PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibelik para karşılığımı yapılmalı??

SlavePharmacist
27-07-2006, 17:32
Herkese iyi günler.Aşağıdakilerin Sadece kendi fikirlerim olduğunu söylemek isterim...Dünyada gitmediğim az yerdi sayılır her ülkede bu işi para için yapanlar var bence ilişki ne olursa olsun ..bir ücret karşılığı olduğu zaman duygular yok olmakta ve bence tadı kaçmakta..Ama inanın Türkiyede nasıldır emin değilim ama Avrupa ve Amerika da sevgili,arkadaş yada eş çerçevesinde köle -efendi ilşkisini yaşayanlar ezici şekilde çoğunluktadır...ve en zevklisi ve doğrusuda budur bence..Çünkü para ile yapılan hizmet mantığına da ters düşer ..Para verince hizmet beklersiniz ..oysa hizmet etmek kölenin görevi ve zevkidir....SÖZÜM MECLİSTEN TAMAMEN DIŞARI..Son zamanlarda Artık iş yapamıyan fahişeler MISTRESS veya diğer değişle SAHİBE liği keşfetmişler..Hem daha az çaba HEM DAHA ÇOK PARA..Elbette ARZ olunca Talepte olucaktır ama...BU BİZE UYMAZ ARKADAŞLAR....inanın sevgilinizle ,eşinizle yada arkadaşınızla bunu YAŞAMALISINIZ...Hizmet ettiğiniz kişiye herşeyinizi verip en iyi şekilde hizmet etmelisiniz ancak ..Karşılığında FATURA istemeden ..İKİ TARAFINDA gönlünce istediği gibi ve doya doya..SEANSLARLA DEĞİL...SAATLERLE HİÇ DEĞİL
Yorumlarınızı Bekliyorum
SAYGILAR

BeyZaDe
27-07-2006, 23:52
bu dünyada herşey parayla..normaldir..bu kadar takılma..bedavaya su bile yok;)

SloG
28-07-2006, 00:50
??????????????
29ytl ewet ...:cool:

MistressIronBBW
28-07-2006, 09:25
SeLam... Ben psiing olayına sardım iyice gerçekten çok istiyorum... İstanbul avrupa yakasından olanlar iritbata geçerse sevinirim...

Pissing denem istiyorum dedim ama tek bi tane destekçim cwp yazan çıktı.... Ona sonsuz tşkrler...

Şimdi arkadaşlar, elinizi vicdanınıza koyun! Böyle taleplerle (kendince çok doğrudur ve olabilir) nette dolaşan fetişistlerle kim neden durduk yere ilgilensin?

Elinde peçeteye yazılmış bir istek listesi var! Tembel; karşı yakaya bile gitmeye üşeniyor! Arzu ettiği sadece "denemek" hoşuna gidecek mi devamı gelecek mi belli bile değil!!!! Bu tür bir isteği bir Pro-Domme dışında kim neden karşılasın???

Yani adamın birine evinin adresini verecek! Adam kapısına gelecek! Banyoya sokacaksın, suratına "işeyecek"sin! Sonra arkadan banyoyu temizleme sözü bile yok!

Gidin işinize ve başka şeyler tartışın! Yeter Artık!!!!!

Gerçek Sahibelerin Pro-Domination'ı bir lütuftur!!!!!!!!!!!!!

zerrin20055
28-07-2006, 09:57
sizin sözleriniz meclisten içeri.
parasız eğlenemessiniz, sizin gibi köle bozuntuları sadece fetişizmi yaşarlar, kölelik adı altında.
ayakkabılar, deri kıyafetler, çamaşırlar, vs, vs, talep edersiniz, daha ilerisinde ise bunlarda yetmez görsel olarak taleplerde bulunursunuz, bunların madden külfeyitini tahmin edeceğinizi hiç sanmıyorum.
arz-talep yaşananlar bu talep sonucudur.
köle iseniz bu ruhu taşıyorsanız buyrun 7 /24 değil 5/24
gercek bu ruhu taşıyanı hiç görmedim taşıyorsanız size UYANI yaşatırım yaşarız, cesaretiniz var ise.

KÖLE k sini bile bilmiyorsunuz.

