Orijinalini görmek için tıklayınız : mistress ece
ece-duygu
26-07-2007, 09:45
muhteşem dönüşe az kaldı
fotoğraflar yürek hoplatıyor=)
merakımdandır soruyorum,ayak bileğinizdeki civciv dövmesinin bir anlamı varmı?yoksa civcivleri sevdiğinizdenmi?
KORAYD1977
26-07-2007, 09:56
muhteşem mi ? hahhah hahhah
crush_ant
26-07-2007, 21:03
buz dağının birde görünmeyen tarafı arkadaşlar dikkatli olun derim ben sadece.anlayın anlar bu msj ı.
güzeller gerçekten etkileyici
romantik-im
26-07-2007, 22:13
off bayılıyorum sexi bakımlı ayaklara...
öpesim sevesim geldi desem biraz fazlamı olur :)
ayak_koleniz
26-07-2007, 22:44
Dönüşünüz gerçekten muhteşem olmuş, heyecan verici
slvdeniz
27-07-2007, 00:29
buz dağının birde görünmeyen tarafı arkadaşlar dikkatli olun derim ben sadece.anlayın anlar bu msj ı.
bence de
trexkong44
27-07-2007, 09:29
bizlerle bu resimleri paylaştıhınız için teşşekürler :)
Gerçekten muhteşem.Paylaştığınız için teşekkürler.
ece-duygu
27-07-2007, 13:27
sen benle uğraşmaya devam et ama başarılı olamayacaksın......
foot evil
28-07-2007, 21:15
ya nedir bu şimdi LOST HEROES ne bilim X-FİLES tarzı gizemli konuşmalar GERÇEK ORDA BİR YERDE de tam olsun nedir bu ne yani uzaylımı yoksa ece-duygu yoksa organ mafyası mı söylede bilek
goddess_zuhal
28-07-2007, 21:40
emeğine sağlık
crush_ant
29-07-2007, 02:02
kendisi kendini bir şey sanan ben ona hak ettiği gibi konuştum diye bana cakas atan ama kiminle dans etmediğini bilmeye dolandırıcı yüzsüz hala arakadaşalarımı arayı eleman yokmu ya tatilimizi beleşe getirebileceğimiz antalyada köleler yokmu diyen birisidir .daha tanımak isteyen varsa buyursun gitsin tanışsın.hatta o şöyle yapacaktır size benim başıma gelmedi öyle bişi ama sizden randevuyu alır seans için kapora ister seana gittiğinde de kendisini sözleştiğiniz yerde bulamıyacağınız zattır. beni belki ensentre etmez ama şunu bilin bile bile lades demeyin.senin adın mistress olsa ne olmasa ne çakallık yapmayın erkekelrin şu 3 kuruşluk zevkinede mani olmayın.herşeyi zengin paralı adamalrmı yaşamalı.orta gelirli kısımda yararlanmalı ben bu konularda camiazımı düşünerek konuşuyorum.ece akalıllı ol insanları keriz yerine koyma.....hadi şimdi bence bu sitedende naşşşşşşşşş ....sen kimsinki senle uğraşcam zaten .
