PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vahşet....

mira
05-01-2008, 21:22
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ izleyin ve birkez daha düşünün ...kürk giyenler bizden değildir..........

crush_ant
05-01-2008, 21:50
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ izleyin ve birkez daha düşünün ...kürk giyenler bizden değildir..........

2.linkteki sayfada açılan barınak olayını tv da izlemiştim.
oranın sanırım sahibi bir bayan ve tek başına nereye kadar yetişecek. sadık dostlarımızı bu soğuk havada yanlız bırakmayalım.
PETEK DİNÇÖZ de bu yardım kampanyasında var olan isimlerden biri bildiğim kadarıyla .
duyarlılığınız için şimdiden tşkler.

not: bu arada sevimli bir köpek alıp daha sonra yaşı ilerleyince bırakan yıllarca sizle birlikte olupta ona ayrılık sıcak ev hasreti çektirenler sizler sakın ama sakın asla hayvan beslemeyin.
o canlının ne kadar çok psikolojisinin bozulabileceğini düşünün bi.
bu gibi mantalitesi olanlarrr sizlerrr hayvan beslemeyinnnnnnnnn beee .

ook
05-01-2008, 22:02
Hayvan bile ihtiyacı olmadığında öldürmüyor.Bunu yapanlara ne denir...İçim acıyor, seyretmeye dayanamıyorum.

brainstorm
05-01-2008, 22:19

Daha fazla izleyemedim bu nasıl insanlıktır bunu yapan insan olamaz Hayvan bile olamaz Resmen vahset katliam. Cok yazık
Bunu seyrettikten sonra kimsenin kurk giymek isticegini sanmıyorum.
Paylasımınız icin tskler

The_Lord
05-01-2008, 22:29
bunu yaapan adamlarda suc yok bu adamları doguranda kabahat

master_mazosist
05-01-2008, 22:49
Daha fazlasını syredemedim Uzak Doğu ülkelerinden bir yer olsa gerek belki de Hindistan aslında yerinin çok fazla önemi yok

Nedense insan olarak ben, insanları tanıyınca hayvanları daha çok seviyorum

Geçtiğimiz kurban bayramında hayvanlar işkence ile kurban edildi kurban ne içindir yaradanın rızasını kazanmak için ama yaradan buyurur ki hayvana eziyet etmeyin canını yakmayın sırf bayram için kazançlarına kazanç eklemek isteyen elinde bıçar gözlerini ise para bürümüş olan mesleki sınıfları kasap olan ama cani mayası insan olan haberlerde seyrettiğimiz caniler aklıma geldi belki tekbir getirmesini dahi bilmiyor ama kurban kesiyor üstüne üstelik hayvana eziyet ederek ne için yaradanın rızasını kazanmak için mi hayır sadece para kazanmak için

Demek istediğim linkte izlediğimiz acı sahneler maalesef ülkemizde de var birde şunu düşünüyorum dinimiz için kurban kesiyoarlar asıyorlar sallandırıyorlar diyorlar peki üzerine yorumlar yapılan bu link acaba onlar için bir şey ifade etmiyor mu? hayvanı sevmek okşamak yemini suyunu vermek bayram namazından sonra tekbiler getirerek yaradanın rızası için kan akıtmak ve fakirlerin hakkını da gözetmek

Kıyaslayalım fark nedir fark dini kültür

Sevgi ile kalınız

melis
05-01-2008, 23:53
Sevgili Mira yine çok önemli bir noktayı sundunuz bize.Ne acı ki soğuktan korunmak için değil de gösterişten sarıp sarmalanmak için bu zavallıları katleden iğrenç insanlar ve katlettiren de üzgünüm hemcinslerim :( :( :( bir tutku bir canı mahvedecekse ben bunda yokum.Hele işkencelerle can almak bir hiç uğruna.Aynısını Bloody Diamond filminde izleyenler hatırlar.Bir elmas parçası için hiçe sayılan hayatlar.
Bayanlar o kürkten kan damlıyor kaç hayvanın birden ahını aldığınızı unutmayın.bu dünya olmazsa ötekinde dehşet bir azabınız olucak umarım :mad: İmutasyon diye bir şey var illa istiyorum bir hayvanın postuna bürünmek derseniz sahtelerini giyin zaten o hayvanın güzelliğinde olamazsınız hiç bir zaman..

