PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yaz okulu

köleferi
12-03-2010, 00:14
Arkadaşlar bügün bi kac kez hikayemi yazdım fakat konuyu başlatırken hep hata verdi bunu denemelik acıyorum hikayemi bunun altına devam edeceğim anlayışınız için tşk...

köleferi
12-03-2010, 01:23
anlatacağım olayı gectiğimiz yaz yaşadım ben iç anadoluda küçük bir şehirde üniversite okuyorum evde kalıyorum ortamım güzel maddi olarak bi sorunum yok ama tek sorunum fetish duygularımı yaşayamadığım üniv. gelirken hiç böyle olacagını düşünmemiştim ama ufak tefek girişlerim oluyordu mesela sınıfta tek evde kalan öğrenci bendim aslında yanlız kalıyordum bunuda sadece eger bir kızdüşürüsem ayaklarını doyasıya yaşayabileceğim bir kız onu rahatca yapabilmek için ama ister istemez sınıftan olsun okuldan olsun kalmak isteyenler oluyor benimde misafirim eksik olmazdı zaten 3 yıl boyunca yaz okuluna kadar ayaklarını yalayacagım bir kız olmadı eğlencesine takıldık ve bitti caktırmadan ilişki sırasında yaladım ama karşı tarafın aberi olmayınca olmuyo bu işler zevk vermiyo her neyse sınıfımda güzel kızlar vardı ve evime geliyorlardı bazen sınıfca toplanıyorduk yemek felan yapıyolardı bende bu gelen kızların ayaklarını caktırmadan telefoumun kamerasıyle cekip herkes gdince izliyordum bazende herkes oyun oynarken ayakabılıktan en güzel kızın ayakkabısınız alıp lavaboya gidip kokluyor tatmin olyordum o zaman insanın yakalanacağı korkusu felan olmuyo bilirsiniz neyse böyle gecerken günlerim dönem bitmiş ve herkes evine gitmişti ben gitmedim burda kalıyordum zamanla tanıdıgım esnafların yanında takılıyor vakit geciriyordum bir gün evde oturdum yeni aldıgım dvd yi izlerken telefonum caldı arayan bizim kızlardan biriydi en cok onun ayaklarına hastaydım ve ayakkabısını bi kac kez kirletmiştim biraz konustuk sonra benden bişey istediğini söyledi bende yapabilceğim bişeyse tabi olur dedim yaz okuluna geleceklerini ve yurt un kapalı oldugunu özel yurt unda cok pahalı oldugunu felan söyledi ben olayı anlamıştım ve severek benim evimde kalabılırsınız ama bende yaz okuluna kaldım dedım oada bildiğini benim için sorun olmazsa seda elif ve ben 2 gun sonra gelmeyi düşünüyoruz dedi bende tekrar kabul ettiğimi söyledim cok tşk ederek telefonu kapattı ama ben sevinçten ucuyordum 3 kız ve onların ayakkabıları corapları benimleydii ayaklarını hiç düşünemiyordum çünkü sınıf arkadaşlarımdı eğer duyulursa sınıftakı hatta okuldaki tüm karizmam silinirdi