foot evil
29-07-2007, 02:56
heh böyle işte doğrumu bilmem de söyle söyleyeçeğini BU ARADA GERÇEKMİ YA
foot evil
31-07-2007, 02:07
anlaşılan arkadaş zengin ve KRO ha ama hakkını yemeyek YALAKA da olabilir ki ben kimseyi savunmak için değil bu tür konuşan düşünen adamlara yada sahibelere HÖSSSTT demek için yazıyorum
---herşeyi zengin yaşayacak
----parasız kölemi olur
----paran yoksa naşş
gb konuşmalar yapıp yada bu fikirlere katılıp daha sonra BDSM BİR YAŞAM TARZIDIR (kimseyi kastetmiorum) diyenlere ben
---hade len ayak orospusu derim (burda orospu lafını kimseyi hedef alarak söylemediğim için hakaret sayılmaz gerçekte böyle demem zaten ayak seks işçisi fln derim:D :D :D )
sonra neden gelişemiyormuş da bdsm neymiş millet gerikafalıymış falan filan dünyayı değiştiren hangi olay güle oynaya oldu ki para cukkaya herkes kendi yoluna kimse bdsm yi yaşam tarzı görmüyorda işte kendini bi yola adamış gb göstermek havalı geliyor insanlara.hep aynı resimler aynı diyaloglar.satılık eşyalar
bi kaç isim war bn bu isimleri hiç tanımasamda resimlerinden konuşmalrından budur işte dediğim kişiler de adları wermeye gerek yok sanırım
foot evil
31-07-2007, 02:13
bunun yanında ece hanım çoraplarını satmak yerine kölelerinin getirdikleri giyip kirletip onlara armağanda ediyor bnm bildiğim kendisi onaylarmı bilmem öyle okudum
lvlehlvlet
31-07-2007, 02:25
ece-duygu fake bir üye değildir...
Bol forumlar...
DEEPFRİZE
31-07-2007, 02:34
ece-duygu fake bir üye değildir...
Bol forumlar...
THE ORIJINAL
Switchkingsley
31-07-2007, 17:21
Sadece bilgi edinmek için.....
Bugün ,ismi lazım değil(gerekirse verebilirim ama çoğunluğun bildigini düşünüyorum) bir Fetiş sitesinde ''Mistress Ece'' isimli üyenin artan şikayetler üzerine Gruptan çıkartma,bölümünü kapatma ve son olarakta Forumdan atma kararının alındığını site moderatörlerince bildiren bir mesaj aldım ..
Yukarda resimleri olan kişi o sitedeki Mistress Ece ile aynıı kişi midir?
isim benzerliği midir?
xhantomonas
31-07-2007, 20:42
Evet başka bir sitede böyle bir durum var. Ama şuda var ki hiçkimseyi tek taraflı yargılamamak lazım diye düşünüyorum. Ben olayın patlak verdiği gün ece hanıma ulaştım. Daha sonralarında yine ulaştım. Bu konu hakkında konuştuk. Yalnız şuda varki sitede ece hanıma hiçbir şekilde ulaşamadıklarını söylüyorlardı. Bu durumda suçunu kabullenmiş sayılıyora getiriyorlardı. Ben avukatı değilim kendisinin, bunu baştan söyleyim. Kendisini görmüşlüğümde yoktur. Sadece telefonla görüştüm o kadar. Neyse fazla laf cilde zarar. Nasıl olsa gerçekler gün ışığına çıkacak:D
foot evil
31-07-2007, 21:48
Evet başka bir sitede böyle bir durum var. Ama şuda var ki hiçkimseyi tek taraflı yargılamamak lazım diye düşünüyorum. Ben olayın patlak verdiği gün ece hanıma ulaştım. Daha sonralarında yine ulaştım. Bu konu hakkında konuştuk. Yalnız şuda varki sitede ece hanıma hiçbir şekilde ulaşamadıklarını söylüyorlardı. Bu durumda suçunu kabullenmiş sayılıyora getiriyorlardı. Ben avukatı değilim kendisinin, bunu baştan söyleyim. Kendisini görmüşlüğümde yoktur. Sadece telefonla görüştüm o kadar. Neyse fazla laf cilde zarar. Nasıl olsa gerçekler gün ışığına çıkacak:D
aynen katılıyorum GERÇEK ORDA BİR YERDE
propritas
31-07-2007, 21:50
wayy be.
slavehasan
01-08-2007, 12:07
Ben ece hanımla bir kez reelde görüştüm. dha önce siteden kendisinin vermiş olduğu telefonunu aradım. sözleştiğimiz yere 1 saat içinde geldi. seansımızı yaptık ve seans sonuna kadar hiç paradan bahsetmedik. seans bitiminde daha önce telefonda konuştuğumuz ücreti verdim.Bu verdiğim ücrette daha önce seans yaşadığım diğer sahibelerin ücretlerinden daha düşüktü. Diğer arkadaşların yazdıklarını okuyunca bunu yazma gereği duydum. ve daha sonra msn de görüştük benden hiç bir zaman karşılıksız para talebi olmadı.
