ayakustu
27-03-2007, 18:55
Arkadaslar, bugün Sahibe Hale hanımefendimle msn'de görüştük... Kendisi biraz sohbetten sonra webcam'ini açtı...
Oldukça güzel ve alımlı bir Sahibe olduğunu gördüm... İnanılmaz güzelde ayakları var Sahibenin...
Kendisinin henüz kölesi olma şerefine nail olamamış olsam da en azından muhteşem ayaklarını canlı yayın olarak izleme onuruna eriştim...
Sahibe Hale Hanım bu forumda kendisine yapılan tüm saygısızlıklardan ve eleştirilerden sıkılmış ve son derece sinirlenmiş durumda...
Bu yüzden tüm forum üyelerinden, Sahibe Hale hanım hakkında daha saygılı ve seviyeli olmalarını rica ediyorum...
Takdir edersinizki Sahibe bulma konusunda zaten çok sıkıntı yaşıyoruz...
Bulduklarımızı da saygısızlıklarımız ve seviyesizliklerimizle kaçırmayalım...
Naçizane...
Tüm forum üyelerine saygılarımla...
Oldukça güzel ve alımlı bir Sahibe olduğunu gördüm... İnanılmaz güzelde ayakları var Sahibenin...
Kendisinin henüz kölesi olma şerefine nail olamamış olsam da en azından muhteşem ayaklarını canlı yayın olarak izleme onuruna eriştim...
Sahibe Hale Hanım bu forumda kendisine yapılan tüm saygısızlıklardan ve eleştirilerden sıkılmış ve son derece sinirlenmiş durumda...
Bu yüzden tüm forum üyelerinden, Sahibe Hale hanım hakkında daha saygılı ve seviyeli olmalarını rica ediyorum...
Takdir edersinizki Sahibe bulma konusunda zaten çok sıkıntı yaşıyoruz...
Bulduklarımızı da saygısızlıklarımız ve seviyesizliklerimizle kaçırmayalım...
Naçizane...
Tüm forum üyelerine saygılarımla...