PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site yönetiminin dikkatine

ambulans
10-04-2009, 18:04
Terminatör nickli üye burada yayınladığı şifreleri ismini vermek istemediğim bir forumdan murkin nickli üyenin paylaştığı şifreleri çalıp burada sizleri kandırark kopyala yapıştır yapmaktadır.Herkesin bunu bilmesini istedim

saygılar.

Mhnds
10-04-2009, 20:20
ismini niye vermek istemiyorsun forumun?

xyz86
10-04-2009, 20:37
evet bende farkındayım , ama yasak mı böyle bişey ?

spezialist
10-04-2009, 21:03
Neden yasak olsunki:confused:

serkoral
10-04-2009, 21:16
Neden yasak olsunki:confused:
2- Fetisizm.com Forumu içerisinde gerek özel mesaj ile gerekse genel topikler ile başka forumların ya da başka sitelerin reklamını yapmak üyeleri oraya yönlendirmeye çalışmak yasaktır. Reklam yapan üyelerin hesapları banlanır.
Diğerleri için =
http://www.fetisizm.com/forum/forum-kurallari-t16754.html

Bu hatırlatma/ bilgilendirmeden sonra....

Burada yayınlanan / pasylaşına her tür paylaşım internet / sanal dünyanın herhangi bir yerinden alınan ve bizim forumda sunulan şeylerdir..
Biri o diteden fotograf /resim bulur paylaşır, bir başkası herhangi bir konuda yazı , bir diğeri şifre yada link vs vs..
Bunun ışıgında
Terminatör nickli üye burada yayınladığı şifreleri ismini vermek istemediğim bir forumdan murkin nickli üyenin paylaştığı şifreleri çalıp burada sizleri kandırark kopyala yapıştır yapmaktadır.Herkesin bunu bilmesini istedim
saygılar.

Bu açıklama notunuz biraz gereksiz gibi ;)
Sanki bir nevi yem / olta tama tarzı...

-Aaa hangi site öğrenebilirmiyim diye soru içeren bir pm
Akabinde şu siteye gel gör tarzı reklam ..;)

Üstte past ettiğim maddeyi bir kez daha bu açıdan okuyun..
Buna benzer yada başka şekilde şüpheli hareketlerde bulunmayalım bir zahmet..

spezialist
10-04-2009, 21:34
Özür dilerim :(:(:(

submissivedog
10-04-2009, 22:40

saygılar.

Ya arkadaşım ne var yani bunda. Ne güzel hizmet zamanında murki de burdan faydalı şifreler paylaşıyordu, senin gibi biri çıktı küstürdü adamı ve gitti sonra tık yok ne şifre ne bişey, Terminatörün eline sağlık sayesinde ne güzel sitelere girebiliyoruz, nedir yani derdin, köstek olmayın kardeşim, adam ne güzel faydası dokunuyo, sen ne yapıyosun.

loveslave
10-04-2009, 23:14
************************ filan mı bu adı yasak olan forum. Aman pardon dokuz kusurlu hareketten birini yapmadım dimi?

Anladım o isim yasak. Direk kırmızı kart ve penaltı.:D

Mhnds
11-04-2009, 23:01
Kuralların kafaya göre uygulandığı ve sorgulanmadığı bir ülkede yaşıyoruz diyorum her seferinde.. Nasıl polis bayramını taksimde kutluyor, işçilere kutlatmıyorsa.Burda da aynı mantık
çevremizde her yerde aynı şey. Bu mesajta kurallar içinden biri bulunur, şu kurala aykırı denilir silinir nasıl olsa ya.. Tutamayıp kendimi yazıcam..
Bu sitede sanki hiçbir site adı verilmiyor, sanki hiçbir sitenin passleri dağatılmıyor gibi bu başlıktaki arkadaşa yem atıyorsun, olta atıyorsun demek niye. Bu sitenin linkler kısmı baştan aşağı www. bilmemne bilmem ne.com gibi sitelerin isimleriyle dolu değil mi? Öyleyse bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. O sitelerin pass'leri bile dağatılıyorken. Adı geçen ********************************'larla düzeltilen sitenin ismini gizlemeye çalışmak niye?
Niyesini söyliyim, buraya yabancı femdom sitelerinin adreslerini koyup, passlerini dağıtınca reklam olmaz. Yasak olmaz, o başlıklar silinmez. Çünkü, bu fetisizm.com adresine hit kazandırır. Halbuki türk sitesi olunca bu olmaz değil mi, bu yüzden kurallar uygulanır.
Sizleri suçlamıyorum, ülkemizde bu kafa yapısı o kadar yaygınki için hepimizin içine sirayet etmiş..
Şimdi bu mesajda silinir, veya kafaya göre editlenir. Eminim, şu kurala aykırı falan denir, belki olta atıyorsun denir.. Öylesi herhalde daha kolay..