mira
06-01-2008, 07:09
izlediğiniz linkte ki pislik herifller bu işlemi hayvan canlı iken yapıyıor...öldürmüyor....vakit kaybetmemek için....hayvanın derisini canlı canlı bağırtarak soyuyor....yetmez birde kafasına vuruyor....hayvan inleyerek yavaş yavaş ölüyor....bu ucubeleri aynı şekilde öldürmek bile beni rahatlatmaz.......kürk ve deri giyerken tekrar tekrar düşünün hangi canlının ah ile ölümünü sırtınıza giydiğinizi....

ılgın
01-11-2008, 03:24
Mira hanım izledim sonuna kadarda izleyemedim sanırım bir ömür boyuda bu görüntüleri unutamayacağım ,bazen belgeseller izleriz vahşi doğa diye acaba yeryüzünde insandan daha vahşi bi yaratık varmı diye düşünmeden edemiyor insan, hayvanlar kısmı görünen kısımlarından biri ,bide insanoğlunun doğaya bitkiye tabiata verdiği zararlar varki (ki onlarda canlı sadece gözyaşlarını göremiyoruz,çığlıklarını duyamıyoruz)akıllara zarar ,ama insanın insana yaptıklarını görünce bunlara hiç şaşırmamak gerekiyor bence teşekkürler tekrar duyarlılığınız için :(:(:(.

mira
01-11-2008, 19:00
onlar insan değil...insanımsılar....

mistress beauty
01-11-2008, 19:10
onlar insan değil...insanımsılar....

İnsanımsı da yumuşak bir tanım sevgili Mira Hanım,bir çeşit mahlukat,yaratık diyelim...

mira
01-11-2008, 19:43
İnsanımsı da yumuşak bir tanım sevgili Mira Hanım,bir çeşit mahlukat,yaratık diyelim...

haklısınız...pislikler...

brainstorm
01-11-2008, 20:10
Günümüzde mefaatler çıkarlar uğruna neler yapılabildiğine açık bir örnek. Bunu yapanlar insanlıktan nasibini almamışlar.

Gözlerini para hırsı bürümüş, çıkarları doğrultusunda yapamayacağı hiçbirşeyi olmayan insanı insan yapan değerlerden çok uzak yaratıklar ancak bunları yaparlar...

Devletlerinde burada rant sağlamak uğruna göz yummaları insanlık ayıbı...

Bizler yaşadığımız doğaya canlılara sahip çıkmazsak ilerde sahip çıkacak hiçbirşey bulamayacağız...

Daha öncede ifada ettiğim gibi artık elimizi taşın altına koymanın vakti gelmedimi sizce..?

eva_beats_you
01-11-2008, 20:49
Videoyu izlemedim,ne göreceğimi biliyorum ve artık ruhum kaldırmıyor.kahredici.Uzakdoğulu insanları gördüğümde artık midem kalkıyor,kültürlerinden gelen bir şey,aslında çok tutucular,geleneklerine çok bağlılar...Ama bilirsiniz ki nerede baskı varsa orada uç durumlara daha fazla rastlanır.Hayvanları sevin,koruyun,hatta yapabiliyorsanız vejetaryen olun,göz görmeyince gönül katlanır derler,marketten aldığınız etin nereden geldiğini sanıyorsunuz.O hayvanların hangi koşullarda yaşadığını,nasıl kesildiği hakkında bir fikriniz var mı?Merak ediyorsanız beni bulun..Unutmayın onların da aynı insanlar gibi duyguları,hisleri,düşünceleri var...