köleferi
12-03-2010, 01:59
Neyse onlar geldiler ben onları almaya gittim valizlerine felan yardım ettim daireme cıktık onlar cok yorulmuşlardı onlara birer içecek getirdim tşk etiler biraz sohbet felan ettik sonra onlara kapıda anahtar var ben dışarı cıkıyorum eve kise gelmez gelsede kapıyı acmayın duşunuzu felan alın müsait oluncada beni ararsınız dedim ya olmaz kal sen evini bize actın seni evdenmi kovacaz felan dediler anlayışlı olmalıydm zaten işim var dedim bahanele cıktım aradan 3 saat felan gecmişti seda mesaj attı yemek hazırladık gecıkme diye bende aradım bişey istiyomusunuzgelirken diye oda fulyanın sigara istediğini söyledi bende bikaç paket alıp eve gectim içeriden harika kokular geliyordu şahane bir masa hazırlamışlar hiç bukadar güzel yemek yapmamışlardı bu zamana kadar hepsi memleketinden bişeyler getirmiş onları yapmışlardı bunları bizi evine kabul ettiğin için sana özel yaptık felan dediler tşk ettim ve yemeğe oturduk güzelcene yedik cayımızı içtik ve ben onlara siz yorgunsunuz benim odam müsait kapısıda kilitleniyo orda yatabilirsiniz dedim güldüler ara sıra kalırdı arkadaşlar hafta sonları felna kız erkek karışık benim yatağım iki kişilikti ama kimseyi almazdım yanına yatagımıda vermezdim onlarda sen yatagınımı bırakacak bize dediler güldüler bende misafirsiniz bide ben erkek olarak tekim aklınıza bişey gelmesin rahat olun dedim onlar biraz bozulmuştu ve fulya sana güvenmesek hiç gelmezdik dedi sen kendi yatagında yat biz ayarlarız dedi ben odama gectim yamalarını bekliyordum hepsinin ayakkabısı convers di kapımı kapatmamıştım tekrar acarken sesine uyanmasınlar diye neyse bir saat kadar oylandım odamda sonra yavaşca cıktım içerden hiç ses gelmiyordu kapıyıda kapatmışlardı telefonun ışıgıyla ayakkabıları buldum ve brer tanesini aldım ve odama gectim hepsi harika kokuyordu yaklasık 1 saat kadar kokladım yaladım hatta hagisininkiydi bilmiyorum içine bile boşaldım ama geri sildim anlamalarını istemiyordum neyse ayakkabıları yerine koydum ve yattım sabah fulyanın sesiyle uyandım kapıma gelmiş beni çağırıyordu kahvaltı hazırlamışlar neyse gectik kahvaltımızı yaptık salona gectik yattıkları odaya caylarımızı içiyorduk ve odanın her yerinde onların kıyafetleri vardı corapları gözlerimi alıyordu kızlara bugun size ufak bi gardrop alalım eşyalarınızı koyarsınız dedim biraz seceneklere baktık o sırada fulya senin dolabın full dolumu dedi bende hayır 2 gözü boş dedim ozaman boşuna masraf yapmayalım seninkine koymamızda sakıca varmı dedi ben siz istedikten sonra ne sakıncası dedım benım odam full diziliydi yurt dışındaki ablam döşemisti evimi genc odası felan herşeyim vardı yani tek istekleri okumamdı iki abim ve bir ablam annem baba dahil okumam için ellerşinden geleni yapıyolardı neyse ben onları odama götürdüm komidinden biri boştu 5 li çekmeceli dolap tamamen boştu onlara gösterdim eşyalarını yerleştirdiler ama ben sevinçten ucuyordum bütün corapları benim odamda olacaktı neyse o gün hep beraber dışarı cıktık biraz alışverş felan yaptık mutfak için akşam hepimiz yorulmuştuk ben kızlara müsadeniz varsa duşa gircem dedim ozaman biz evden cıkalımmı dediler bende hayır sorun değil deyince ozaman sn niye cıkıyorsun biz girince bundan sonra sende cıkma biz 3 yıllık arkadaşız sana güvenimiz sonsuz lütfen yapma kırılırız felan dediler ben kabul edip duşa grdim ben cıkmadan onlar bişeyler hazırlamışler yerde yiyorduk canları öyle istemiş ama kızlarla aramızdaki olaylar cabuk gelişiyordu ve ben anlam veremiyordum kızlar 3 yıldır olmadıgı kadar samımılerdi ban karşı bende bunu evimi onara acmama bağlıyordum ama durum farklıymış bunu ilerleyen günlerde öğrendim o gece herkes yatınca kızların dolaplarını farkettirmeden karıştırdım buldugum kirli çamaşırları kokladım yaladım felan kendimi baya tatmin ettim ve herşeyi düzleyip yattım ve bir gün fulya ben dışardayken beni aradı eve gelmemi söyledi ve kapatı bende bişey oldugunu farzedip cabucak geldim

nanenane
12-03-2010, 02:13
çok güzel

devam :)