serkoral
11-04-2009, 23:18
Kuralların kafaya göre uygulandığı ve sorgulanmadığı bir ülkede yaşıyoruz diyorum her seferinde.. Nasıl polis bayramını taksimde kutluyor, işçilere kutlatmıyorsa.Burda da aynı mantık
çevremizde her yerde aynı şey. Bu mesajta kurallar içinden biri bulunur, şu kurala aykırı denilir silinir nasıl olsa ya.. Tutamayıp kendimi yazıcam..
Bu sitede sanki hiçbir site adı verilmiyor, sanki hiçbir sitenin passleri dağatılmıyor gibi bu başlıktaki arkadaşa yem atıyorsun, olta atıyorsun demek niye. Bu sitenin linkler kısmı baştan aşağı www. bilmemne bilmem ne.com gibi sitelerin isimleriyle dolu değil mi? Öyleyse bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. O sitelerin pass'leri bile dağatılıyorken. Adı geçen **************************************************************************************************** **************************************************************************************************** ********************************************************'larla düzeltilen sitenin ismini gizlemeye çalışmak niye?
Niyesini söyliyim, buraya yabancı femdom sitelerinin adreslerini koyup, passlerini dağıtınca reklam olmaz. Yasak olmaz, o başlıklar silinmez. Çünkü, bu fetisizm.com adresine hit kazandırır. Halbuki türk sitesi olunca bu olmaz değil mi, bu yüzden kurallar uygulanır.
Sizleri suçlamıyorum, ülkemizde bu kafa yapısı o kadar yaygınki için hepimizin içine sirayet etmiş..
Şimdi bu mesajda silinir, veya kafaya göre editlenir. Eminim, şu kurala aykırı falan denir, belki olta atıyorsun denir.. Öylesi herhalde daha kolay..

İşimize geldiği gibi keyfi uyguluyoruz diye kestirip atsam keyfi yönetim yada kimbilir neler diyeceksiniz ...

Aynen dediğiniz gibi..
Size batan yeri neresi bu uygulamanın..
Yerli , benzer ufak sitelerin/ forumların reklamını yaptırmıyoruz...

Siz hiç atıyorum Kanal D nin reklamını atv de falan gördünüzmü..
Haa sahi siz ülkemizin kafa yapısı dediniz...
Acaba dış ülkelerde her hangi bir kanalın yada gazetenin reklamını başka bir tv/ yada gazetede gördünüzmü...
( Örneği herkesin görebileceği / bileceği bir örnek olsun diye verdim )

Haa gazım yok diyorsan bize göre mantıklı bir uygulamanın yanlış olan yeri neresi..
Sırtımızda yük istemiyoruz bu kadar basit ...
Bu site buralara desteksiz geldiyse diğerleride gelir..
Gelsin de , seviniriz.. Bunda da ciddiyiz... ( Ama bizim sırtımızdan yada ufak tefek kurnazlıklar , ayak oyunlarıyla değil )

Sahi sizin siteniz falan mı var?
Yoksa bir siteniz varda reklam sorunumu yaşıyorsunuz..

Bu kadar önemsediğinize yada size dokunduguna göre..

Yoksa gaz sıkıştırması başka yöndenmi...?

Mhnds
12-04-2009, 00:02
Ortada gaz yoktur. Yasakların kafaya göre, hatta yönetimin işine nasıl gelirse öyle uygulandığını söyledim. Gördüğüm kadarıyla bunu sizde açıkça kabul ediyorsunuz öyleyse problem yok. Sitem falan yok, adı geçen siteye üye bile değilim, gazım da yok. Arada sadece dünya görüşü farkı var, bence bu tür oluşumların hepsi küçük olduğu için birbirlerini desteklemeleri gerekir. Birinin gelişimi diğerini engellemez, ikame etkisi yapmaz tam tersine geliştirir. Siz ise tek olarak gelişebileceğinizi düşünüyorsunuz o da ayrı bir görüş..

slaveofbbw
12-04-2009, 00:10
murkinde siteden gitmiş!!! bir teşekkürü dahi paylaşım yapana çok gören cahiller sürüsü (onlar kendini iyi bilir) gözünüz aydın:D

serkoral
12-04-2009, 15:55
Ortada gaz yoktur. Yasakların kafaya göre, hatta yönetimin işine nasıl gelirse öyle uygulandığını söyledim. Gördüğüm kadarıyla bunu sizde açıkça kabul ediyorsunuz öyleyse problem yok. Sitem falan yok, adı geçen siteye üye bile değilim, gazım da yok. Arada sadece dünya görüşü farkı var, bence bu tür oluşumların hepsi küçük olduğu için birbirlerini desteklemeleri gerekir. Birinin gelişimi diğerini engellemez, ikame etkisi yapmaz tam tersine geliştirir. Siz ise tek olarak gelişebileceğinizi düşünüyorsunuz o da ayrı bir görüş..
Yasakların kafaya göre, hatta yönetimin işine nasıl gelirse öyle uygulandığını söyledim. Gördüğüm kadarıyla bunu sizde açıkça kabul ediyorsunuz öyleyse problem yok.
Biz bir haltı kabul etmiyoruz.. Mümkün oldugunca adil olmaya çalıştığımızı söylüyoruz...
Ha uymadı o zaman ne işiniz var burda.. Madem burası adil olmayan , keyfi bir yer ve rahatsız oluyorsunuz.. İnsan rahatsız oldugu yerde bulunur mu?...
Bilakis güvendiği , sevdiği yere gelir...
Gazım yok diyorsunuz ama adil değil yada böyle gereksiz bir konuda laf olsun torba dolsun konuşuyorsunuz...
Sitem yok diyorsunuz.. Siteminiz varsa da vallahi sizin sorununuz , ne şahsımı , sanıyorum diğer yönetici arkadaşları bile zerre bağlamıyor..
Ukalayız keyfiyiz kaf dağında falan görüyoruz kendimizi...
Böyle deyince sanırım rahatlamış sevinmişinizdir.. İstediğiniz gibi oldumu ? Nasılsa adiliz dedikçe umursamıyor hep aynı terane hep aynı fikri sabitlik devam ediyor...
Haa şimdi eleştiriye açık değilsiniz demeyin değiliz.. Okursunuz kuralları uyduysa uydu, uymadıysa eleştirmeyin.. Çünkü üyelere ELEŞTİRME HAKKI VERİLMEMİŞTİR..

