Orijinalini görmek için tıklayınız : Sınırlar nelerdir?
MS. JUSTINE
26-07-2006, 14:16
madem kölelik nedir i yeteri kadar öğrendik, her ne kadar ben daha yettiğine inanmasam da, şimdi bi de sınırlar nedir ona bakalım. hangi noktada dur demeli veya neye ne kadar dayanılmalı...
CarpetBaggeR
26-07-2006, 14:28
ya benim için olmayacak 2 şey scat ve strapon sonrasına aşırı kaçılmayacak şekişlide belki dayanabilirim ben bile bilmiyorum nasıl bir köleyim ben de anlamadım :):)
straponslave
26-07-2006, 17:35
pislemeli ve isemeli turu kaldiramam.
sert iskenceye dayanamam.
yani isin icine pislik ve cok sert uygulamalar girince, benim icin o nokta sınır olur?
bu ne..?sınırlı sorumlu taşıyıcılar kkoparatifi mi?
-köle edilgendr.l ummaz bile --bulduğuyla yetinmek görewidir.
SAHİBE :kölesinin neyi istediğini -istemediğini kıvrak zekasıyla keşf eder.
kendi keyfine göre istemediklerini-uygular. canı isterse -o-nun istediklerini uygularken yarım bırakır-yada -o-bilir.
neler olacağını ya da olmayacağını bilmek ne kadar banal ve can sıkıcı bir köle için...istemezdim ben.:cool:
Kendim neyim hala çözemedim,bildiğim bir şey varki ayak sevdalısıyımdır,bunun için hiç tercih etmesem de kölelik yapabilrim;tabi hiç bir olanak yoksa.az şiddette kamçıya belki dayanabilirim,tokat tekmeye de,bunu da Mistress Kumsal çok güzel bir şekilde yaptı.Ama dediğim gibi hiç olmasa daha iyi,bunu da sağ oılsun Mistress Kumsal yapıyor,şunu da hemen belirtim amacım reklam ve övgü değil sadece önümde güzel bir örnek olduğu için yaşadığım gerçek olduğu için yazıyorum.Esasında belki köle gibi görünmersekte (kamçı,takat,tasma olmasada bir nevi köleyiz Mistresin emirlerne göre hareket ediyoruz,böyle köleliğe can kurban.
wolf{MissErica}
26-07-2006, 20:10
madem kölelik nedir i yeteri kadar öğrendik, her ne kadar ben daha yettiğine inanmasam da, şimdi bi de sınırlar nedir ona bakalım. hangi noktada dur demeli veya neye ne kadar dayanılmalı...
Haddim olmayarak Hanım Efendi topic e gelen cevaplar malum. Haklısınız henüz köle nedir i aşamadık aşmadan, sınırları nasıl bulalım. Sizden rica ediyorum henüz sınırları konuşmayalım önce kendimizi bulalım acelemiz yok bulana kadar ararız ben bulmak için 8 sene aradım lütfen sizde 8 ay sabredin.
Saygılarımla.............
Böyle soru mu olurmuş . Köle - sahibe . Köle nedir ki ?? Köle , sahibesinin herdediğini yapan , yapmak zorunda olan bir varlık. Benim sahibem bana ne isterse onu yapar. Çünkü benim için tek bir şey önemli sahibemin mutluluğu .O bana her isteğini yapabilir. Ben karışamam çünkü buna benim yetkim yok . Daha doğrusu benim için ben diye bişey yok . Bırakmışım kendimi sahibemin ellerine ne yaparsa yapsın.. Anlayacağınız gibi sınırları sahibeler koyar. Yani benim için sınır yok.
altanncancan
06-08-2006, 00:35
Bu biraz saçma bi topic olmuş...köle sahibesine hiç sınır koyabilirmi...
yok strapon yapmam,yok pisingden nefret ederim?:eek:
ilgisizalakasiz
06-08-2006, 01:20
sınırım arkadan ilişki ,homosesüel ilişki ve gizlilik tir .bu üçü dışında tam itaat haliyle hallenirim.
MS. JUSTINE
07-08-2006, 09:51
Slavewolf, dediğin ne kadar doğru.. daha kölelik nedir öğrenilememiş.. bunun tersini savunanlar, artık kölelik ne öğrenildi diyenler için bu başlık da emin ol neyin ne olduğu konusunda gerekliydi.
ne ahmakça yaklaşımlar..
ne düşüncesizlik..
hiç mi aklınıza gelmez bir mistress neden sınırlarınızı sorgular?
bu sınırlar onu neden ilgilendirir?
evet slog, köle tabii ki edilgendir.
ama bence gizli bir etkenliği de vardır.
karşınızdakinin sınırlarını öğrenince oyun çok daha keyifli olur.
neyi zorlayacağınızı bilirsiniz.. kendi istediğinizi yaparsınız, ama aslında onun sınırını aşıyor olduğunuzu bilmek, sizin için buna katlanıyor olması çok daha büyük bir haz verir insana..
en büyük korkusu strap-on olan bir köleye verilecek en güzel cezadır, strap-onun görüntüsü bile..
bundan sonra açılacak başlık da "zevkleriniz nelerdir?" olabilir. ama zaten burada sadece zevklerinizden konuşulurken anlamsız bulunmuş, onun yerine sınırlarınız sorulmuştur.
burada direkt sınırım yok diyen bir takım gerizekalı seçilebilinir ve onlara sınırları öğretilebilir. onun için de açılmışbir başlık olabilir bu..
ya da hiçbir şey bilmediği anlaşılarak köle olarak düşünülmez..
merak etmeyiniz, açtığım başlıkları açmamın muhakkak mantıklı bir nedeni vardır ;)
sevgiler...
Crazy_bird
07-08-2006, 16:38
Valla kölelik eğer sınırsız itaatse (ki gerçek kölelik bence bu) ben kesinlikle köle değilim. Strapon,kelepçe,pissing bilmem ne,kesinlikle kendime yaptırtmam. Tek istediğim ayak yalamak ve emmektir. Ama sahibenin ilişkiyi yönlerdimesi de kölelik oluyorsa (bence kölelik değildir bu) o zaman her sahibe böyle olsun keşke.Sonuçta birinin ilişkiyi yönlendirmesi gerek değil mi?
burada direkt sınırım yok diyen bir takım gerizekalı seçilebilinir ve onlara sınırları öğretilebilir. onun için de açılmışbir başlık olabilir bu..
merak etmeyiniz, açtığım başlıkları açmamın muhakkak mantıklı bir nedeni vardır ;)
sevgiler...