köleferi
12-03-2010, 02:21
kapıyı caldım acan seda ydı hoşgeldin diyerek odaya gecti bende arkasındn gectim noldu kızlar bi sorunmu var dedim fulya gel kürşat otur dedi ben bişeyler oldugunu anlamıştım ama bu olay hiç aklıma gelmemişti fulya konuşmasına deam etti diğer kızlar ve ben fulyayı dinliyordum kürşat biz herşeyin farkındayız dedi bende neyin dedim sözümü kesme dedi sustum sen fetish sin bunu biliyoruz dedi ben şok olmuştum nasıl öğrendiklerini düşünüyordum kafamda kurgular yapıyordum sanırım dedım kendı kendıme dolaplarını karıştırdıgımı anladılar dedim ama bunun fetish likle alakası yoktu normal bakılırsa sapıkca bişeydi neyse fulya devam etti 2 yıl önce senin evine geldiğimizde sen bizim yanımızdan kalkmıştın ve lavaboya gitmiştin senin arkandan bende mutfak a cıktım ama giderken gözüm ayakkabılara takıldı benim ayakkabımın birisi yoktu aradım bulamadım sonra odaya gectim anlam verememiştim gözüm ayakkabılardaydı ve sen lavabodan cıktın elinde benim ayakkabım vardı tekara yerine koydun ben cok şaşırmıştım ne yaptıgını anlamamıştım kimseyede söyleyemedim sen bunu devamlı yapmaya başladın bende devamlı seni takip ediyordum bu durumu burdaki iki arkadaşımızla paylaştım seda senin durumunu biliyormuş yani senin yaptıgının fetislik oldugunu ilk basta senin ismini vermedim cunku olayı öğrenmeden seni kötülemek istemedim seda bana nette sayfalardan fetish resimleri felan gösterdi hikayeler okuduk aramıza elifte katıldı ve senin evine geldikce ben sana malzeme vermeye başladım dogruydu bazen kış gününde fulyanın ayakkabısının içinde corap oluyodu kokmuş coraplar ama ben anlamıyordum tabiki neyse fulya devam etti gectiğimiz dönemin sonunda kızlara böyle bir erkek olsa naparsınız dedim onlarda gayet güzel fikirler attılar ortaya peki dedim bu erkek cok iyi tanıdıgınız bi arkadaşınız olursa dedim onlar biraz daha heyecanlanarak tanıdıgımız birin yapması daha etkileyici olur felan dediler bende seni o gun anlattım kızlara inanmadılar ama ben anlattıca inandılar ve yaz okuluna gelmemiz ve senin evinde kalma isteğimiz tamamen bu yüzdendi eşyalarımızı bile sen rahatca kokla diye senin odana koyduk ilk gün bilerek kıyafetlerimizi coraplarımızı ortalıkta bıraktık dediler ben hayretler içinde kalmıştım ve tek diyebildiğim peki şimdi ne olacak oldu benim bu soruma seda cevap verdi biz eğlenecez sende kendini tatmin edeceksin okul bitene kadar buna devam etcez dedi içimde şaşkılıkla birlikte sevinç vardı ve mutluydum çünkü sınıfın harika kızlarından üçü nün ayaklarını öpüp koklayabilcektim fulya ee şimdi sen söyle bu durumdan memnun kaldınmı dedi bende cok mutlu oldum ama sizden ricam madem herşey ortada bu durum üçümüzün arasında kalsın dedim fulyada eğer bizim isteklerimizi hep yerine getirisen bizseni mutlu ederzi hemde kimse bilmez dedi bende büyük bir memnuniyetle kabul ettim ve müsadenizle yıllardır hasret kaldığım ayakları öpmek isteim dedim aralarında en deneyimlisi seda idi lisede karşılaşmış bi kaç kez biliyordu bu durumu tam bir sahibe gibiydi ama onların istekleri okadar acımasız değildi

