Orijinalini görmek için tıklayınız : Sade birazda köpüklü
Bu aralar fotograf paylaşımlarım cogalacak yenileri yolda bunlar bu sabah duştan ...
ayak_koleniz
22-01-2008, 22:30
Duştan sonra güzel bir ayak masajı çok iyi giderdi, diye düşünüyorum Aslı Hanım, paylaşım için teşekkürler
Kahve gibi :)
Teşekkürler....
Resimler için çok teşekkürler.......
Evet "efsane geri döndü" ama, o yokken hatırlayanda yoktu.Aynı katılımcı arkadaşlar her ayağa oflayıp-pufluyorlardı.
Evet "efsane geri döndü" ama, o yokken hatırlayanda yoktu.Aynı katılımcı arkadaşlar her ayağa oflayıp-pufluyorlardı.
harika tespit....
Bu yapmacıklığı hep tenkit ettim "genel konular" adı altında.
SLAVEMAN
23-01-2008, 17:50
gerçekten özlemişiz yaa...
SLAVEMAN
23-01-2008, 17:51
kendi adına konuşursan sevinirim.Aslı hanım ın topiğine bakarsan o aramızda yokkende onu unutmadığımızı ve sık sık özlediğimizi dile getirdiğimizi görmüş olursun
revolver23
23-01-2008, 18:15
bu forumda çok güzel paylaşımlarda bulunan insanlar var ama özellikle Mistress Aslı,Mistress Tuğçe ve Mistress Selin hanımefendilerin yerleri başka diye düşünüyorum.Bu muhteşem 3 lüye bugüne kadar yaptıkları tüm paylaşımlardan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.Aslı hanımefendinin ayaklarına yorum yapmak zaten anlamsız olur,her zamanki gibi fevkaladenin fevkinde...
ayakseven
23-01-2008, 18:53
aslı sen harikasın
fetish_034
23-01-2008, 19:13
EFSANE GERİ DÖNDÜ !!!!! paylaşımlarınızın dileğiyle mistress aslı hanım:p :p :p
OlgaUrciN
23-01-2008, 20:01
Çok güzel olabilecek fotolar çekim açısının azizliğine uğramış
3. fotoda bacaklar çok orantısız çıkmış ve şahsen ben köpük ve ayak detayı aradım
Pek tanımam ama şahsınıza bir saygı olduğu kesin...
:) hepsi Süppper hepsi harika paylaşimlar :) Peki Kötü olan Gerçekten bişey Yok mu sizce ? bence var :) Bu Forumda Kötü olan Çok sey:)
Mesela : Vefa Görmedim :) Bir dönemde Dara hanım söyle böyle diyordunuz resimleri çekti unutuldu misstress nazli hanım efendi suydu buydu resimleri yok unutuldu :) hangisi Dile Geliyor :) bence Hiç biri :) işte insanliğin en büyük ayibi ve kötülüğü Vefasizlik :) Saygilar Sadece Susuyorum..
Mira Hanım +100000000000000000000 katiliyorum size.
iyi ya iste ,ortalarda yokken ozlenenler gercekten farklidir.guzel olmayana kendi adima yorum yapmam .ama 10 farkli ayak bana gore!!! guzel ise,hepsine de guzel derim .ne yapayim yani!!
Bunun seni ilgilendiren bölümü ne?
fevkaladenin fevkinde.....muhtesem
ayaksever28m_
24-01-2008, 22:37
harikaaa
umut3825
04-05-2008, 20:04
siyah topuklu ayakkabin mukemmel
ayrica banyodan sonra o ayaklar ne yenir ama :cool:
tomnovii
11-05-2008, 23:23
Bu aralar fotograf paylaşımlarım cogalacak yenileri yolda bunlar bu sabah duştan ...
tablo gibi resimler...:cool:
cash1976
13-06-2008, 21:58
bukadar guzel yorumdan sonra aslı hanımdan bır tesekkur bıle gelmemıs
winston07
13-06-2008, 22:15
Feşitizm aleminin FIRST LADY si Aslı Hanımefendi ye sonsuz saygılar ve paylaşımlar için teşekkürler
şimdi uzaklardasın,hayallerdesin,rüyalardasın...(FIRST LADY'me)
Çıplak ayaklı fotolarınızı begenmedim ama ayakabılı fotonuz çok güzel...
ayakseverim18
14-06-2008, 00:03
aslı hanım bencede ayaklarınız özellikle parmaklarınızı hiç beğenmedim hiç zarif değiller erkek parmakları gibi parmaklarınız var adeta böğğ:D
romantik_kole
16-06-2008, 01:22
aslı hanım bencede ayaklarınız özellikle parmaklarınızı hiç beğenmedim hiç zarif değiller erkek parmakları gibi parmaklarınız var adeta böğğ:D
aslı hanımı hiç tanımıyorum ama bu tür mesaj yazan, paldır küldür, nerde durması gerektiğini bilmeyen adamlardan çok iyi tanıyorum artık. bu forumda sizin gibi bir sürü adam çıktı ve gerekli yanıtları alıp gittiler. eminim size de gerekli yanıtlar verilir. size özür dilemeniz gerektiğini hatırlatmayacağım çünkü bu faydasız ama en azından sizden önce yorum yazmış olan ruj hanımın ifadesine dikkati çekerim. beğenememe hakkınız var ama densizlik etme hakkınız yok. bir yerden sonra durmasını bilin lütfen!
Beckhamx
16-06-2008, 22:26
Mükemmel
classman01
16-06-2008, 22:53
romantik köle fikirlerimi istediğim gibi söylerim bu seni hiç ilgilendirmez aslının avukatıysan tabiki biraz olsun müvekkilin olarak ilgilendirir:D
romantik_kole
23-06-2008, 14:11
romantik köle fikirlerimi istediğim gibi söylerim bu seni hiç ilgilendirmez aslının avukatıysan tabiki biraz olsun müvekkilin olarak ilgilendirir:D
hiç kimsenin avukatı değilim. herkes senin gibi fikirlerini küstahça ve törpülemeden söylerse hayatın nasıl bir hâl alacağını bir düşün istersen. bana kalkıp posta koyacağına "kusura bakmayın haklısınız, sert bir ifade olmuş" demeyi çalışın ayna karşısında. burda işler kolay tabi.. geç klavyenin karşısına istediğine salla... gerçek hayatında istediğin şeyleri söyleyebiliyo musun karşındakinin yüzüne kılasmen?
mythbusterrrrr
26-06-2008, 01:44
ayakLArınız cezbedici sayın sayınn:confused: sayın işte...:o
pantyhoseslave
14-06-2009, 22:52
Aslı Hanım herzaman ki gibi muhteşem ayaklarınız ve ayakkabılarınızla harikasınız.Paylaşımlarınız için teşekkürler....:cool:
ayakları sabunlayıp yıkamak helede bol köpükle , miss gibi sabun kokar şimdi o ayaklar :cool:
fetish06
15-06-2009, 19:51
teşekkürler paylaşım için bu güzel ayakları görmek gerçekten büyük bi zevk...
Aslı Hanım ayaklarınız altında ezilmek ümidiyle
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com