Herkese iyi günler.Aşağıdakilerin Sadece kendi fikirlerim olduğunu söylemek isterim...Dünyada gitmediğim az yerdi sayılır her ülkede bu işi para için yapanlar var bence ilişki ne olursa olsun ..bir ücret karşılığı olduğu zaman duygular yok olmakta ve bence tadı kaçmakta..Ama inanın Türkiyede nasıldır emin değilim ama Avrupa ve Amerika da sevgili,arkadaş yada eş çerçevesinde köle -efendi ilşkisini yaşayanlar ezici şekilde çoğunluktadır...ve en zevklisi ve doğrusuda budur bence..Çünkü para ile yapılan hizmet mantığına da ters düşer ..Para verince hizmet beklersiniz ..oysa hizmet etmek kölenin görevi ve zevkidir....SÖZÜM MECLİSTEN TAMAMEN DIŞARI..Son zamanlarda Artık iş yapamıyan fahişeler MISTRESS veya diğer değişle SAHİBE liği keşfetmişler..Hem daha az çaba HEM DAHA ÇOK PARA..Elbette ARZ olunca Talepte olucaktır ama...BU BİZE UYMAZ ARKADAŞLAR....inanın sevgilinizle ,eşinizle yada arkadaşınızla bunu YAŞAMALISINIZ...Hizmet ettiğiniz kişiye herşeyinizi verip en iyi şekilde hizmet etmelisiniz ancak ..Karşılığında FATURA istemeden ..İKİ TARAFINDA gönlünce istediği gibi ve doya doya..SEANSLARLA DEĞİL...SAATLERLE HİÇ DEĞİL
Yorumlarınızı Bekliyorum
SAYGILAR

zerrin20055
28-07-2006, 10:08
VE EKLİYORUMMM
SAYIN KÖLEEEEEE
5/24 KİMLİĞİN, ONURUN, GURURUN, İZZETİNEFSİN BENİM YANIMDA OLAMAZ,
KÖLESİN YAA

sizin sözleriniz meclisten içeri.
parasız eğlenemessiniz, sizin gibi köle bozuntuları sadece fetişizmi yaşarlar, kölelik adı altında.
ayakkabılar, deri kıyafetler, çamaşırlar, vs, vs, talep edersiniz, daha ilerisinde ise bunlarda yetmez görsel olarak taleplerde bulunursunuz, bunların madden külfeyitini tahmin edeceğinizi hiç sanmıyorum.
arz-talep yaşananlar bu talep sonucudur.
köle iseniz bu ruhu taşıyorsanız buyrun 7 /24 değil 5/24
gercek bu ruhu taşıyanı hiç görmedim taşıyorsanız size UYANI yaşatırım yaşarız, cesaretiniz var ise.

KÖLE k sini bile bilmiyorsunuz.

Profezia
28-07-2006, 11:59
Yorumlarınızı Bekliyorum
SAYGILAR Kesnilikle bende yurt dışından geldim ve gördümki burda herşey TİCARİ amaçlı... 300-400 ytl isteyen "sözde" sahibeler var... Para verdikten sonra 150 miyona bir rus bayan tutarım bi geceliğine sabaha kadar bana istedğimi verir ve emin olunki ruslar bu işte en iyi millet..

Mustang
28-07-2006, 12:59
Şimdi arkadaşlar, elinizi vicdanınıza koyun! Böyle taleplerle (kendince çok doğrudur ve olabilir) nette dolaşan fetişistlerle kim neden durduk yere ilgilensin?

Elinde peçeteye yazılmış bir istek listesi var! Tembel; karşı yakaya bile gitmeye üşeniyor! Arzu ettiği sadece "denemek" hoşuna gidecek mi devamı gelecek mi belli bile değil!!!! Bu tür bir isteği bir Pro-Domme dışında kim neden karşılasın???

Yani adamın birine evinin adresini verecek! Adam kapısına gelecek! Banyoya sokacaksın, suratına "işeyecek"sin! Sonra arkadan banyoyu temizleme sözü bile yok!

Gidin işinize ve başka şeyler tartışın! Yeter Artık!!!!!

Gerçek Sahibelerin Pro-Domination'ı bir lütuftur!!!!!!!!!!!!!

