Orijinalini görmek için tıklayınız : yeterki umutlar tükenmesin...:)
baskentli
25-09-2008, 03:06
Merhaba dostlar,merhaba Karam hanımefendi.yeterki umutlar tükenmesin dedim cünkü bende umut ediyorumki,Karam hanımefendinin izni ile kendilerine ulaşacam ve hayallerime kavuşcam.Canlar sizlerin yazıları sayesinde Karam hanımın yüregini tanımış bulunuyorum,egerki sabır edersem sanırım Karam hanımlada bire bir tanışma şansım var :) o anı sabırsızlık içersinde bekliyorum,bende şanslı köleler listesine girmek istiyorum.koskoca bi gece gene Karam hanımın fotoloraına bakmakla gecti :) umutlarımızın tükenmemesi dileğiyle saygılarımla...
bir rica lutfen.
http://www.fetisizm.com/forum/bayan-kolemle-ilk-t16755.html
bu linkinizde bayan bi koleniz olmuş nasıl tanıştınız neler oldu,size karşı neler hissediyor ,neler yaptınız anlatabilirseniz memnun oluruz. yazılarınızı esirgemeyin lutfen ,nereye yazacagımıda bilemedim buraya yazdım şimdiden teşekkürler mistress Karam.
Miss Karam
06-10-2008, 13:09
öncelikle merhaba ikinizede, ama anlayamadığım neden buraya böyle bir başlık açtınız, başkentli özelime yazmışsın özel olarak cevap vereceğim, ve bayan kölemle ayrıntılar bende kalsın şimdilik:))) Sevgiyle
baskentli
06-10-2008, 18:54
KARAM HANIMEFENDİ cevabınızı aldım bu gün,tekrardan teşekkür ederim efendim.Beni cok mutlu ettiniz.Saygılarımla Efendim.
siz bilirsiniz yazsanız guzel olurdu başkentlinin dediği gib yeterki umutlar tukenmesin:) saygılar
coolerman_volkan
07-10-2008, 09:58
Umutlar tükenmesin kervanına bende katılayım :D
Sevgiyle kalın , Miss Karam'dan ayrılmayın....
Miss Karam
07-10-2008, 12:28
Volkan güldürdün beni, sağol, parmaktan sonra gibi oldu:))))
ahhh ahhhhhh volkan bey umutlarımız tukenmesin: kadının kolesi kadın olsun, izmir de olsun, biz beklemeye razıyız .:)
Miss Karam
08-10-2008, 12:07
ahhh ahhhhhh volkan bey umutlarımız tukenmesin: kadının kolesi kadın olsun, izmir de olsun, biz beklemeye razıyız .:)
Atalarımız hep doğru söylemişler pinogyo. Bekleyen dervişi unutmayalım:) Sevgiyle
hayatımız beklemekle geçiyor doru, bekleyen derviş ne olmuş onu da bekleye bekleye goruruz artık saygılar .
Miss Karam
09-10-2008, 00:19
hayatımız beklemekle geçiyor doru, bekleyen derviş ne olmuş onu da bekleye bekleye goruruz artık saygılar .
muradına ermiş pinogyo:) sevgiyle
zamanım yettikçe takipçinizim çalışmalarınız gerçekten guzel kolay gelsin neyse değerli vaktinizi çok ziyan ettim kolay gelsin.saygılar
Miss Karam
10-10-2008, 11:22
zamanım yettikçe takipçinizim çalışmalarınız gerçekten guzel kolay gelsin neyse değerli vaktinizi çok ziyan ettim kolay gelsin.saygılar
Vakitler böyle güzel mesajlarla ziyan olmaz pinogyo. Teşekkürler:)))
SlaveforU
11-10-2008, 20:27
Yâda sönen umutlar
Üyelerin yalvarışını okuyorum bazen...
Kendimi eski slaveforu' yu görüyorum onlarda.
İmkânsızı isteyenler yaşayamayanlar.
Yalvaranlar.... Köle olamadıkları için Kaybedenler üzülenler.
Eski bir mailimi buldum
4 sene önce yazmışım... 2003 yılında
Tue, 16 Dec 2003 23:09:38 -0800
Saat 06:00 tüm gece uyuyamadım yine, uykusuzum bu gece, aslında yıllardır uykusuzum uykusuz kalmaya alıştım ,ne yapacağımı bilemiyorum, çaresizliğin böylesi....
İşin kötü tarafı çözümü yok galiba sanki bir rüya âlemindeyim.
Ne yapsam ben bilmiyorum.
Bunları buraya yazarken internetten medet umuyorum, halen aklim başıma gelmedi..
Kaç yıldır bu bilgisayara sahibim unuttum çok oldu, çok belki 7 belki 8 yıl..
Bilgisayarın başında geçirdiğim onca saat zaman kimsenin umurunda bile olmadım değilim, hiç bir SAHIBENIN hiç bir MISTRESSIN. Hiçbir bayan üyenin…
Belki de yazdıklarım bu güne kadar hiç biri tarafından okunmadı ki, belki de yoklar aslında, belki de onlarda buradaki sanal alem kadar gerçek dışı.
Korkuyorum hem de çok çünkü hayatimin sonuna kadar bu illet peşimi bırakmayacak. 34 yaşındayım sanırım son nefesimi verene kadar köle olma arzu su ile yaşayacağım..
45 - 50 -55 - 60 yaşına kadar... Çok korkunç geçer.
Hep bekliyorum bitsin diye ama bu duygu peşimi bırakmıyor geçmiyor.
Yıllardır peşimde 7 yaşımdan... Belki öncesi de vardır..
Hatırlamıyorum..
Hayatimi olumsuz etkiliyor, ne hayattan zevk alıyorum, ne yaptığım isten.