köleferi
12-03-2010, 02:38
seda gel yavrum kapan ayaklarıma ve yalvar dedi kızlar ve ben gülümsedik seda da güldü ama bana bakarken dövecek gibiydi kapan dedim sana dedi ve ben kapandım ayakarını cekiyordu ara sıra kafama vuruyordu ben bu durumdan pek memnun olmamıştım ama ayakaları okadar güzeldiki bişey diyemiyordum ki imdadıma fulya yetişti aralarında en olgunu ve akllısı ve bi okadarda güzeli fulyaydı sedaya kızarak unutmayalımki her ne olursa olsun kürsat bizim arkadaşımız ona bu şekilde davranmamalıyız biz eğlenelim tamam ama ona zarar vermek bize yakışmaz kendi ne istiyorda onu yapsın dedi ben gülümseyerek tşk ettim sedada tamam ama kürsat tepki vermeyince devam ettim dedi bende araya girerek bu ayaklara okadar aşığımki kafamı kırsan bişey demem dedim güldüler ve nazikce devam ettik fulya benim ayakalrımla devam etmek istermisin dedi memnuniyetle dedim ve yanına gittim ayaklarını uzattı elime aldım titriyordum yıllardır özlemini duydugum ayaklar karşımdaydı ve elimle tutuyordum titreyerek ağzıma götürdüm fulya iyimisin titriyorsun dedi sorun yok dedim biraz heyecanlandım senin ayaklarına dedim bu onu mutlu etmişti sol ayağını nazikçe öpüyordum parmak aralarını yalıyor biryandanda sağ ayağına masaj yapar gibi okşuyordum parmak araları cok lezzetliydi tırnakları bakımlı ve ojeliydi benim için hazırlanmışlardı ben fulyanın ayaklarını yalarken seda yanımıza geldi elifte odadan cıkmıştı seda ayaklarıyla penisimi okşuyordu pantolonumun üzerinden biraz zor oluyordu ben hiç bişey yapamıyordum fulyanına ayaklarına gömülmüştüm adeta fulyada ben topuklarını ve ayağının altını emdikce kendinden geciyor göğüslerini okşuyordu seda fermuarımı acmış ayagını içeri sokmuştu boxser ımın üzerinden okşuyordu ayağıyla fulya iyic kendinden gecmış hiç bırakma yala diye inliyordu her yerini okşuyordu bi ara seda ayaklarını fulyaya uzattı şaşırmıştım bunlar bana gelene kadar ara sıra yapmışlar kendileri fulya sedanın ayagını yalıyordu hep videolarda görmeye alışkın olduğum lesbian foot fetish karşımdaydı ben iyice çosmuştum patlamak üzereydim sedaya bunu söylediğimde penisimi boxser ımdan cıkardı ayagıyla oynamaya başladı tırnakları battıkca ben deliriyordum ve ayaklarına boşaldım hala devam ediyordum bi ara ayakkabı sesi duydum ama aldırmadım elif diğer odadaydı kızların ikiside gözlerini kapıya yönelttiler ben kafamı cevirdiğimde gözlerime inanamadım elif baklava desenli külotlu corap giymis üzerine beyaz bir gömlekayagında ucu sivri siyah topuklu bir ayakkabı harika görünüyordu kızlardan müsade isteyerek elifin yanına gittim emekleyerek