Derhal sınırım yok diyen bir gerizekalı alınıp Petri kutusunda oda sıcaklığında bekletilsin...Kulak deliklerine ORGANZA parfüm damlatılsın ...Ms Justice hanımın izniyle de vestel manisasporda yara bantı olarak görevlendirilsin..Öpmiyim nezleyim
Beni zehirleyip öldürecek kadar çok sey yutmadıktan ve dikiş istiyen kesikler olmadıgı sürece sınırım yok.:D ;) :rolleyes:
le chien
15-09-2006, 20:48
o trans halinde insanın dur deyesi gelir mi bilmem :confused: geliyorsa çok fena bir noktaya gelinmiş demektir :rolleyes:
cidden cevaplayamacağım bir soru, bir gün dur demek geçerse içimden dönüp tekrar yazarım buraya :)
slave-jons
14-10-2006, 12:06
bir sahibe kölesini çok iyi tanıyan kişidir bakınız bir sınav düşünelim örnek üniversite sınavı herkes bu sınav için çalışır kendisini yetiştirir ve sunulan zamanda soruları çözer az çok kaç net yapabileceğini de tahmin eder imtihanına hazırlanma şekli ile ya sevinç ile ya da hüzün ile imtihanını verir
Sahibe, kendisi için kendisine hizmet edecek kendisinin seçtiği bir kişiyi sınava hazırlar onu eğitir görev ve sorumluluklar verir nasıl soruları çözebileceğini de çok iyi bilir çünkü onu bu imtihana hazırlayan kişi sahibesidir kölesinin alacağı nefesi dahi çok iyi bilir
Ben sahibe - köle ilişkisine çok farklı bir konseptte bakabilirim dolayısı ile sınırları koyan genişleten daraltan ama herşeyi göğüsleyen kişi sadece sahibedir bir köle sahibesine hizmet esnasında ancak nasıl hizmet edebilirim onu düşünür
Fetish_Oyun
14-10-2006, 18:13
Bu Forma yeni üye olan gerçekten tecrübesiz bir köle adayıyım. Ancak köle olmak benim için bir anlık, gelip gecici bir hevesten ibaret değil. Bu nedenle bu satırları yazarken bile çok heyecanlıyım ve tam anlamıyla yanlış ifadeler kullanırım diye korkuyorum. Bununla birlikte bu Formda yer alan tartışmların beni köle olabilmem için geliştireceğini düşündüğümden tartışmalara ben de katılmak isterim.
Teoride köleliğin sınırları olmaması beklenir. Köle olan her şartta, zorlukta kayıtsız şartsız kesinlikle itaat edendir. Benim kafamdaki kölelik modeli de budur aslında. Ancak bu teorinin uygulanırlığının pratikta pek mümkün olmadığını düşünüyorum ve buna neden olan birbiriyle çok ilintili sebepler olduğunu düşüyorum. Örneğin kültürel sebepler, güven problemi ve BDSM dünyasının bazı kesimlerce çok basit bir çercevede algılanması bu sebeplerden bir kaçıdır. Bildiğiniz gibi bu konuyu sadece yatak odası sınırları içinde düşünen, bu işten para kazanan ve fetişizm ile köleliği karıştıranlar var. İkinci olarak bahsedilmesi gereken bir güven sorunu vardır. Yani sayın sahibe ile köle birbirine güvednmiyorsa ve birbirlerini tam tanımıyorlarsa sanırım kölenin itaat derecesi azalır.Böyle bir durumda içinde bulunduğu toplumun sınırlamaları onu etkiler.Mesela sahibesi onu tasma ile dışarı çıkarmak istediğinde buna yanaşmayabilir.
İdeal olan sınırsız köleliği,itaati yakalayabilmedeki en önemli unsur bence sahibenin kendisidir. Sahibe, kölesine onun kendisinin malı olduğunu ve kölenin yaşam nedeninin sahibesi olduğunu empoze ederse ve güçünü köleye hissetirebilirse ozaman kölelikteki sınırlar kalkar diye düşünüyorum.Ancak bunlar tamamen değersiz fikirlerdir.Çünkü bunlar tecrübesiz bir köle adayı tarafından yazılmıştır. Benim bu formdaki en önemli amaçım köleliği arzu eden biri olarak bu konuda kendimi sizlerinde yardımıyla geliştirmektir.
Saygılarımla
dört duvar içinde mutlak şekilde sınırsız duvarların ardına geçince çok sınırlıyımdır yani public humunationa karşı olmamla birlikte scat ın da bazı kızımlarına karşıyım. tamamen karşı değilim strapona da sınırım vardır diyebilirim yani buyuk strapon olmaz sonra ilginç bir sınır olarak sahibe olacak kişi ev hanımıysa sınırım hemen belirir hayal gucu v.s. yoksa git onu yap bunu yap iş yap derse sonra hiç bir şey bilmiyorsa heyacanlanmiyorsam bu da bir sınır çeşididir. yok oyle sınırları sahibe belirle felan bunlar hikaye hoşlanmadığım şeyleri bir derceye kadar yapbilirim elbette ama bu şeyler daha sonra hoşlanacağım şeylerin gelmesi ümidini taşıdığım içindir. böyle bir ümid yoksa derhal sınırlarım devreye girer. işte böyle
köpeginim
15-10-2006, 23:06
sayın justin,sakın yalakalık yapyığımı düşünmeyin,zekanıza,3 boyutlu düşünme gücünüze,teoriye hakimiyetinize hergeçen biraz daha heyran oluyorum,önünüzde saygıyla eğilmekten başka bir seçenek bırakmıyorsunuz karşınızdaki kişide.kişiliğinizin ve zekanızın karşısında büyük bir saygıyla eğiliyorum.......lütfen kabul edin.
slog'a teorik olarak katılıp pratikte tahanın yanında yer tutuyorum kendime...sanırım oradayım...ama gizli ettirgenlik durumumuz olsa da köleler olarak keşke buna ihityaç duymasak ve Hanım Efendilerimiz kaldırabileceğimiz kadar yük yükleseler sırtımıza...herşeyi devletten mi bekliyor oluyoruz evet sanırım...ama zaten demokratik bir düzen değil ki aradığımız...tam bir monarşi için yanıp tutuşmaktayız...o halde devletimiz bilir...yani tabii ki Efendimiz bilir...
ben kendi adıma umutları ve sınırları olan bir köleyim..."umudediyorum sınırlarımı aşmaz Sahibem" türünden...
saygılar onur666
WCKOLESi
17-10-2006, 14:16
efendimiz bende strapon hariç sınırım yoktur hele birde sahibeme sınırsız tuvalet olmak varsa bundan güzelliğini düşünemem saygılarımla
CarpetBaggeR
17-10-2006, 23:07
WC KÖLESİ sana bişey soracam ama ciddi bir şekilde cevap bekliyorum tuvatlet köleliğini bu ladar sevdiğini sölüyosun galiba bunun zevkini tattun
tatdın dimi ?????