+1

Mustang
28-07-2006, 13:07
bişey daha eklemek istiyorum SlavePharmacist;
eşine ya da sevgiline ağzıma işe dedikten sonra bakalım nasıl tepkiler alacaksın.

ayakdelisi, gidip bi rusun ayaklarını yalayabilir ya da altına kendini atabilirsin ama gözlerinde asla bir dominant ifade olmayacak. Ne yaptığını bilmez bi maymun gibi sırtında dolaşacak. Bundan zevk alabileceksen ne mutlu sana. Bi de anladığım kadarıyla yurt dışında herkes fetişist ve bdsm ile ilgileniyo. Sokakta otobüste amme hizmeti yapmak için insanlar birbirlerini kırbaçlıyor. Tamamen duygusal yani :D Güldürmeyin beni yaa.. Nefret ettiğim, kolaya kaçmak olarak gördüğüm cümlelerden biridir ama ya sev ya terket. Sıkıldım artık yurt dışında bunlar böyle denilmesinden. Gidin OWK'a yerleşin, herşey amme hizmeti olarak yapılıyor.

Bi de bunu iddia edenlerden ricam gidip eş, sevgili ya da arkadaşlarından scat, pissing türü şeyleri istemeleri. Ayaklardan hoşlanıyorum dediğinde sapık oğlu sapık diye bakılan bir düzende bunları sorun ve tepkileri siteyle paylaşın. Merakla bekleyeceğim..

Profezia
28-07-2006, 22:16
Arkadaşa bi tecrübe puanı daha yazın zuhahaha :D

Mustang
28-07-2006, 22:52
içini ferah tut, tecrübem de puanım da senden fazla. .

SlavePharmacist
28-07-2006, 23:43
Ben bu forumu bu bölümde açmamıştım BDSM GENEL bölümünde açılmıştı...Yeri Değiştirilmiş..KINIYORUM

BeyZaDe
29-07-2006, 00:26
bişey daha eklemek istiyorum SlavePharmacist;
eşine ya da sevgiline ağzıma işe dedikten sonra bakalım nasıl tepkiler alacaksın.

ayakdelisi, gidip bi rusun ayaklarını yalayabilir ya da altına kendini atabilirsin ama gözlerinde asla bir dominant ifade olmayacak. Ne yaptığını bilmez bi maymun gibi sırtında dolaşacak. Bundan zevk alabileceksen ne mutlu sana. Bi de anladığım kadarıyla yurt dışında herkes fetişist ve bdsm ile ilgileniyo. Sokakta otobüste amme hizmeti yapmak için insanlar birbirlerini kırbaçlıyor. Tamamen duygusal yani :D Güldürmeyin beni yaa.. Nefret ettiğim, kolaya kaçmak olarak gördüğüm cümlelerden biridir ama ya sev ya terket. Sıkıldım artık yurt dışında bunlar böyle denilmesinden. Gidin OWK'a yerleşin, herşey amme hizmeti olarak yapılıyor.

Bi de bunu iddia edenlerden ricam gidip eş, sevgili ya da arkadaşlarından scat, pissing türü şeyleri istemeleri. Ayaklardan hoşlanıyorum dediğinde sapık oğlu sapık diye bakılan bir düzende bunları sorun ve tepkileri siteyle paylaşın. Merakla bekleyeceğim..

bu kadar işte..anlamayan anlamaz mustang..boşver anlatmaya çalışma..bizde vardır böyle bi yabancı özentiliği..beğenmeyen gider..kalan sağlar bize yeter;)

kölenızım
29-07-2006, 00:40
bendeköleefendı ılkıskısının para karsılıgı olmamasından yanayım cunkuduygu kalmadıgıverılen para kadar hukmedıldıgı gorusundeyım yatmak gıbı !bıde sımdı yenı moda ıkı sahıbe dıye bısey var hatunlarboylebırseyı ogrenmısler yerde senden deyıp baslarına kotubırsey gelmesındıe 2kısı takılıyorlar neyse ben taraftar degılım!

wolf{MissErica}
29-07-2006, 07:38
Ben bu forumu bu bölümde açmamıştım BDSM GENEL bölümünde açılmıştı...Yeri Değiştirilmiş..KINIYORUM

Ben ise en doğrusunun yapıldığı düşüncesindeyim bu konu BDsM genel bölümünü yeteri kadar işgal etti bu günde dünde ondan öceki günlerdede bence yerini bulmuş,

SlavePharmacist
30-07-2006, 01:58
Ben ise en doğrusunun yapıldığı düşüncesindeyim bu konu BDsM genel bölümünü yeteri kadar işgal etti bu günde dünde ondan öceki günlerdede bence yerini bulmuş,