köleferi
12-03-2010, 03:00
kapıda duruyor duruşunu hiç bozmuyordu ban bile bakmıyordu tam bir mistress gibi olmuştu ayakkabılarından başladım yalamaya corap harikaydı uzun zamandır kulotlu coraplı ayak yalamıyordum elif ben yalarken yürümeye başladı bende peşinden emekleyerek gidiyordum devamlı ayaklarını bacaklarını öpüyor durması için yalvarıyordum ama o dinlemiyordu odada bi tur attıktan sonra kızların yanına oturdu ve ayagını bana uzattı ayakkabısını cıkardım ve iştahla yalamaya başladım ben onun ayağını yalarken sedada fulyanın ayagını yalıyordu elif sedanın kalcalarını okşuyor bende bu manzara karşısında eriyordum devamlı ağzımda bir ayak elim kızların vucutlarında ama onlar kendilerini yalıyolar benim yaptıklarım pek gözlerine görünmüyordu elifin külotlu çorabını iyice ıslatmıştım ayak kısmı sanki suda kalmış gibiydi elife corabını cıkarayımmı dedim ne yaparsan yap kürşat bu gece ayaklarım senin dedi ve sedayı yalamaya devam ediyordu bazen birbirlerinin ayaklarını öpüyola bazende göğüslerini yalıyolardı ama benim ilgimi sadece ayakalrı ve bacakları cekiyordu başka istekleride oluyo insanın ama bir fetish olarak önce ayaklar gerisi teferruat zaten kızların ban acılma sebebide bu yüzden eğer bana vermek isteseler bunu daha önce cok kez yapabilirlerdi ama fetsih lik ayrı neyse elif in coraplarını kalcasından başlayarak cıkarmaya başladım altında mor bi külot vardı ön tarafı dantelliydi orasını okşayarak cıkardım corabını hiç bişey dememişti corabını aldım penisimi içine koydum ve o muhteşem ayakları yalamaya devam ettim bir yandanda amını okşuyordum elif bunu cok seviyordu kucuk kucuk kasılmalar yaşıyordu bi ara elif saçlarımdan tutarak kafamı amına yaklaştırdı bende külotun üstünden yalamaya başladım kızlar bizi izliyorlardı elif kendinden gecmişti iyice ben dilimle külotunu yana kaydırdım olmuyordu ben ugrasırken elif yeter artık deyip bi hamlede külotunu sıyırdı kafamı bastırıyordu sacımı cekiyordu ama bende kudurmuştum kızlar hayretle bizi izliyolardı elifin kasılmaları devam ediyordu cok zevkliydi iyice sulanmış ve değişik bir tadı vardı sanki meyveli yogur surmuş gibi iştahla yalıyordum bi ara elif kafamı bacaklarının arasına sıkıştırdı cekemiyordum ve bağırıyordu yala devam et diye ve bi anda ağzımın her yeri ıslandı boşalmıştı ve hala sıkıyordu kafamı biraz durduktan sonra iki bacağınıda ayırdı ben kalktım elif mayışmıştı iyice fulya iyimsin diye sordu oda hiç olmadığım kadar felan gibi bişeyler sayıkladı cok memnun kalmıştı fulya gülümseyerek naptın sen kürsat kızı becermeden bayılttın dedi bende istersen sanada yapım dedim belki sonra dedi kapattık olayı o gece üçünün de ayakalrını yalayarak uyudum sabah kalktıgımda başımnın önünde 10 a yakın kirli corap vardı yanındada not biz alışverişe cıkıyoruz sabha kahvaltın bunlar diye sonunada gülücük koymuşlar onları kokladıktan sonra aradım birazdan geliriz sen cayı koy dediler dedikleri gibi yaptım daha sonra kahvaltılarım her gün değişik ayaklarda oldu onlarıda yazarım isterseniz bu kızlarla cok anım oldu eğer fırsatı olursa hepsini yazarım okuyan herkese tşk olaylar tamamiyle gercektir arkadaşlar 25 yaşındayım be kendimi bildim bileli fetişh tim okadarda olsun demi 4 yıllık üniversite haytında bukadar ayak cokmu sizce...

hidden
12-03-2010, 19:46
bendde son senemde 4 kız arkadaşmla yaz okuluna kalmiştim ama bu kadar ileriye gidemedik sana helal diyorum

green eye
12-03-2010, 23:28
paylaştığın için teşekkürler devamınıda yazarsan sevinirim...

köleferi
14-03-2010, 12:07
bendde son senemde 4 kız arkadaşmla yaz okuluna kalmiştim ama bu kadar ileriye gidemedik sana helal diyorum

hikayemdede bahsettiğim gibi gerek rezil olma korkusu gerekse onlara karşı samimiyetimden direk giremedim konuya uzun yıllarca ama onların bu durumu farketmesi sonucunda gelişti seninde böyle bir anın olmasını isterdim kısmet:)

köleferi
14-03-2010, 12:08
paylaştığın için teşekkürler devamınıda yazarsan sevinirim...

beğendiğinize sevindim devamı gelecek tabiki fulyayla külotlu corap fantazimiz var daha onu anlatmayı bende cok istiyorum :p

pantyli-isterim
14-03-2010, 12:16
hoşşşşşşşşşşşşş

ff95
17-03-2010, 18:55
harika cok beğendim şahsen şanslısında su korku olayı falan kızlara quvenmen qüzel şanslısn (:

köleferi
18-03-2010, 19:16
hepinize teşekkür ederim....

köleferi
18-03-2010, 19:22
harika cok beğendim şahsen şanslısında su korku olayı falan kızlara quvenmen qüzel şanslısn (:

Aslında korkulacak bi durum yok ama toplumdaki ön yargı insanı buna zorluyor ve bazı fetish lerin bunu sapıklık derecesinde yapmaları bayanlarda tereddütlere yol açıyo... herkesinde emin oldugu gibi bu işi menfaat çercevesinde gören bayanlar bizim eğlence ve fantazi duygularımızı para karşılıgı kullanmak istemeleri bu işi bir genel ev durumuna getirdi parasını verdikten sonra heleki buradaki sahibe gecinenlerin istedikleri paraları verdikten sonra en güzel kızı alırsın bırak tek seansı o paraya sabaha kadar bütün arzularını yaşarsın ama bunu bazı arkadaşlara anlatmak zor ve ben bu işin para karşılıgı yapılması taraftarı değilim ayaklarını sevdirmek isteyen bayanlar profil acıp fetisleri davet etseler onların arasındanda hoşlarına giden erkekleri kabul edtseler daha hoş bir durum ama bu ortamda buna pek rastlayamadım herkesin derdi para ama bu bir fantazi ve parayla oldugunda yada süreli oldugunda işin renk i kacıyo buda hiç heyecan verici değil....