Saygılarımla
Ben public türü haricinde her türlü aşağılanmayı sevsem de fiziki acı çok tarzım değil..
Bu yüzden ''sub''ım işte.. Sub-slave çizgisi benim sınır çizgimdir çoğunlukla.. ;)
WCKOLESi
27-10-2006, 11:47
WC KÖLESİ sana bişey soracam ama ciddi bir şekilde cevap bekliyorum tuvatlet köleliğini bu ladar sevdiğini sölüyosun galiba bunun zevkini tattun
tatdın dimi ?????
Saygılarımla
evet 8 yıl önce bir bayan azıma sıçtı ama şimdi o kadar çok istiyorumki çıldırmak üzereyim
İsmİnİ VermeyeceĞİm Ama Bİr Mİstress HerŞeyİnle Herzaman Ne Kadar Maddİ GÜcÜn Varsa (kİ Sadece Paradan Bahsedİyor) Bana Aİt Olacaksin Gİbİ Bİr Şart İlerİ SÜrÜyor. Evet Sinir Tanimayanlar Buyrun O Halde Alin Terİnİzle Kazandiklarinizin Hepsİnİ Verİn Efendİnİze...
WCKOLESi
28-10-2006, 11:17
İsmİnİ VermeyeceĞİm Ama Bİr Mİstress HerŞeyİnle Herzaman Ne Kadar Maddİ GÜcÜn Varsa (kİ Sadece Paradan Bahsedİyor) Bana Aİt Olacaksin Gİbİ Bİr Şart İlerİ SÜrÜyor. Evet Sinir Tanimayanlar Buyrun O Halde Alin Terİnİzle Kazandiklarinizin Hepsİnİ Verİn Efendİnİze...
kim o mistress nasıl ulaşabilirim ona
kim o mistress nasıl ulaşabilirim ona
sen bilirsin dolandırılmakta özgürsün. özelden söylerim sana.
efendimiz bende strapon hariç sınırım yoktur hele birde sahibeme sınırsız tuvalet olmak varsa bundan güzelliğini düşünemem saygılarımla
DOSTUM GERÇEKTEN ÇOK İĞRENÇSİN.FETİŞİST OLUP AYAKLARA DÜŞKÜNLÜĞÜ ANLADIKTA TUALET NE OLUYOR YAHUU!!!
SEN EĞER HER EFENDİNİN TUALETİNDEN NASİPLENİRSEN O ZAMAN MİDE İLE İLGİLİ PROBLEMLERİN OLUR.SAĞLIKLA AYAKLARIN ALTINDA KALMAK VARKEN SAĞLIKSIZ SİDİK VE BİR TAKIM ÜROLOJİK MİKROPLARIN YANI SIRA BURADA SÖYLEMEYE DİLİMİN VARMADIĞI SON NOKTAYA GİDİŞİN ALEMİ NE?
submassive_boy
07-11-2006, 14:13
geri dönüşü olan herşeye açığım
submassive_boy
08-11-2006, 02:41
Benim için en son sınır avatarımdaki olaydır hadi oda tamam ama sonra yok
Aşalanırım,toplum içinede çıkarım ki aynı zamanda özel zevkimdir ki eşcinselliğe de zorlıyabilir beni erkeklerle ilişkiye zzorlıyabilir karşılığında bi öpücük için.
:D evet 8 yıl önce bir bayan azıma sıçtı ama şimdi o kadar çok istiyorumki çıldırmak üzereyim
:D :D :D GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRILAR GİRDİ. AMA YİNEDE ÇOK İĞRENÇSİN.
SENİ KANALİZASYON MÜDÜRÜ YAPSALAR YERİDİR.ORADA ERKEK İLE KADININKİNİ NASIL AYIRT EDECEKSİN.AĞZINA BU KADAR EDİLMEYİ ÇOK İSTİYORSAN SOKAKTA GÖRDÜĞÜN İLK BAYANA LAF AT. TABİİ YANINDA BİR ERKEK ARKADAŞI OLAN BAYANI TERCİH ETKİ HAYALLERİN GERÇEK OLSUN.AMA AĞZINA MUHTEMELEN BAYANI ETTİRMEZ ERKEK ARKADAŞI.ÇÜNKÜ BU KONUDA OLDUKÇA KATIDIRLAR. AMA BELKİ BAYANLARA ÖNCELİK VEREN BİR ADAMA RASTLARSIN.:D
"8 YIL ÖNCE" YAPILAN ŞEY İLK MİYDİ? CİNSEL OLARAK HAZ ALMAYI İLK O EYLEMDE Mİ TATTIN? O EYLEM ÖNCESİNDE BÖYLE BİR ARZUN VAR MIYDI?
her maddenin erime yada kırılma noltası vardır bu nokta gecildimi
madde bütünlügünü kaybeder bütünlügü kaybetmemek lazım
köle isen gercekten sahibenin gözünde bi eşya olursun sınırıda sahibe belirler:cool:
pislik, strap-on hariç dayanılabilinen yere kadar...:D
ZeroZone
26-11-2006, 01:30
sınır dediğiniz oLay, karşıLıkLı anlaşmaya bağLıdır yazıLı ya da sözLü.
koleyimm
04-12-2006, 22:54
sayın sahibem sahibe kişi pro olmadığı sürece hiç bir sınırım yok hemde hiç no limit yani...herşeyimle bu olayı yaşamak için varım ben sınırsız bir şekilde
kaanbirker
05-12-2006, 07:49
kölelikte fazla sınırların olacağı yerde olamazsın.bu yüzde sahibe ne derse o olur .aşırı şiddet ve kanın olmadığı yerde olmak isterim.aynı zamanda bir sub olarak sınrılarımda var ama sahibe ne derse o olur.derim.