Haklısın SLAVEWOLF forum sitelerinde 3 günden uzun tartışmalar olmamalı...zaten 3- 5 kişi katılıyor..BDSM GENEL bölümü çok mesgul bir bölüm..açıldığından beri 38 konu listelenmiş...Sabit konu haricinde en fazla 1 konuya katılım 18 kişi
Ne iyi olmuşta bu bölüme almışlar...Ama bence ALIŞVERİŞ bölümüne değiştirilseydi daha anlamlı olucaktı

sempatisyen
04-08-2006, 12:40
bendeköleefendı ılkıskısının para karsılıgı olmamasından yanayım cunkuduygu kalmadıgıverılen para kadar hukmedıldıgı gorusundeyım yatmak gıbı !bıde sımdı yenı moda ıkı sahıbe dıye bısey var hatunlarboylebırseyı ogrenmısler yerde senden deyıp baslarına kotubırsey gelmesındıe 2kısı takılıyorlar neyse ben taraftar degılım!

İlk tecrübemi genelevde yaşamıştım. Boru gibi yattım. Odun gibi üstüme çıktı.Sahte çığlıklar attı. Zevk almadığım için alet bile yarım kalktı, zar zor sertleşti.Parayla yapılan seks böyle olduğuna göre, sana katılmamak elde değil.
Yapay, sıradan, ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Parayı veren düdüğü çalar hesabı...Bastır parayı yatır leylayı...Parasız olunca dediğim dedik çaldığım düdük oluyor, bastırınca parayı, e hadi ben profesyonel sahibeyim bari senin zevkine göre senin dediklerini yapayım oluyor...Güzel iş.İki taraf istedikten sonra...

SnoP
05-08-2006, 17:05
elit kimselere yapılmalı ...dolarla olmalı....

hayyam
05-08-2006, 19:58
tabi bu işler boşuna tartışılan sebebler ( yok arkadaş ben parayla ilişkiye girmem ayarlar takılırım falan ) veren verir arz ve talep
kimse demiyoki parayı verene kölelik yapılır 7/24 kölelik yapam biri yaşamını nasıl idame ettircek efendisi hayatının sonuna kadar bakcakmı yoksa kapının önüne koyunca ne olcak gercekci olalım para olmadan yaşam zor bişekilde oluyo ama istenilen tarzda dil
bide tam kölelik zor zaten kayıtsız teslimiyeti kac kişi kabul eder
Aşık veysel ne güzel demiş
bu bendeki sevda olmasa sendeki güzellik beş para etmez

slaveforwomen
06-08-2006, 01:06
Bakın arkadaşlar ve değerli mistresslerimiz sorun köleliğin para karşılığı yapılıp yapılmaması değil pro domluğun meslek haline getirilmesi ve zevk için yapılmaması sonuçta bu da bir cinsel tercih değilmi kölelik sizin içinizde köle olma isteği var ancak mistress aman paramı alayımda saatim dolsun gideyim bu işten zevk alınmaz zevk ancak karşılıklı arzu ve isteklerin olduğu zaman alınır olay para değil yani

slaveforwomen
06-08-2006, 01:09
he bide şu noktaya dikkat çekmek istiyorum kendilerini mistress olarak tanıtıp milletle alay eden onlara kontör aldırtan ve bankaya havale yaparak onlarla alay eden bayanlarıda kınıyorum çünkü kölelik öyle alay edilecek bir konu değil yaşam biçimi ve cinsel tercihtir KÖLE ARKADAŞALARIM LÜTFEN DİKKAT EDİN

BeyZaDe
06-08-2006, 01:45
yaa şaka maka bu konu niye uzadı bu kadar..isteyen gider isteyen gitmez..zate 15-20 tane sahibe ya var ya yok..kimi köle alsınlar..her biri 30 ar köle bile alsa bu talebi karşılayamazlar..bunları da düşünelim biraz dimi..ben sahibelerin savunuculuğunu yapmam..zaten köle değilim..ama benim artık sıkıldığım mevzu "yok niye paralı niye değil"..tabiiki gönül ister parasız olsun..herşey parasız olsun..ama olmaz..mümkün diil..dünyanın kaidesi bu..talep oldukça bu arz devam eder..neyse müsaadenizle artık bu konuyu kapatmak istiyorum..kimse rencide olmasın..sahiblerde..köle arkadaşlarda..çünkü bu tartışmanın sonu yok..sürekli tartışılıyor ama çözüm yok..saygılar..

Fetisheuro.com