ece-duygu
01-08-2007, 12:17
crush ant sen ınan .... bı adamsın bı kere telde konuşdum ve bana sana tatıl seçeneı sunuorum dedi ben başkasının standartları altında tatıl yapmayacaımı soledım için bana bıras tepkılı senın standartaların altın da tatıl yapcak bırını bul crush ant sana kımse ınanmas.....
seytannn
01-08-2007, 12:39
crush ant sen ınan .... bı adamsın bı kere telde konuşdum ve bana sana tatıl seçeneı sunuorum dedi ben başkasının standartları altında tatıl yapmayacaımı soledım için bana bıras tepkılı senın standartaların altın da tatıl yapcak bırını bul crush ant sana kımse ınanmas.....
aman ltfen bende crusa katlyrum cunku bendende zamnında hesap numarnıza para yatrmamı ıstednz öle seymı olur bulusmdan paramı yatrlr verlr hanfendii..
ece-duygu
01-08-2007, 16:51
sende saçmalıosun sen ist dışında oldunu soledıın için ben seans ücretının yarısını odemenı geri kalanıda seans oldukdan sonra odemenı solemışımdır pekı yatırdınmı gelıorum dedım sana yatırdında benı görmedınmı muhalefet olma banada bole demişdi deme vede şehir dışınada seans için çıkmadım hiç güvenemedım sızlere iyikide çıkmamışım....
seytannn
01-08-2007, 17:01
sende saçmalıosun sen ist dışında oldunu soledıın için ben seans ücretının yarısını odemenı geri kalanıda seans oldukdan sonra odemenı solemışımdır pekı yatırdınmı gelıorum dedım sana yatırdında benı görmedınmı muhalefet olma banada bole demişdi deme vede şehir dışınada seans için çıkmadım hiç güvenemedım sızlere iyikide çıkmamışım....
nasıl yani antyalyadayım ben tatılede demısdnz bumu cıkmama yani..hatta antalyada seans yapyrum gelrsen demısdın ece hanfendı..ama benı yanlsı anlamayın ben sadece para işi öle olmaz dedım yoksa misterssinizi öle aptalca konusanlara bende karsyım ben sadece o para işi öle olmaz dedım.beni yanlıs anlamayın ltfenn..saygrlarla
ece-duygu
01-08-2007, 17:13
VE ARTIK BU KONULAR HAKKINDA KONUŞMUCAM YETERINCE MIDEM BULANDI KONUŞULANLARDAN ARTIK SIZDE YA GÜVENIRSINIZ YADA GUVENMESINIZ... zorlama yok
seytannn
01-08-2007, 17:31
[QUOTE=ece-duygu;64156]VE ARTIK BU KONULAR HAKKINDA KONUŞMUCAM YETERINCE MIDEM BULANDI KONUŞULANLARDAN ARTIK SIZDE YA GÜVENIRSINIZ YADA GUVENMESINIZ... zorlama yok[/QUOsımdı o ayakalrınızdan ne dayak yemek ısterdım hazır sızılısınızde ne doverdınz benı ve penısımı;)
crush_ant
01-08-2007, 21:44
lafını bil bu 1 ismi lazım değil baş harfi M olan arkadaşımı arayıp söylemedinmi fetişsit yada köle bağlayın bana en az 5 6 kişide tatil beleşe gelsin diye.akıllı ol ece.o nokta nokta yaptığın kelime neyse o noktaları yediririm sana.bende demedimmi sana hatta telde ben mistress oalyına para vermem diye.hatta şöyle bir konuşma geçmişti ben dedimki bizler antalyada en cix mekanlarda gerekeirse seni ağırlarız tanışırız.sende köle ayarlayın bana haber verin şu an KAŞ tayım dedin .bende sen çok uçmuşsun sen.küçük dağları ben yarattım edaları var sende dedim.sende bana ewt ben yarattım dedin bende sana o suratınla bir halt yaratamazsın sen dedim.sende bana karşına çıktığımda küçük dilini yutma dedin.al işte ben burdayım küçük dilimde burda.bana bak ece beni karalamaya kalkma atıldığın sitedeki adam arkadaşım ne boklar yediğini bilmiyorum sanma.bana sakın kendini temizlemek adına çamur atma kabusun olurum senin.hadddini bil.mistresslığın adınıda senin gibi 3 5 çapulcu karalıyo.mistress kelimesi ağırdır aloooo o kelimeyi herkes isminin önunde taşıyamaz.söz meclisten dışarı burdaki bir çok insana saygım var ama bu zavallı sürüngene kanmayın arkadaşlar kendisi doooolaaaannndırırrrııcııııı.ha şunuda bilin benim onla görsel hiç bir görüşmeme olmamıştır arkadaşlar.hepinize saygılar.