Pasif_köleist
05-12-2006, 09:58
aşırı ölümcül siddet ve daimi iz kalacak eziyet hariç herşeyi kabul ederim.sahibem ne derse yaparım bunda aklınıza ne gelirse yani.yaparım ama dediğim gibi çok aşırı şiddet hariç
sadık köle
06-12-2006, 21:46
mutlaka sınır vardır bole bir ilişkide.. en sınırsızım diyenlerin bile..ancak bu sınırı kole nasıl belirleyebilir??yada belirleyebilirmi ? bunu tartışmak lazım.
bence kole kendi sınırlarından çok kolesi olmak için uğraş verdiği sahibesini tanımalı,onun sınırlarını bilmeli ve daha sonra kendini sahibesinin emirlerine ve sınırlarına karşı hazır hissediyorsa o bayana kolelik yapmalı ve kolelik yaparkende sahibesinin huzurunda sınırsız olabilmelidir.
ben köle diilim ama şöle diyim size köleyseniz sınır olmamalı sonuçta köle olmak tamamen kendini sahibene vermektir ve sahibe ne isterse yapmaktır eğer sahibenin emirlerine uyulmayacaksa o kölelik değil sadece cinsel bi oyundur yani köleyseniz sınır olmamalı ama eğer fetişistseniz sınırlarınız olabilir bence.ya da köle yerine başka kelime kullanmanız gerek sınır ve köle aynı yerde olmamalı bence sevgiler
Birkere bu zevk işi,zevk aldğımız için bu işi yapıyoruz,zorla kimse,kimsye bir şey yaptırmıyor,kölelikte öyle zenciler yapılan gibi değil,bir kere zorla,istemiyerek kimse köle yapılmıyor,köle olmak istendiği için yapılıyor.Burda kavramlara da fazla girmemek gerekir,bence karşlıklı anlaşma güven olmalı,en sert drumda bile bir sınır olmalı,bu iş sonunda sakatlıklara,ciddi yaralanmalara ve hatta ölüme bile gidebilir,tabi bu söylediklerim aşarı sert durumlar için geçerli,aramızda gerçi bir hayli fazla galiba,acıdan hoşlanan arkadaşlar var.
Bazı filmlere bakıyorum,her tarafı kan,revan içinde.Söylemek istediğim bunun ayarını iyi yapılması,sonunda biz nazi kampında değliz,bu işten zevk aldığımız için yapıyoruz.Kendime gelince sınırlar nelerdir,nelerden hoşlanırım,fetishmiyim,kölemyim vb gibi;ilkönce hemen belirtim sadece ayak fetishsiyim,ayaklarla ilgili
tabi ayakkabı,terlik herşeyden hoşlanırım,kokusunu içime çekmek,onlara dokunabilmek ve görmek.Esasında en güzeli bunu kız arkadaşınla ama tabi iyice samimi olduktan sonra,,,ee ayaklar da güzel olacak tabi.Ama bu şansım yok,ozaman geriye fetish forumlar geliyor,burdasda hepsi Misstres .İşte burda bu isdediğini gerçekleştirmek içim Mistresslerin şartlarına uyacaksın,tabi burda kimse zorla birşey yaptırmıyor,Mistresler şartlarını koyuyorlar,dendiği gibi uyuyorsa,iletişime geçiyor,kabul ederse kölesi oluyorsun.Bayağı uzattık galiba kusura bakmayın;şimdi hemen sınırlara geleim,ilkönce olursa ayaklarını yalamak(terlik ve ayakkabı ) yıkamak,msj yapmak.Şuraya kadar da dayanabilrim,yüzüme tokat,tekme tabi çok sert değil,şonuçta acıdan zevk almıytorum,at gibi kullanması,kamçıya gelince biliyorım Mistreslerin nerrdeyse sembolü olmuş ama öyle fazla vurmadan,az şiddetli (hiç olmasa daha iyi) .Esaınjda etkilyici de oluyor,özellikle ince uzun kamçılarıla ayaklarını da dolandırıp nereyi yalamamızı göstermesi çok etkileyici ama aynı zamanda bence en tehlikeli kamçı şeki,şiddetli vurduğunda bayağı acıtıyor gibime geliyor.Sonuçta bence bol ayak yalama az,çok az dayak.
i
ayakustu
12-12-2006, 01:11
Kölenin ya da köleliğin sınırları... İlginç bir başlık aslında... Fetishizm adı altında değerlendiriliyorsa eğer sınır ister istemez kendini oluşturacaktır... Sonuçta zevk almak, haz almaktır esas olan...
Ama... Acaba Sahibe'nin sınırları nelerdir? Bunun da sorgulanması gerek bence...
Şimdi herkes saldıracak; - Sahibe'nin sınırı mı olurmuş diye...
Ben farklı bir açıdan yaklaşmak istedim... Eğer Sahibe'min kölesi olacaksam ve eğer tamamıyla ona ait olacaksam her an onun yanında olmak isterim... Evinde, bahçesinde, balkonunda, tuvaletinde ya da her neresiyse...
O zaman gerçek anlamda sahiplenildiğimi hissederim ve o zaman sınırlar ortadan kalkar...
Böyle bir ortamda, ilk başlarda sınırlar çizilmiş olsa bile, gerçek anlamda sahiplenilme duygusuyla o sınırlar yavaş yavaş silinir...
Düşünsenize; Sahibeniz boynunuza tasmanızı takmış (ve hatta tasmanızda, kimlik bilgileriniz ve kimin köpeği olduğunuz yazılı) sizi tuvalete bağlamış... Bu süreç 1 ya da 2 ay sürmüş... Bu durumda kendi adıma konuşmak gerekirse Sahibeme koşulsuz itaatten başka birşey yapamazdım...
Böyle bir olayı yaşamadım... Bir ya da iki kez şansım oldu ama cesaret edemedim... Çünkü benim istediğim bir ya da iki günlük değil daha uzun süreli kölelik...
Bunu çok istememe rağmen, halen korkularımı yenebilmiş değilim.
Zaten henüz uzun süreli köle alacak bir Sahibe'ye de rastlamış değilim...
Bütün bu anlattıklarımdan çıkan sonuç, sanırım Sahibelerinde sınırları olduğudur...
...
slavecem
15-12-2006, 16:35
efendim kölenin sınırı olmaz..nacizane sahibesinden isteği olabilir,oda sahibesinin gerek gördüğü takdirde yapılır yada yapılmaz..
ilgisizalakasiz
16-12-2006, 02:47
efendim kölenin sınırı olmaz..nacizane sahibesinden isteği olabilir,oda sahibesinin gerek gördüğü takdirde yapılır yada yapılmaz..