mira
02-11-2008, 00:16
insanlığımdan utanır oldum bu ucubeler yüzünden...

arabic1976hot
02-11-2008, 00:27
Videoyu izlemedim,ne göreceğimi biliyorum ve artık ruhum kaldırmıyor.kahredici.Uzakdoğulu insanları gördüğümde artık midem kalkıyor,kültürlerinden gelen bir şey,aslında çok tutucular,geleneklerine çok bağlılar...Ama bilirsiniz ki nerede baskı varsa orada uç durumlara daha fazla rastlanır.Hayvanları sevin,koruyun,hatta yapabiliyorsanız vejetaryen olun,göz görmeyince gönül katlanır derler,marketten aldığınız etin nereden geldiğini sanıyorsunuz.O hayvanların hangi koşullarda yaşadığını,nasıl kesildiği hakkında bir fikriniz var mı?Merak ediyorsanız beni bulun..Unutmayın onların da aynı insanlar gibi duyguları,hisleri,düşünceleri var...

aslınde merak ediyorum
çunku vido ye gormadım açilmadı
anadım kederile bu gunlerde hala devam ediyor geneleksel bir şeyse
neyape bilirız dedınız gibi markete et alırken nesıl anarız
sadece vejetaryen olmakle bitermı bu iş?

eva_beats_you
02-11-2008, 01:14
http://www.meat.org/
http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

arabic1976hot
02-11-2008, 01:36
tşk ederım eva hanım
izledım buğazım tıkandı
bunlar kateğoleye sığınmazler
ya bu hayvanler biterse neyapalar turkcesı ekmek parası diye çoluk çocuklermı keseceklerımı derilerı yuzelermı
çok vehşet ve dehşet verci şeyler gordum izledım
orneğın guney irakte iran desteklenan ve yonetılan şii yeral mulalar ve fekıhlerı
sanırım basra kentimiş
kadın fuhuş yaptı gerekçesile linc edliyor
yetmaz ellden ayakten duşmuş yerde yğılmiş yedı tekmeler hedı hisabı yok
yetmazmiş gibi surukletiyoler
ve o vehşet son sahnesı
kahraman 3 erkek(erkek oldum ve aynı cisten oldum için utanırım)
koce betonden yaplmiş yol kenarlerın asfate batan buyuk taşlerı
kaldırır kefasıne vuruler
ilknde beyinı parçelanır
ama yetmiyor govude ve gosteriş defalarce terarlenır
bunu seyiredınce onu hatırladım
çok feci
bunu insane yapıldı duşun

mira
02-11-2008, 11:45
http://www.meat.org/
http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

ALLAH belalarını versin...

angelus
02-11-2008, 16:21
ALLAH belalarını versin...

bela okumak bi yöntem
ama bu dünyada geçerli olur mu
sanmam açıkçası
:)
somut birşeyler yapmalı
nasıl yaparız,ne yaparız bilemem
ama birşeyler yapılmalı

Cigolas
02-11-2008, 16:27
yazık ya çok yazık.

tatooo
02-11-2008, 16:29
Canın başka cana ne kastı olabilir ki...
yazıklar olsun.

angelus
02-11-2008, 16:56
onun yeri bence burası değil...

Miss Karam
02-11-2008, 18:45
Birkaç kez denememe rağmen izleyemedim, başlıyorum ama daha 2 saniye geçmeden kapatıyorum, sonunu düşünemiyorum bile. Bunlara insan deniyorsa, ben insanlıktan istifa ediyorum.