seytannn
01-08-2007, 21:54
lafını bil bu 1 ismi lazım değil baş harfi M olan arkadaşımı arayıp söylemedinmi fetişsit yada köle bağlayın bana en az 5 6 kişide tatil beleşe gelsin diye.akıllı ol ece.o nokta nokta yaptığın kelime neyse o noktaları yediririm sana.bende demedimmi sana hatta telde ben mistress oalyına para vermem diye.hatta şöyle bir konuşma geçmişti ben dedimki bizler antalyada en cix mekanlarda gerekeirse seni ağırlarız tanışırız.sende köle ayarlayın bana haber verin şu an KAŞ tayım dedin .bende sen çok uçmuşsun sen.küçük dağları ben yarattım edaları var sende dedim.sende bana ewt ben yarattım dedin bende sana o suratınla bir halt yaratamazsın sen dedim.sende bana karşına çıktığımda küçük dilini yutma dedin.al işte ben burdayım küçük dilimde burda.bana bak ece beni karalamaya kalkma atıldığın sitedeki adam arkadaşım ne boklar yediğini bilmiyorum sanma.bana sakın kendini temizlemek adına çamur atma kabusun olurum senin.hadddini bil.mistresslığın adınıda senin gibi 3 5 çapulcu karalıyo.mistress kelimesi ağırdır aloooo o kelimeyi herkes isminin önunde taşıyamaz.söz meclisten dışarı burdaki bir çok insana saygım var ama bu zavallı sürüngene kanmayın arkadaşlar kendisi doooolaaaannndırırrrııcııııı.ha şunuda bilin benim onla görsel hiç bir görüşmeme olmamıştır arkadaşlar.hepinize saygılar.
bravo lan sana crsh bravooooooooooooooooooooooooooooo 100 numara konsummsun a.q bravo sana buda kapakolsun;) ;)
foot evil
02-08-2007, 13:10
evetttt sayın seyirciler müsabaka son hızıyla dewam ederken ..O DA NEEE KIRMIZI KÖŞEDEKİ CCRUSHH TAN ÇOK SERT BİR APARKATTTTT GELDDİ MİSTREE ECE BAYA BİR SARSILMIŞ GÖZÜKÜYOR KARŞILIK WERMEEDEN DOOOOİİNNGG SESİNİ DUYUYORUZ BOKSÖRLER KÖŞELERİNE ÇEKİLDİ ANTRENÖR ŞEYTANNN CRUSH A SON TAKTİKLERİ WERİYORR ..................