ır ve maz ile biten cümleleri söyleyebilir mi köleler.bir de naçizane istek demişsin.benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır.ama kölelik ilelebed payidar kalacaktır.:confused:
slavecem
16-01-2007, 08:19
ır ve maz ile biten cümleleri söyleyebilir mi köleler.bir de naçizane istek demişsin.benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır.ama kölelik ilelebed payidar kalacaktır.:confused:
Sözkonusu olan bir konu var.Konuya yazmak gerekiyosa,fikir yazılır.Sen madem köleliği böyle düşünüyosun.Hiç yamaman lazımdı.Köle değilmisin..?Yazma hakkın bile olmamalı (yazdığından bu anlaşılıyo).Ayrıca ben konuda Edebiyatla ilgili bi soru göremedim.:)
LiquidDreams
02-02-2007, 01:37
test
scatlover27
02-02-2007, 01:57
topluma açık alanda herhangi bir uç davranışı sahibem için yapamam,ve gövdemde uzun süre geçmeyecek tarzda izleri görünür yerlerimde yaptıramam.bunun dışında ister beni köpeğine hizmetkar yapsın,ister wc kölesi,isterse farklı nesnelerle becersin
-Strapon
-Küfür & Asağilanmak
-Bağlanmak
-Tecavüz
-Esir olmak
-Çorap
-Ayaka & Cizme
-Grup
-Leader Fetish
-GoldenWater
-koltuk alti **Göğüs
**Yeni Fikirlere Aciğim**
Ayrica masaj yapmayı çok severim...
velociraptor
07-02-2007, 13:41
Slavewolf, dediğin ne kadar doğru.. daha kölelik nedir öğrenilememiş.. bunun tersini savunanlar, artık kölelik ne öğrenildi diyenler için bu başlık da emin ol neyin ne olduğu konusunda gerekliydi.
ne ahmakça yaklaşımlar..
ne düşüncesizlik..
neyi zorlayacağınızı bilirsiniz.. kendi istediğinizi yaparsınız, ama aslında onun sınırını aşıyor olduğunuzu bilmek, sizin için buna katlanıyor olması çok daha büyük bir haz verir insana..
en büyük korkusu strap-on olan bir köleye verilecek en güzel cezadır, strap-onun görüntüsü bile..
bundan sonra açılacak başlık da "zevkleriniz nelerdir?" olabilir. ama zaten burada sadece zevklerinizden konuşulurken anlamsız bulunmuş, onun yerine sınırlarınız sorulmuştur.
sevgiler...
köleliğin sınırı nerdir diye soruyorsunuz...yani cevapları bir kenara bırakalım...siz kölelikte sınır olup olmadığını ve varsa bu sınırın ne olduğunu gerçekten içtenlikle soruyorsanız bu soruya cevap veren insanların yaptığı yanlışın aynısını yapıyorsunuz demektir...açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi :kölelik ve sınır kavramlarını açıkladığınızı ,tartıştığınızı söyleyip bu soruyu soruyorsunuz...nesnel ve öznel yorumlar,bilimsel tanımlamalar,amacın ne olduğu,köle ve sahibenin kişilik özellikleri ile beklentileri,köle-sahibe ilişkisinin hangi boyutta olduğu ve zaman ve mekan kavramlarını dikkate almadan sorulan bir soruya verilecek cevaplar da ,sizin de şikayet edeceğiniz seviyede olur...teşekkürler...
pislemeli & kırbaç Dişinda (vucut morarmayacak kadar) dayanabilirim
ZeroZone
12-02-2007, 01:45
pislemeli & kırbaç Dişinda (vucut morarmayacak kadar) dayanabilirim
birader sende no limit sin .
secret_private
19-02-2007, 16:41
köle ve sahip..bunlar ortaçağın karanlığında kalmış tabirler.. insan mazoşistse köle , sadistse sahibe,sahip,efendi... mi oluyor?kısmen...ama ayak fetişzmi köleliği gerektiriyor..bakımlı ve güzel bir bayan ayağından hoşlanmak ona hayranlık göstermek o bayanın da hoşuna gidiyorsa bunda kölelik efendilik aramak yersiz.. alınan zevk önemli..cinsellikte sertlikte,acıda yaşanabilir,ama güzel bir ayağı arzuluyor olmakta sanki bir suçmuş gibi ya da karşılığında aşağılamak ,acı çektirmek şartmış gibi bir izlenim oluşmuş..elbetteki mazo ve sado hislere sahip olanlar için belki ianılmaz zevlidir. ama ben hem ayak fetişi olup hemde master olabilirim..tercih meselesi..
Çoğu kişi sınırların olmaması gerektiğinden bahsetmiş bu tespit ancak nasıl bir köle olduğunuzu bilebilirseniz yapılabilir bence.Mesela ben ayak kölesi olarak görüyorum kendimi ayak içeren her türlü şeye gelirim belki bir yere kadar facesitting de kaldırılabilir ama daha fazlasını zannetmiyorum.Dediğim şeye ek mesela ben efendimle ilişkiye girmek de istemem sonuçta o benim ayaklarına taptığım insan bir kadın olarak, bir bütün olarak arzulamıyor olabilirim,tabi bunlar benim düşüncelerim;)
Switchkingsley
24-02-2007, 11:16
''Tease and denial'' ..iç yağlar eriyene kadar ...
highwaystar
28-02-2007, 14:35
Bu konudaki sınırlar , tamamen kişinin karşısındakiyle paylaştığı duygusal yogunlukla ilgili bana göre..Kendimden örnek vereyim...Ben bir ayak fetişistiyim..özellikle uzun ayak tırnakları benim ilk ilgi alanımdadır..Yıllar boyunca ayakseverliği hem x-eşimle hem sonrasında doya doya yaşadım..Kendimi asla bir köle olarak görmedim ama bundan 3 yıl önce ilk defa bir mistress ile , kendimi daha iyi tanımlıyabilmek adına bir seans yaşadım...Benim için sadece ayak yalamaktan ibaretti bu paylaşım...Sonrasında
ise çok yakın bir zamanda bir başka mistress ile tanıştım...İlk seansta yaşadıklarım okadar inanılmaz güzeldiki benim için, bunu kendi kendime tarif etmekte bile zorlandım inanın..Sonrasında ise her seansta , sınırlarımın , kendim bile farkında olmadan nasılda genişlediğini ve benimde bundan müthiş bir keyif aldığımı gözlemledim...Çünkü bu hanım sizi duygusal anlamda alıp götürüyor, yaptığı olayı bir iş gibi değil , kendinin de müthiş bir keyif ve haz aldığı bir paylaşım olarak görüyor...Sizde bunu algıladığınızda bariyerleriniz kalkıveriyor ortadan..Kendi adıma hissettiklerim bunlar...Hiç yapmayı hayal bile etmediğim paylaşımları hiç bir zorlama olmadan yapabiliyorsam , bunda en büyük etken , paylaştığım kişidir...Ama tabiki mutlak sınır koydugunuz bir kaç konu herşekilde varlığını koruyor...Benim için scat ve strap-on mümkün olmayan konular ....
