Orijinalini görmek için tıklayınız : umutların tükendiği anda..
the bellatrix
14-02-2007, 20:11
başta,
aradığım kanı bulabilmek için kendisine sadece bir mesaj çektiğim;
çağrıma duyarsız kalmayarak kendi kan grubu uymadığı halde derhal tüm çevresini seferber ederek, çalışma saatlerinin sınırlarını zorlayarak, kan verebilecek kişilerle birlikte zamanında hastanede olan: sadık köle selim'e....
yine çalışma saatlerine ters düşerek, hayli uzun bir şehiriçi yolculuğu sonrasında hastaneye yetişerek kan veren onur 666'ya...
gönüllü neferler erdal ve ural'a..
duyarlılık ve dayanışma bilinciyle hareket eden pek çok insanı buluşturan ve bir arada tutan forum genelinde teşekkür etmek istiyorum..
whiporder
14-02-2007, 20:15
Bu hadise ne zaman gerçekleşti bilemiyorum ama,umarım bize herhangi bir msj yollayıp ta sistem den kaynaklanan bi sorun nedeniyle cevap alamama gibi bi durum olamamıştır..
Ben şahsım adına bu tür durumlarda forum da tanıdığım yada tanımadığım kim olursa olsun,kendi yapabileceğim,yapamasam bile,ilgileneceğim bi durum olursa,ne olursa olsun yardıma hazırım..
wolf{MissErica}
14-02-2007, 20:18
her altı ayda bir düzenli olarak kanveren biri olarak bende belritmek isterimki her zaman her sartta bende hazırım.
allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin ama düşülüncede birileri yanınızdas unutmayın
başta,
çağrıma duyarsız kalmayarak kendi kan grubu uymadığı halde derhal tüm çevresini seferber ederek, çalışma saatlerinin sınırlarını zorlayarak, kan verebilecek kişilerle birlikte zamanında hastanede olan: sadık köle selim'e....
yine çalışma saatlerine ters düşerek, hayli uzun bir şehiriçi yolculuğu sonrasında hastaneye yetişerek kan veren onur 666'ya...
duyarlılık ve dayanışma bilinciyle hareket eden pek çok insanı buluşturan ve bir arada tutan forum genelinde teşekkür etmek istiyorum..
İlk öncelikle ki rahatsızdı bilmiyorum ama geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum the bellatrix hanım.Umarım rahatsız olan kişi sağlığına kavuşmuştur.Bu arada duyarlı davranan arkadaşlarımada bende teşekkür ediyorum.Ne güzel bir dayanışma olmuş.Bence formun amaçlarından biride bu olmalı işte.Saygılar herkese.
morientes
14-02-2007, 23:00
bir de foruma laf soyleyenler var forum sayesinde ne kadar buyuk bir insanlık, yardimseverlik gerkceklesmis forumu kuran ve paylasım yapan herkesi kutluyorum.
sadık köle
15-02-2007, 10:39
başta,
İnce teşekkur yazınız için ben teşekkur ederim efendim..
aslında ben sadık, iyi bir kole değilim ..yani çektiğiniz mesajı bir sahibenin koleye emri olarak algılasaydım duyarlı olabilirmiydim bilmiyorum :)
ama bole bir durumda kan ihtiyacı varken ve benimde elimden birşeyler gelebileceği bir durumda ole tepkisiz kalmak gerçekten vicdanımı rahatsız ederdi.
en son 3 unite eksik kalmıştı :( umarım onlarda bulunmuştur :(
teşekkür ederim Dadira...
başta,
Geçmiş olsun dileklerimi suanrim
sadıkköle
15-02-2007, 20:11
GeÇmİŞ Olsun Efendİm.haberİmİz Olsaydi Bİzde Yardima Gelİrdİk.
Terini, kanına katıp yardıma koşanlara ben de teşekkür ederim.
cokuslulu
21-02-2007, 22:58
ben de...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com