Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibe'm Ece-Duygu hanıma teşekkür ederim.
sadikole
17-06-2008, 11:57
Sahibe'm Ece-Duygu hanım'a,
bana köleliği, kadınlığı yaşattığı için tüm bunları yaşarken yaşadığım korku, heyecan ve zevk için Sahibe'me çok teşekkür eder, saygılar sunarak önünde eğiliyorum.
feeel_good
17-06-2008, 12:00
ilk mesaj benden olsun :)
etkileyici gerçekten..
çok güzel yaa
eminim ki çok zevk almışsındır.
burada yeniyim. ben de sahibem olsun istiyorum.
bu heyecanı yaşamayı çok isterim
hamarat_kole
22-06-2008, 17:04
çok güzel olmuş elinize sağlık.işin içinde ece hanım varsa söylenecek bir söz var oda muhteşemm
ne hale getirtiyosunuz kendinizi yazık günah valla....
neyse kimse zorla bişey yaptırmadığı için saygı duymaktan öteye geçemiyorum ama....
seninolmak
22-06-2008, 23:07
Harika çekimler olmuş ellerinize sağlık Ece Hanım..
seninolmak
23-06-2008, 12:05
:)
kaç para verdin ?
Sence kaç krş.tur...berkem...maddiyatsız yapan yok.ki bu işleri...
Bazıları namkör bile oluyor...en güzeli maddiyatsız olan birini bulmaktır.
Hakkından gelmis Valla :) Gülesim geldi :)
Merhaba ece hanım son zamanlarda saçma şeyler yapmak istiyorum. Kadın gibi olmak deneyimini yaşamak istiyorum. Bana yaşatıp korkuta bilirmisiniz belki canım çok acırsa bu fikirden kurtulabilirm Ece hanım
romantik_kole
14-09-2008, 17:30
Merhaba ece hanım son zamanlarda saçma şeyler yapmak istiyorum. Kadın gibi olmak deneyimini yaşamak istiyorum. Bana yaşatıp korkuta bilirmisiniz belki canım çok acırsa bu fikirden kurtulabilirm Ece hanım
şaka gibi...
Evet bence.de güzel kadın olmuşsun..Sahiben Ece Hanımın eline sağlık harika yapmış doğrusu..Ece Hanıma.da bu yakışır kim bilir kaç kişiyi senin gibi kadınlığa ilk adım.da Sevgili Ece Hanımın emeğine ve güçüne alkış tutuyorum...:)
merhaba resim 13 te yapılan şey nedir tam anlayamadım penistede bir şeyler takılı ama çok güzel bir şey olduğu kesin anlatırmısınız
accept1923
15-09-2008, 20:16
şaka gibi...
gercekten saka gibi:cool:
Strapon bana çok ters ama yaşadığın mutluluğu ve hazzı burada paylaşman çok güzel..
meet hardy
28-09-2008, 19:37
ilginç gerçekten
Vah anam vaaah.. Doktorluk vaka..
krokipasetolojim: saçma bir korkunun acı vereceğini düşünen insanların içinde bulunndukları durum.. :D
aaltinyurt
20-10-2008, 15:09
Arkadaşlar, Cumartesi hanımefendimi aradım ve verdiği adrese ulaştım.İnanın bir sahibe bu kadar muhteşem olabilir! hem fizik, hem hitap ve emirleri ile muhteşemdi.
Önce odasını toplattırdı bir dahaya bana böylelikle eşyaları nereye yerleştirmem gerktiğini öğretmiş oldu. Kendisi hep pc başındaydı emrini verip pc ye bakıyordu hep dizlerim üzerinde durdum çünkü hanımefendim öyle emretti.
Terliklerini çıkarttırıp tabanlarını topuklarını dilimle yumuşatıp emmmemi söyledi ve parmaklarını emdirdi aralarını yalattırdı hanımefendim.
oldukça uzun uzun her iki ayağınıda sırayla kendi istediği zaman bunları yaptırdı.
sahibem sonra ayaklarını yıkattırdı iyice kurulattı ayaklarını tekrar terliklerini giydirtti. kül tablasını temizletti yeni çizme ve ayakkabı almış onların altındaki etiketlerini söktürttü hep ayaklarının dibinde dizlerimin üzerindeydim. hanımefendim ise bacak bacak üzerine atmış pc ile ilgileniyordu.
bunlar bitince ayağa kalktı ve masaj yapmamı emretti. önüne bak dedi ben kafamı yere doğru eğdim, elbisesini çıkardı ben yerde onu düzeltirken kendizi tmm kalk dedi sütyen giymişti ve arkasını bana taktırdı kilotu ile yatağa uzandı! ama terlikleri yine bana çıkarttırarak.
ayaklarından başlıyarak tüm sırtı dahil masaj yaptım çok beğendi hanımefendim.
elbisesini giymek için kalktı ben yine dizlerim üzerinde önüde duruyorum terliklerini giydirtti, elbisesini giydi bana eteklerini ve cep kısmını düzelttirdi.
gidebilirsin dedi kapı önüne geldiğimde dur dedi ve ayaklarını öptürdü önüde diz çöktüm öptüm ve çıktım.
sahibem en kısa zamanda mutlaka hizmetinize geleceğim, saygılarımla hanımefendim.
kallllall
26-04-2009, 20:29
.........
deejay87
29-12-2009, 03:20
.......
telfon bırakırsan efendım sizi arayacagım 39 yasında bırıyım ve sıze ıtat etmek cok ıstıyorum lutfen adres veya telefon beklıyorum sızden efendım
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com