TO BE CONTİNUED....
mistress ece ile bugun bir seans yasadım.hıc bır problem cıkmadı..
birisi kuyuya tas atıyor,kimse cıkaramıyor..
kimse bana "ateş olmayan yerden duman cıkmaz" demesin!!herkes yaşadığını bilir..mistress ece hakkında soylenenler YALANDIR..
kendı fıkrımce bu sozler bosuna soylenmemıstır ılla bırseler gecmıstır ama ne kadar doru bu yazılanlar bılınmez eger doruysa cok ıgrenc seyler bunlar ayrıca eger bı halt yenılıosa bu ılla karsılıklımı olmalı para falan ne bu yaa ınsanda bı gurur vardır bencee bu tur seyler duyguyla olur yasanır devam ederse eder etmezse bıter duygusal yonden olmalı bence sadece zevk ıcın deıl bana ters gelıo butur seyler sızın dusuncelerınızı bılemem.;)
DEEPFRİZE
03-08-2007, 03:14
kendı fıkrımce bu sozler bosuna soylenmemıstır ılla bırseler gecmıstır ama ne kadar doru bu yazılanlar bılınmez eger doruysa cok ıgrenc seyler bunlar ayrıca eger bı halt yenılıosa bu ılla karsılıklımı olmalı para falan ne bu yaa ınsanda bı gurur vardır bencee bu tur seyler duyguyla olur yasanır devam ederse eder etmezse bıter duygusal yonden olmalı bence sadece zevk ıcın deıl bana ters gelıo butur seyler sızın dusuncelerınızı bılemem.;)
aklın yolu bir...ayaktayım alkışlıyorum
ama siz akıllara zararsınız.. :) bu tür yazılara biz ve forum alışkın değil
direk lifestyler yani :)
slowmıng please :)
aklın yolu bir...ayaktayım alkışlıyorum
ama siz akıllara zararsınız.. :) bu tür yazılara biz ve forum alışkın değil
direk lifestyler yani :)
slowmıng please :)
doru soze ne hacet:p
foot evil
03-08-2007, 05:07
doru soze ne hacet:p
ya işte bdsm e budur tabi bazıları ne alaka köle yeduygu diçektirde zewk, kin adam döwme, işkence.aşağılanma isteeği bunlard birer his tir duygunun yandan yemişi diyebilirz yane hatta kan tadı isteği mesela öle bi sahibe yoktur ya nese belki PRENSES KUMSAL çünki bazen MİSTREES VAMPİRE nickini de kullanıyor yanılmıyorsam
Arkadaşlar tamam ortam gergin anlıyorum ama lütfen kafalara takmayın doğrular zaten ortadadır ve isteyen istediği şekilde inanır.
Laflar söylendi tartışma bitti
Daha ne gerginliktir anlayamadım gitti
Hayat akıp gidiyor durmak yok
Yaşayacaksın be yaşayacak
Yaşamak için daha fazla vakit yok.
Can Toprak
Saygılarımla...
beyaz fileli kısa çorapla harika olmuş fotolar.. thx forumdaş
süperrr bayıldımmm tanışmak istiorum bu ayaklarla:)
Footelite
14-08-2007, 20:04
Bendende Bencede. Arkadaşlar açıkcası kendisi sahtekar olduğu için biçok fetiş içelikli siteden atıldı. Seans yapıcam deyip hesabına para yatırdılar gitmedi. Evine gidenler bin pişman oldu hatta ben sinirlenip giden kişiler tanıyorum. Burdaki amaç onun sahtekar olduğunu vurgulamak değil aslında, tanısamda tanımasamda bu değerli fetiş ortamını paylaştığım siz arkadaşlarımın dolandırılmasına gönlüm razı olmaz. Malum yeterince sömürülüyoruz burda bildiklerimizi bari afişe edelim. Ben bile kurban oldum siz olmayın. ok? sizleri seviyorumm
acanyegen
16-08-2007, 19:13
gerçekten çok güzel ayaklar. Görerek tam anlayamadım güzelliğini ama dilimle ve dudaklarımla keşfederek çok daha iyi anlatabilir. :) ;)
Şimdi ben belki Ece'nin bu olaylarının gün yüzüne çıktığı sitenin yöneticisi olarak taraf olabilirim ya da öyle görülebilirim ama ben sadece Dexter kimliğimle yazıyorum bu mesajı..