Bu konudaki sınırlar , tamamen kişinin karşısındakiyle paylaştığı duygusal yogunlukla ilgili bana göre..Kendimden örnek vereyim...Ben bir ayak fetişistiyim..özellikle uzun ayak tırnakları benim ilk ilgi alanımdadır..Yıllar boyunca ayakseverliği hem x-eşimle hem sonrasında doya doya yaşadım..Kendimi asla bir köle olarak görmedim ama bundan 3 yıl önce ilk defa bir mistress ile , kendimi daha iyi tanımlıyabilmek adına bir seans yaşadım...Benim için sadece ayak yalamaktan ibaretti bu paylaşım...Sonrasında
ise çok yakın bir zamanda bir başka mistress ile tanıştım...İlk seansta yaşadıklarım okadar inanılmaz güzeldiki benim için, bunu kendi kendime tarif etmekte bile zorlandım inanın..Sonrasında ise her seansta , sınırlarımın , kendim bile farkında olmadan nasılda genişlediğini ve benimde bundan müthiş bir keyif aldığımı gözlemledim...Çünkü bu hanım sizi duygusal anlamda alıp götürüyor, yaptığı olayı bir iş gibi değil , kendinin de müthiş bir keyif ve haz aldığı bir paylaşım olarak görüyor...Sizde bunu algıladığınızda bariyerleriniz kalkıveriyor ortadan..Kendi adıma hissettiklerim bunlar...Hiç yapmayı hayal bile etmediğim paylaşımları hiç bir zorlama olmadan yapabiliyorsam , bunda en büyük etken , paylaştığım kişidir...Ama tabiki mutlak sınır koydugunuz bir kaç konu herşekilde varlığını koruyor...Benim için scat ve strap-on mümkün olmayan konular ....
Yazdıklarının bütününe bakınca eskiden hayal bile edemeyeceklerini hiçbir zorlama olmadan yapabildiysen senin için mutlak bir sınırın da olmadığının ve scat ve straponu da er geç deneyeceğinin müjdesini vereyim dedim..:D
highwaystar
06-03-2007, 07:57
Sevgili sawxyz, eğer bu konuda bir gelişme olursa ilk önce sana haber vericem
merak etme :D Şaka bir yana , konuya bakış açın , yazımın bütünü okunduğunda doğru ve mantıklı gibi görünsede , benim açımdan yanlış olan bir yönü var...Ben tüm paylaşımlarıma rağmen kendimi halen bile bir köle olarak görmüyorum..Benim için yaşanan farklılık , bir mistress ile daha önce hiç tatmadığım bir duygusal yakınlık yaşamaktı ve bu süreç içinde paylaşımlarımın
benim için bir farklılık oluşturmasıydı...Yoksa herönüme gelen mistresin altına yatıpda hadi beni ez, kırbaçla , orama burama bişiler sok gibi bir tavrım asla yok ve olamazda...Yani benim için sınırlar mutlaka var ve bu sınırları ( scat ve strap-on ) kaldırmayada hiç niyetim yok dostum....
hamarat_kole
21-06-2007, 13:20
ruhi bi durum gerçekten.infilak olmuş yada her an patlayacak bir bomba gibi.:) durum.
:)) ben özel bir eğitim aldım.öyleki burda aşırı olmaz şu olmaz bu olmaz diyenlerin bir genel toplamının kabulu olmuşuyum.kabul edemem denilen herşeyi istemeyerekte olsa kabul ediltirilmiş bir köleyim.ama şu var
sahibem olabilir efendim olabilir bana istediğini yapabilir ama bu demek değildir senin sahibeni çözememe hakkın yok.
burda ne demek istediğimi sanırım saygıdeğer mistresler sahibeler çok iyi anlamıştır :) sahibemde olsa bana zorla biçok şeyi kabulendirtmişse bende onun kabul edemediği şeyleri haddimi aşmadan fazlada iğnelemeden vede iğdelemeden yapabilirim.çünkü buda zorluğa direndiğimin hala bir göstergesidir ona karşı :)
hamarat_kole
21-06-2007, 13:23
arkadaşlar köle çaresizliktir.buna direnebilirsin ama güçle değil.mesela bir bakışla ve o bakıştaki inatla...
disђi sђєyταη
19-03-2008, 10:38
ne ahmakça yaklaşımlar..
ne düşüncesizlik..
sevgiler...
Sn, MS.JUSTİNE'S...
Ben prodom değilim.Sadece bdsm tutkunu ve bunu ruhunda yaşayan bir bayanım...Bu siteye üye olduktan sonra malumunuz mj kutum doldu...Ve tam bir fiyasko...sizin açtığınız bu konunun tüm slave lere bir tokat olarak inmesini umuyorum...
Betimlemerinizin güçlülüğü ile (GERÇEĞİ) o kadar güzel anlatım uslubu yaratmışınız ki! Sizi burdan alkışlıyorum...
Ellerinize ve yüreğinize sağlık...
brainstorm
19-03-2008, 20:14
ne ahmakça yaklaşımlar..
ne düşüncesizlik..
sevgiler...
gerek Mistress gerekse kole icin belirli sınırların olması gerektigini düsünenlerdenim. Sınırım yok diyen kisilerden uzak durmayı tercih ederim. Özgürce yasayabiliyorsak bunu birazda yasalara sınırlara borcluyuz.
Feetçakmak
23-03-2008, 15:03
Kafasında sınırları ile yola çıkan kişi bu ruhu içselleştirememiş kişidir, egolarını sonlandıramayan köle bir noktada muhakkak iflas edecektir.
Sahibe; değiştirendir, ruhu tekrardan yoğuran ona şekil verendir. Kölenin sınırını kendi sınırlarına çektiğinde konuşulan sınırlar değil yaşanılanlar olacaktır.
professor
23-03-2008, 15:34
son nokyatı siz koymussunuz tebrik ederim MS. JUSTINE.
Benim bir köle olarak en cok cekindiğim. scat, işeme ve strap-on dur. saygılarımla.
Jasmine_anatolia
23-03-2008, 17:37
Kafasında sınırları ile yola çıkan kişi bu ruhu içselleştirememiş kişidir, egolarını sonlandıramayan köle bir noktada muhakkak iflas edecektir.
Sahibe; değiştirendir, ruhu tekrardan yoğuran ona şekil verendir. Kölenin sınırını kendi sınırlarına çektiğinde konuşulan sınırlar değil yaşanılanlar olacaktır.
Fazla iddalı değilmi feetçakmak?
realiteye dökebilirmisin? yoksa edebiyatmı yaptın?