zamrud
21-03-2010, 01:07
güzel zaman gecirmişin:)

ff95
21-03-2010, 11:37
aslında beni mutlu eden su birincisi eve glen kızların sana herhangi kotulukte bulunup zarar vermesi ya da seni rezil etmemsi aslında fetishlik rezil oluncak birşey değil ama nedense bende korkuyorum bir kızın kölesi olsam bile bunu tam olara yapamıyorum soyleyemiyorum farklı yollardan deniyorum .. bende senin gibi böyle güzel güvenilir kızlar bulabilirm inşallah :)

köleferi
22-03-2010, 19:00
güzel zaman gecirmişin:)

darısı bütün fetish kardeşlerime :D

köleferi
22-03-2010, 19:06
aslında beni mutlu eden su birincisi eve glen kızların sana herhangi kotulukte bulunup zarar vermesi ya da seni rezil etmemsi aslında fetishlik rezil oluncak birşey değil ama nedense bende korkuyorum bir kızın kölesi olsam bile bunu tam olara yapamıyorum soyleyemiyorum farklı yollardan deniyorum .. bende senin gibi böyle güzel güvenilir kızlar bulabilirm inşallah :)

haklısın o korku herkeste var kardeşim ben bu korkularım yüzünden zamanında cok ayak kaçırdım diyebilirim ama artık internet her eve girdiğinden olsa gerek hemen hemen bütün bayanların bu olaydan haberi var buna face nin baya katkısı oldu gittiğim resmi yerlerde bile bazen bayanların ayaklarına gözüm takılıyo hemen bi tepki alıyorum ama bunların cogu tatlı gülümsemeyle başlayan tepkiler umarım seninde karşına cıkar kardeşim ama sakınha burdaki sahibe bozuntularına takılma bunu bizim içimizde olan farklı bir renk olarak düşün illaki karşına birisi cıkacaktır er yada geç bu düşünce tamamen benim kendi düşüncem çünkü ben bu işin para karşılıgı olması tarftarı değilim eğlenceli vakit gecirmek içinde bu şart süresi yada maddi bir karşılığı varsa bu iş yatar senin anlıcan....ha gitmişin keranede orospunun ayaklarını yalamışın ha sahibe ama paralı sahibe bu işi zevki için yapan sahibeleri karıştırmayalım kızarlar sonra...:D

ff95
24-03-2010, 17:27
haklısın o korku herkeste var kardeşim ben bu korkularım yüzünden zamanında cok ayak kaçırdım diyebilirim ama artık internet her eve girdiğinden olsa gerek hemen hemen bütün bayanların bu olaydan haberi var buna face nin baya katkısı oldu gittiğim resmi yerlerde bile bazen bayanların ayaklarına gözüm takılıyo hemen bi tepki alıyorum ama bunların cogu tatlı gülümsemeyle başlayan tepkiler umarım seninde karşına cıkar kardeşim ama sakınha burdaki sahibe bozuntularına takılma bunu bizim içimizde olan farklı bir renk olarak düşün illaki karşına birisi cıkacaktır er yada geç bu düşünce tamamen benim kendi düşüncem çünkü ben bu işin para karşılıgı olması tarftarı değilim eğlenceli vakit gecirmek içinde bu şart süresi yada maddi bir karşılığı varsa bu iş yatar senin anlıcan....ha gitmişin keranede orospunun ayaklarını yalamışın ha sahibe ama paralı sahibe bu işi zevki için yapan sahibeleri karıştırmayalım kızarlar sonra...:D

aynen kardeşim burdaki sahibeler i bende hiç sevmiyorum zaten coğu foruma baktım senle fetişlik durumumuzun aynı olduğunu far ettim bu çok hoşuma gitti her köle bir fetishdir ama her fetish bir köle değildir bu benim felsefem oldu zaten ve tamamen katılıyorum :=)

Fetisheuro.com