başkent
02-11-2008, 19:25
Aslında bu tip konulara birşeyler yazınca insanlar yanlış anlıyorlar ama yinede yazmadan geçemeyeceğim. Buda malesef doğanın kanunu. Bu kanunu kim yada nasıl koyuyor orası beni alakadar etmez. Ancak bizlerde bayram, adak, şölen vs adlar altında hayvanları bir şekilde öldürüyoruz. Yani ecelleri ile ölmüyorlar. Bizde derilerini yüzüyoruz. Kimi zaman evimizin duvarını bile süslediği oluyor bu postların. Sonuçta bir çoğumuz deri ayakkabıda giyiyoruz. Sun'i deri değil. Gerçek deri isteriz değil mi?:o Bizler kurban kestikten hemen sonra deriyi soyarız. Neden? Çünki vücut sıcak iken derinin ayrılması çok daha kolay oluyor. Aksi halde bu işlem içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Bu kişi yada kişilerin yaptıkları ise sanırım işin kolayına kaçmak. Burada ekonomik değeri olan kürk. Bu nedenle hayvanları boğazlarını keserek öldürmüyorlar. Kürk işe yaramıyor. İlaç enjeksiyonu ile zehirlemek suretiyle ölümleri belkide daha uygun olur. Ama canlı canlı derilerini yüzmek olumlu düşünülecek gibi değil. Yazıklar olsun gerçekten.

Attalos
02-11-2008, 20:00
xxxxxxxxxxxxxx

Aynen dediğin gibi konuyu dağıtma başka mecralara girme.. topik özüyle devam etsin...

arabic1976hot
02-11-2008, 20:08
Aynen dediğin gibi konuyu dağıtma başka mecralara girme.. topik özüyle devam etsin...
tşkler arkadaş sağduyu desteğın için

Miss Karam
02-11-2008, 20:28
tşkler arkadaş sağduyu desteğın için
oooo arabic, ilk defa Türkçeyi bu kadar net yazdı farkındamısınız:))))

arabic1976hot
02-11-2008, 20:32
oooo arabic, ilk defa Türkçeyi bu kadar net yazdı farkındamısınız:))))
sizde bune duyumak ne keder nazik ve hoş bir şey miss karam
ricaederım
ben aslınde çok uslu ve lefdinleyan bir kole ruhluyum
ve çok çalşkanım
tebi 2 ayden fezle ara verdım
çok çalştım yazımı duzeltmak için
sevgiler sayğıler

ılgın
02-11-2008, 20:34
Aslında bu tip konulara birşeyler yazınca insanlar yanlış anlıyorlar ama yinede yazmadan geçemeyeceğim. Buda malesef doğanın kanunu. Bu kanunu kim yada nasıl koyuyor orası beni alakadar etmez. Ancak bizlerde bayram, adak, şölen vs adlar altında hayvanları bir şekilde öldürüyoruz. Yani ecelleri ile ölmüyorlar. Bizde derilerini yüzüyoruz. Kimi zaman evimizin duvarını bile süslediği oluyor bu postların. Sonuçta bir çoğumuz deri ayakkabıda giyiyoruz. Sun'i deri değil. Gerçek deri isteriz değil mi?:o Bizler kurban kestikten hemen sonra deriyi soyarız. Neden? Çünki vücut sıcak iken derinin ayrılması çok daha kolay oluyor. Aksi halde bu işlem içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Bu kişi yada kişilerin yaptıkları ise sanırım işin kolayına kaçmak. Burada ekonomik değeri olan kürk. Bu nedenle hayvanları boğazlarını keserek öldürmüyorlar. Kürk işe yaramıyor. İlaç enjeksiyonu ile zehirlemek suretiyle ölümleri belkide daha uygun olur. Ama canlı canlı derilerini yüzmek olumlu düşünülecek gibi değil. Yazıklar olsun gerçekten.

İlginç bi yorum olmuş :confused:

emredin
23-12-2008, 13:46
çok önemli bir konuyu dile getirmişsiniz

ŞEHRAZAT
27-12-2008, 12:25
Farklı bir protesto:

http://galeri.milliyet.com.tr/2008/11/2626_Kasim_2008/17.jpg

mira
27-12-2008, 18:41
böyle protestoya can kurban)

cool__fetish