FETISHGIRL
23-03-2008, 18:46
Biraz öğretmen edasıyla sorulmuş olsada :) Sınırları kişiler belirler ve sınırlar olmalıdır Sınırsız olan birşeyin kişilere herhangibir getirisi olabileceğini zannetmiyorum...
brainstorm
23-03-2008, 19:20
Fikirlerine saygı duyuyorum.Benim anlayısıma göre Bdsm cok genis bir yelpaze Bdsm nin her alanını kabul etmek bence yanlıs herkesin hoslandıgı yada hoslanmadıgı yönleri vardır. Sınırların olmasından yanayım dedim bunu söylememin en önemli nedeni bilincsizce yapılan bir sey dönülmesi çok zor sartların olusmasına sebep olabilir. Bana göre Mistreslerin kolesine asla yapmayacakları belirli sınırları vardır.Kölelerinde olması gerekir. Fakat bu sınırlar iki taraf icinde aynı olmalı diye düsünüyorum.
brainstorm
23-03-2008, 19:26
Biraz öğretmen edasıyla sorulmuş olsada :) Sınırları kişiler belirler ve sınırlar olmalıdır Sınırsız olan birşeyin kişilere herhangibir getirisi olabileceğini zannetmiyorum...
Sizle pek uyusmasakta bana göre bu söyledikleriniz cok dogru. Sınırları kisiler belirler ve sınırlar olmalıdır. Sınırsız olmak belirli bir noktadan sonra insanı insanlıktan da cıkarabilir.
karizma_05
23-03-2008, 19:42
kölelik şudur şu yapılmalıdır dan çok herkes kendini bdsm içinde bir yere koyar bişekilde ve ona göre hareket ederki köleleik şudur olgusunu bertaraf edebilir kendince özgür düşünce.herkes köledir kendince yada hissedilir kabul edilmesede bazı kişilerce.sınır aranılırsa illede ölümle sonuçlanılır bence.aşılmaz sınırlar vardır herne kadar sınırsızlık hakimli kişilerde bile.aşınıldığında bence ölümle sonuçlanmalı kölenin hayatı diye düşünüyorum.saygılar değişik yorumlara.
itaat etmek isterim sadece ayak yalamak değil itaatkar bir köle bunun dışındakiler yapmam
MS. JUSTINE
25-03-2008, 19:00
kölem olmak ister misin? sınırsızca?
her yaptığımı da fotograflayacağım..
siteyle paylaşıp ne kadar sınırsız olunabileceğini göstereceğim..
tabii, bilemem..gün gelir seni kolların olmadan da daha çekici bir köle olarak düşünüp kesebilirim kollarını..
uygun mu senin için?
Feetçakmak
26-03-2008, 20:10
Kimliğinize saygım çok büyük Justine Hanım, bu yazıyı başka biri yazsa sahibe köle ilişkisinin tarihini, temel gerçekliğini ve var olan temel dinamiklerini anlatmak benim için zevkli bir durum olabilirdi ancak BDSM’yi sizinle tartışacak ne haddim nede ukalalığım var. Sahibe köle ilişkisini metinlere bağlı oynanan tiyatro oyunu olarak görmediğimden ve sahibeme sınır koymayı şart koşma ile eşit tuttuğumdan şahsınıza belki abartılı ve bir o kadarda saçma gelen yazımı samimiyetimle yazdığımı belirtmek isterim. Duygularım ve davranışlarım birbiri ile çelişmediği gibi, ortaya koyduğum köle misyonu temel felsefesi ile bağımsızlık göstermemektedir.
MS. JUSTINE
26-03-2008, 20:26
eğer bu yazdıklarında samimiysen o zaman saygı duyarım. ancak yine de herkesin bir sınırı olduğu düşüncesindeyim.
dediğim gibi, kölem olduğun varsayımında bulunursak ve yine dediğim gibi bir akşam seni bağlıyıp yanına elektrikli testereyle yaklaştığımda ve bir uzvunu kesmeye kalktığımda yine bu sınırsızlığını hatırlayacak mısın yoksa benim sınırımın olması ve bunun sadece bir oyun olması için dua mı edeceksin?
Bu yazılanların bir şaka olduğunu düşünüyorum açıkçası. Elektrikli testere ile uzuvları kesmekle BDSM arasında nasıl bir ilişki vardır anlayamıyorum. Anlamak da istemiyorum açıkçası. Ayrıca bu bir örnek ise çok kötü ve BDSM ile uzaktan yakından bir alakasının olmadığını düşündüğüm bir örnek. Umarım kimse bana düşüncelerimden dolayı kızmaz...
Feetçakmak
26-03-2008, 20:50
Sahibe köle ilişkisi çerçevesinde kölenin misyonu şahsımca sahibesinin mutluluğu için çırpınan kendi sınırlarını yok sayıp sahibesininkini benimseyen kişidir. Her kölenin muhakkak sınırı vardır ancak bu sınırlar sahibesi tarafından ne kadar önemlidir. Köle kafasındaki sınırlar ile sahibesinin huzurunuza çıktığında ne kadar köledir? Ya da kölenin sınırlarına mutlak sadık kalan sahibe ne kadar sahibedir. Çok sık yinelediğim cümlelerimden biri; Köleliğin başlangıç noktası arzu eşiğinin bir adım ötesidir. Kendi kaotik yapısı içinde değişken ve yenilenen bir yapıdır sahibe köle ilişkisi. Oyun ve bir masal olmadığı için hayatın temel yaşam felsefesinden öte bir çizgide değildir, kendi içinde kemikleşmiş hukuku vardır.
Terbiyesizliğimi mazur görün ancak testere örneğinizden yola çıkmak, sahibe köle ilişkisinin gerçekliğine aykırı olduğu gibi bu örneklemeden fikirler üretmek sahibe köle ilişkisinin temel itaat, sevgi, kollama ve sahiplenme gibi kalıtımsal değerlerine ters düşmektedir.