Kendisini ne tanırım, ne telefonda ne MSN yoluyla ne de mail, PM benzeri yollarla iletişim kurdum.. Ama hakkında ( sözüne inanacağım, son derece güven duyduğum arkadaşlarım aracılığı ile) anlatılanlar kesinlikle doğrudur..
Hala 3-5 resmi görüp de yok saygıdeğer, yok orijinal yok şöyle şahane yorumları yapanlara da birşey diyemeyeceğim tabii..
Crush_ant; her ne olursa olsun sana da bu üslup yakışmıyor bence, bırak herkes yaşamak istediği hayatı yaşasın.. Sanane-banane-bizene ..
longview
22-08-2007, 05:23
Muhabbete bak bu iş parayla mı yapılır denilmesi gerekirken yok yarısını hesabıma yatır diğer yarısı iş bitince falan. Kiralık katil gibi :) Bu işi ticarete dökmeyin artık. Küçücük kız çocuklarına büyüyünce ne olacaksın diye sorduklarında ''Mistress olacağım onda çok para war '' cevabını almayı istemeyiz di mi...
arkadaşlar bu ece isimli yeni üye www.fetishextra.com da mistress olarak bulunuyordu ve siteden site yöneticileri tarfından atıldı sayfayı inceleyip görebilirsiniz hakkındaki yazılar hala duruyor sitede atılmasının sebebide artan şikayetlerdir sitedeki ifadede paraları toplayıp seans düzenlemediği olarak anlatılıyor
öncelikle isim benzerliği sandım ama resimlerden tanıdım ben onu bnede www.fetisextra.com da aktif bir üyeyim benden uyarması
Footelite
22-08-2007, 18:35
Evet Arkadaşım fazla traş cidden cilde zarar. 3. sınıf gazetelerdeki tahsilsiz köşe yazarı uslubuyla konuşmayı yada bilip bilmeden olay hakkında biliyormuşcasına ahkam kesmeyi bıraksanız artık. Ne dersiniz fena olmaz değilmi? Sizi Crush Ant adam gibi uyardı. Ardından inanan vardır inanmayan vardır bildiğim (burda lütfen dikkat bildiğim diyorum, duydugum yada tahmin ettiğim değil) bikaç şey benimde var ve aynı tatsız şeyleri burdaki arkadaşlarımız yaşamasın istedik. Şimdi herşey meydana çıkınca başka siteden ekmeği kesilince sıra geldi bizim siteye. Sonra ece hanım başladı timsah gözyaşlarına, tabii benim iyi yürekli arkadaşlarımda hemen yelkenleri suya indirdi. YA ARKADAŞLAR NEYİ BEKLİYOSUNUZ. İLLA SİZDEMİ KANDIRILMAYI ALDATILMAYI YAŞAYACAKSINIZ. İLLA BAŞINIZA GELİNCEMİ İNANACAKSINIZ.Adam gibi uyarıyoruz işte. mistress felan değil. Başka yeriyle para kazanırken ayak olayını bulmuş daha kolay diye bu işlere girmiş biri. Naylon mistress arkadaşlar. Bakıyorumda imaj düzeltme çalışmalarına başlamış. Aynısını fetish extrada yaptı bi müddet iyiydi ama alışmış kudurmuşdan beter işte. Aynı 3 kağıtçılıkları yaptı yine ve resmen rezil bi şekilde silinip gitti. Bizde bu keleği yiyenler olarak sitemize giren virüs olarak gördüğümüz bu insandan zarar görmeyin diye uyarıyoruz. Dileyen dinler dilemeyen ece orda gitsin yaşasın görsün. Hodri meydan.
ece-duygu
27-08-2007, 10:11
sizler hala gerçek olmaan olaylar üstüne benle ılgılı yazı yazıosunuz nıçın hep demişler niye hep solemışler gibi laflar çıkıor kımse ewt ben yatırdım ben yaptım demıor badem kı o kadar çok kişiyi dolandırdım nerde bunlar?...
