuttu D::D:D:D

CarpetBaggeR
07-07-2006, 13:21
vıdeo cok guzel.aslında aramızda bır halı saga macı duzenlesek ne kadar guzel olur...... degılmı?

olur tabi neden olmasın kardeşim ayarla takımı ben sana ümraniyeden rakip çıkaracam :D:D:D

shoelover
07-07-2006, 13:28
Beyzade,Maradona kokain tedavisi görüyorken Pele sokak çocuklarına yardım için maç düzenliyordu.Burada Pele ve Maradona kıyaslaması yapacaksak eğer, skandalları ile meşhur Maradona'nın ağır basacağına eminim,futbolun ilahı Pele'nin değil...

BeyZaDe
07-07-2006, 14:35
Beyzade,Maradona kokain tedavisi görüyorken Pele sokak çocuklarına yardım için maç düzenliyordu.Burada Pele ve Maradona kıyaslaması yapacaksak eğer, skandalları ile meşhur Maradona'nın ağır basacağına eminim,futbolun ilahı Pele'nin değil...

yav sh kardeşim kokain kullanmışsa kullanmıştır..bizi ilgilendirmez ki..yada senn veya benm kullanmadığımızın yada ilerde kullanmayacağımızın garantisi yok ki kardeş..insanlık bu..neyse yav tartışmayalım şimdi burda boşver:) maradonayı izleyelim;)

shoelover
09-07-2006, 01:01
Pele'yi izleyelim bence...:D:D:D

papatya
10-07-2006, 15:50
http://www.herice.com/yeni/maradona.html

maradonadan yüzyılın golü..

morientes
10-07-2006, 18:10
dünyanın en iyi oyuncusu garrincha ama onu bosverinde hakkaten halı saha mac yapalım bir de hakemimiz olsun )) güzel olur

LUKE
26-07-2008, 17:39
Üzerinden yıllar geçmiş ama hala geçerliyse :)
Kaleci ben olurum, hadi yapalım :p

fezabek
26-07-2008, 17:40
Bir zamanlar efsaneydi evet..:D:D

Fetisheuro.com