20-Forumun yönetim tarzı, uygulamaları ve aldıkları kararlar tartışmaya / eleştiriye / sorgulamaya açık değildir. Kişisel eleştiriler ve sorunlarınız için yöneticilere özel mesaj yolu ile ulaşınız. Bu amaçla açılan topikler yada mesajlar yönetim tarafından silinir. Konuyu açan kişi ise forumdan uzaklaştırılır.

21- Forumun işleyiş ve kurallari konusunda üyeleri bilgilendirmek forumun veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

22- Foruma üye olan her üye, üyelik kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum ya da görmedim gibi bir beyanat kabul edilmez.
Yasakların kafaya göre, hatta yönetimin işine nasıl gelirse öyle uygulandığını söyledim.
Lafını kullanamazsınız. (Tekrarı olmasın ) Söyleyemezsiniz çünkü oda yasak...
Üyeye uyarsa buyursun kalsın , ha uymadı biz sizi tutmayın deriz
( İsterlerse güle güle bile diyoruz valla ;) )
Gelelim dünya görüşüne
Arada sadece dünya görüşü farkı var, bence bu tür oluşumların hepsi küçük olduğu için birbirlerini desteklemeleri gerekir
Laylaylom pembiş düşünceler biraz ütopya .. Size kolayca deneyebileceğiniz bir örnek/deneme önereyim ; gidin oralara fetisizm.com reklamı yapın bakalım ne oluyor.. ( Hehehe ben bunu dedimya bunu gören diğer site yöneticileri şimdi banlamaz, reklam mesajınıda silmez kendi sitelerinden , biz daha demokratiğiz ayağına.. :D:D Neyse deneyin ;) )
Siz ise tek olarak gelişebileceğinizi düşünüyorsunuz o da ayrı bir görüş..
Biz pek düşünmüyoruz.. Tek düşündüğümüz sitemizin dogru düzgün ( bize göre ! ) yönetilmesi.. Öyle diğer sitelerle el ele vermekti, voltranı oluşturmak gibi bir hedefimiz yok.. ( Tabiki onlarla , yöneticileriyle çeşitli iletişimler, tanışıklıklar, karşılıklı faydalanmalar oluyor olmuyor değil.. Bir çoğuda tarafımızdan tanınır.. Çoğu bizde , bizdende bir çoğu orada üyedir.. Buda gayet dogaldır )
Neyse durum bu.. Kısacası işinize geldi geldi , gelmedi ne diyelim size kalmış...
Size iyi paylaşımlar... Ama yönetimi eleştirisiz..

Mhnds
15-04-2009, 23:30
komik olmuş voltran falan :)

PrisonBreak
15-04-2009, 23:35
komik olmuş voltran falan :)

Yüzünde bi gülümseme oluşturabildiysek ne mutlu bize...Mhnds gerekli cvplar ayrıntılı bi şekilde verilmiş yönetim ile didişmeyi sonlandırsan çok sevineceğim.

LiquidDreams
16-04-2009, 00:28
Burası bahsettiginiz siteler gibi kucuk bir oluşum degildir :)

Ayrıca calındıgını iddia ettiginiz şifreleri siz kendiniz kırıyorsunuz herhalde başka yerlerden almıyorsunuz :)

Türkiye'de bahsi geçen konuları google.com.tr üzerinde ararsanız aynı konudan ve şifreden yaklaşık 100 forumda ( minimum ) olarak yayınlandıgını gorceksiniz zaten sizin olmayan bir şeyi sahiplenmeniz güzel ancak konuda sakıncalı bir durum yoktur

Ancak size ait olan bir görseli fotograf yada video vs. şahsınıza ait olan bir şeyi forumda başkası yayınlarsa o takdirde tabi ki bizde o materyali forumumuzdan kaldırırız ancak bu tip sacma sapan konularla bizleride meşgul etmezseniz vaktimizi daha iyi değerlendiririz sevgili Mhnds

Fetisheuro.com