MS. JUSTINE
26-03-2008, 21:02
başkent ve feetçakmak
kimsenin bir yerini kesme isteğim olmadı, olmaz da.. bu örnek sadece çarpıcı olsun diye verildi. bunu sanırım ikiniz de anlayabilecek kapasitedesinizdir..en azından öyle umuyorum.
ama biliyoruz keyfi olarak kölesinin kolunu kıranları..bdsm hukuğuna uyuyor mu? yapılıyor..daha uç örnekler de verilebilinir.
ben kan görmeyi seviyorsam, Sade'ın bir kitabındaki gibi önce kölemi bağlıyıp, bileklerini kesip ölümünden hemen öncesine kadar kanını akıtıp, sonra gerekli müdahalede bulunup gücünü tekrar kazanana - daha doğrusu kaybettiği kanı tekrar kazanana kadar- koruyup kollar ve yine yapabilirim.
bu bdsm hukuğuna uygun mu?
sana şimdi gayet basit bir örnek versem kolunu kesmek dışında dediklerimi anlayabilecek miydin? ya da demek istediğimi?
tartışılan konu sınır nedir.. kendin de demişsin muhakkak sınırı vardır kölenin diye..
tartışılan nokta bu zaten.. topicte o soruluyor.. sınırınız sahibenizin ne kadar umurunda değil soru..
sınırsızım diyene verilecek yanıtı verdim sana..çarpıcı olmasına dikkat ederek
bu arada sakın Sade'ın yazmış olduğu sahneyi gerçekleştiriyorum zannedilmesin :)
MistressSteelBarbie
26-03-2008, 22:34
Bir tarihte mazoşist eğilimli olduğu iddiasında bir köle şiddetime sınırsız maruz kalmak istediğinden dem vurmuştu. ( Daha önceden de yaşadığımız paylaşımlar doğrultusunda, karşılaştığım en mukavemetli mazoşistlerden biri olduğunu söyleyebilirim ) Nezaketle ifade edilen bu arzuyu köleye bir ders olması cihetinden kullanmayı uygun buldum.
O güne dek vermediğim ama bu kez " Sahibenin sınırı yoktur, kölenin sınırı vardır" (kelimesi kelimesine ve dizgisınde hata olmaksızın) cümlesini safeword olarak hafızasına kazımasını, kullandığı anda durup durmamak konusunda hakkımın mahfuz olduğunu baştan belirttim.
Şiddetimi köleye aktarmaya başladığımdan kısa bir süre sonra safeword ü tekrarlamaya başladı. Bir süre sonra durduğumda artık öğrenmişti ki, ütopik katliamlar, kemik kırıkları, fışkıran kanlar ve ilkyardım gereçlerine gereksinimi doğuracak eylemler olmaksızın da kölenin sınırlarına ulaşmak bir Sahibe için oldukça kolaydır.
Elbet sahibelerin tercih ettikleri ve etmedikleri vardır. Bunları sınır diye tabir ediyor bazılarımız. Ben hoşlanılanlar ve hoşlanılmayanlar, yer yer de prensipler olarak tanımlamayı uygun buluyorum.
Sahibenin istekleri ve gücünün yanında köle kişinin sınırlarının esamesi okunamaz. Maksat o iki kişi arasında cycle kurulabiliyor olsun ve sahibenin hayal gücüne köle hitabedebilme gayretinde olsun.
Sağlıcakla.
arda2626
27-03-2008, 06:01
sinirlari belirlenmesi pro-domme sahibelerle koleler arasinda oldugunda karsilikli konusmayla ve anlasmayla basta cozuluyor ama life style bir sahiibe ye kolelik soz konusu oldugunda benim gorusum tabiki sinirlari sahibe koymalidir zaten sahibe kolesinin nasil bir aciya dayanip dayanamiyacagini yada ne tip yaptirimlarin kolesinin hosuna gidecegini ve kendisinin zevklerini cok iyi bir bicimde bilmektedir bu yuzdendir ki sahibe olmustur.
Exalted_men
02-04-2008, 18:56
arada ciddi konulara değinebiliyoruz demekki buda güzel lakin herkes biraz çuvallamış
Bu soruya verilecek cevaplarin cok degisken olacagina eminim ama bana gore once kac cesit kole ve sahibe vardir bunu anlamaliyiz. Bu forumdaki yazilip cizilenlere baktigimda genelde kolenin sahibenin mali (gercek anlamda kolesi) oldugu gibi bir izlenim uyanmakta. Oysaki her kole lifestyle (24/7) kole degildir aynen her sahibenin olmadigi gibi. Bana gore bunlar cinsellige renk katmak icin oynanan oyunlar ve sahibelik-kolelik de bu oyunlar icinde taraflarin gecici rol paylasimidir. Yine bana gore ne sahibe nede kole her istedigini yapabilir, ancak uyumlu olarak ve karsilikli konusularak ortak noktalar bulunur. Zaten boyle bir durumda da sinirlar kendiliginden cizilmis olur.
Genc_suvari
02-04-2008, 20:05
yakın gelecekte rol değişimleri gereği sahibelerin köle kölelerin ise efendi olduğu ilişkileri görmek mümkün çünkü felsefe bitti cinsel arzular bu ilişkiye yön vermeye başladı
bbahadir
06-04-2008, 17:43
scat hariç her uygulamadan zevk alirim sanırım
ataberkson
11-04-2008, 17:42
Köleliğin ne olduğunu daha öğrenemediğimiz şu zamanda mutlaka herkesin bir sınırı vardır ama kendi adıma sadece sınırım kesici aletlerdedir. Zaten en başta yapılan antlaşmayla olay çözümlenir ve ondan sonrası sahibenin bileceği iştir. Kölenin yapmayı taahhüt ettiği şeyde sınırı sahibe zorlar ister az ister çok o dakika kölenin hakkı yoktur itiraz etmeye başta o taahhüt verilmiştir. Ben böyle düşünüyorum doğru veya yanlış herkese göre değişebilir. Saygılarımla...
beni al ve benim değil kendi sınırlarını zorla. ırmaktaki yaprak gibiyim ellerinde. nereye istersen oraya götür beni. benim şahsımda kendini tanı.
uslanmaz
23-06-2008, 14:15
ben kendimi sahibemin eline bırakmak istiyorum.feetçakmağa katılımıyor değilim .sonuçta mutlu ettiğimiz ölçüde varız.yapamayacağım bir şey olursa sahibem bir şekilde yaptıracaktır sanırım. ama kafa göz koparma ne diyeceği mi bilemiyorum
Sıkar kardesim kimse bırakamaz yok öle topuğu yiyen bilir:D
scat,çok abartılı işkence,iğne oyunları/piercing takma vb. gibi yüksek dozda mazoşizm içeren oyunlar ve başkasıyla ilişkiye zorlanma diyebilirim..
passionate
23-02-2009, 03:41
sınır yok :)
slave_xx
23-02-2009, 14:19
scat hariç sınırım yoktur.
blackjack16
24-02-2009, 12:56
Sahibenin her dediğini yapabileceğimi düşünüyorum. Çünkü ben ayak fetişliğinin dışında kendime acı çektirilmesinden de zevk duyarım. Sınır olarak bir tek cinsel organımda kalıcı iz bırakılmasını ve hasara uğratılması düşünebiliyorum.(Cock bondage bunun dışında) demek istediğim işlev dışı bırakılması :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com