dekont göstresınler yatırdıklarına dahıl paralarını geri odıım sizinde karalamak ne kadar hoşunuza gidio ne bılıosunuzkı bu kadarçok konuşuosunuz iş olsun die torba dolsun diemı? o zaman torba doldu anlayışlı kişiler!.....
ayakseveryazar
30-08-2007, 12:20
yaw ama bu kadarı fazla dayanamıyorum artık.. bu kadar guzel bı ayagı kım yalamaz ki su dunyada fetislerle alay edenlere acıyorum ve bunu senın ayaklarını gordukten sonra bır kez daha hatırladım.. tesekkurler coraplara da bayıldım kalıte kokuyo..
doormat_
30-08-2007, 22:18
kusur göremedim
daywalker944
31-08-2007, 18:41
öldüüüümmmmmm........mistress ece...seni tanımak istiyorum
scorpio_
05-09-2007, 01:20
Arkadaşlar kendisi hakkında kötü yorumlara bşey diyemicem yalnız ben kendisiyle seans yaptım. Memnunda kaldım iyiydi yani kötü bi muamelede görmedim konukseverlik açısından diyorum. Memnun ayrıldım yani
mazos_ist
15-09-2007, 10:50
daha acımasız seanslar bekliyoruz kendisinden
hayalcislave
29-09-2007, 01:46
yine harikasınız efendim...
PAylaşımlarınız için tşkler efendim;)
muhteşem dönüşe az kaldı
Ellerinize sağlık.Teşekkürler.Amcanız.
ezykoter
27-10-2007, 13:17
süparsin ya tam öpmelik ayaklar
pascalugur
29-10-2007, 11:04
ece hanımım bi tanedir bu forumdan kim ne derse desin herşeyiyle mükemmel birisi
ayaksever28m_
29-10-2007, 12:17
ece hanımım bi tanedir bu forumdan kim ne derse desin herşeyiyle mükemmel birisi
iyide bunu zaten biliyoruz :D
:)harika bunlar teşekkürler
Ayaklarınızın tatlılığı çok geç olduğunuzu gösteriyor
shoeslicker
20-02-2009, 10:21
Mistress Ece, your feet are so beautiful ! Thank you for being a Turkish Mistress ! And your shoes look great, too!
the marten
06-04-2009, 01:31
tanışmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
gencprens_19
06-04-2009, 02:29
crush_ant bu sitenin bu camianın en eskilerinden biri, sen bir nevi bu yolda bize yol gösterensin gerek çalışmalarınla gerek yorumlarınla bu sitenin vazgeçilmezlerindensin eminimki bu camiadan hiçkimsenin kötülüğünü istemezsin bu bakımdan bildiğim birşey olmasa bu konuda bize uyarı yapmazdın.Teşekkürler crush_ant
ece-duygu
06-04-2009, 12:04
o uyarıyı yazdığı tarıh mıladı bı tarıh bu konu ıle ılgılıde kesın kendısı bı açıklama yapıcakdır benı tanımadan gormeden ıkı kelıme konuşmadan yazdığı çizdigi yanlış ifadelerdır...
sureklı bu tarz ınsanlarla çok karşılaşdığı için on yargılı davrandı..
bu arada sızın kendı aklınız fıkrınız yokmu ınsanları tahlıl edemıomusunuzda ewt sen ole dıosan oledır boledır yazabılıosunuz bunuda anlamış dıılım...
burda bı laf solenır aslında ama neseee..
;)
crush_ant bu sitenin bu camianın en eskilerinden biri, sen bir nevi bu yolda bize yol gösterensin gerek çalışmalarınla gerek yorumlarınla bu sitenin vazgeçilmezlerindensin eminimki bu camiadan hiçkimsenin kötülüğünü istemezsin bu bakımdan bildiğim birşey olmasa bu konuda bize uyarı yapmazdın.Teşekkürler crush_ant
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com