Bu da beni başarısızlığa itiyor çünkü yıllardır gece gündüz 24 saat aklımdan hiç çıkmıyor Bir bayanın ayaklarına kapanıp köle olma isteği vs. Vs. Vs.
Oturup ağlayan oldu mu hiç başını yastığına gömüp çaresizlikten…
Nedir bu arzu bu istek, sabah ise gidiyorum. Ve bütün gün yaptığım tek bir şey var bir
an önce aksam olmasını istiyorum bir an önce aksam olsa da internete girip sahibe bulsam diyorum belki yazdığım şeylerin birine cevap gelmiştir diyorum
Sahibe bulmak nasıl bir şey biliyor musunuz, aranızda yılbaşı için bilet alacak olan var mı? 10 trilyon 10 trilyonunun birine çıkması ne kadar imkansızsa sahibe bulmak ta o kadar imkansız.
Buradan bazen sohbet ettiğim kişiler oluyor..
Ama o kadar umutsuzum ki....
Birde kendini Mistress olarak tanıtan bazı Erkek arkadaşların olduğunu düşünüyorum..
Ben bir holdingde yönetici değilim dominant bir kişiliğe de sahip değilim bütün gün insanlara emirler yağdıran biri de değilim, normal biriyim.
Yoksa anormal miyim?
Allah, Allah neden hep köle olmak isteyenlerin dominant kişiliğe sahip yönetici konumunda sanlar olduğu yazılıp çiziliyor.
Faydası olmadı ne üye olduğum gruplar, ne yıllardır nette yazdığım yazılar gönderdiğim mesajlar...
Cevap bile gelmiyor hiç birine.
Bir anim oldu sadece hikâye olarak göndermiştim “Köle oldum sonunda” ve simdi her şey daha kötü oldu.
Ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım ölsem de kurtulsam diye düşünüyorum 34 yasındayım bekarım ve 7 yaşından beri bu özlemle yaşıyorum olmuyor..
Çok mutsuzum hayattan hiç zevk almıyorum. Evlenecek olursam bir gün esim bu durumdan hoşnut kalır mı bilmiyorum.
Acaba ona anlatacak miyim? Yoksa ben evlendikten sonrada mı hala burada arayış içinde olacağım.
Beni hiç kimse anlayamaz hele bir sahibe hiç anlayamaz bir sahibe bir kölenin aklından geçenleri bilemez ki hissettiklerini köle olamamanın verdiği keder üzüntü acı ve özlemi.
Bu kadar çaresiz olunur mu offffff off offf...
Yeni bir halfa başlıyor.
Ben zevk almıyorum hiç bir şeyden nefes alıp vermek bile istemiyorum çünkü nef****** bir sahibeye ait olmasını istiyorum.
Ne salağım olmadı olmayacak bunlar tüm yazdıklarım havada kalacak yıllardır kaldığı gibi..
Ben sadece sulu gözlerle dolaşıp duracağım yüzümdeki mutsuzluğun ifadesi üzerimdeki negatif enerji ile aksam olsuda eve gelsem ICQ mu açsam belki bir mesaj vardır.
Belki imkânsız gerçek olur diye belki xxxxxx mesaj bırakan bir sahibe olmuştur diye
Ve cevap gelmiş o zamanlar kendisini tanımıyorum..
Lady Sparrow'dan
Ise yaramaz biliyorum. Seni rahatlatmaz. Ama eger gercek bir sahibe olsaydim, sana yazardim. En azindan bu mesajini okudugumda. Belki de bir sürü mesaj almissindir bile. Samimice yazilmis mailine.
Hepsi bu...
Almamıştım. Hiç bir zaman...
Ne değişti o günden bu güne hiç bir şey....
Ha değişen bir şey var.
Kimseye yalvarmıyorum köleniz olayım diye.. Olaçağı yok....
2008 deyiz Olan bir sey olmadı... Beni çok seven ve bu duygumu anlattığım kız arkadasdlarım bir takım seyleri yasatmak adıına ayaklatına krem sürdürdü...
İçlerinde ayakları güzel olan bir kaçı vardı. Beni sevdikleinden izin verilerdi. Ayaklarını kremler öperdim. Bu olay yılda bir kez yada iki kez olurdu...
ve onlar evlerine gittiklerinde he sey tam bir kabus.. Rüya mı gördüm yine.... diye sorardım... Kendime.. Böyle.
Onlar gercek sahibe değildi beni cok seven normal kız arkadaslarım...
O yüzden kremleme olayı kölelik değildi....
bir gün devam ederim belki...
SlaveforU izmirli hemserim umarım bişeyler bulursun herşey gonlunce olsun.
eşref saati:)
Miss Karam
13-10-2008, 23:13
Yâda sönen umutlar
Üyelerin yalvarışını okuyorum bazen...
Kendimi eski slaveforu' yu görüyorum onlarda.
İmkânsızı isteyenler yaşayamayanlar.
Yalvaranlar.... Köle olamadıkları için Kaybedenler üzülenler.
Eski bir mailimi buldum
4 sene önce yazmışım... 2003 yılında
Tue, 16 Dec 2003 23:09:38 -0800
Saat 06:00 tüm gece uyuyamadım yine, uykusuzum bu gece, aslında yıllardır uykusuzum uykusuz kalmaya alıştım ,ne yapacağımı bilemiyorum, çaresizliğin böylesi....
İşin kötü tarafı çözümü yok galiba sanki bir rüya âlemindeyim.
Ne yapsam ben bilmiyorum.
Bunları buraya yazarken internetten medet umuyorum, halen aklim başıma gelmedi..
Kaç yıldır bu bilgisayara sahibim unuttum çok oldu, çok belki 7 belki 8 yıl..
Bilgisayarın başında geçirdiğim onca saat zaman kimsenin umurunda bile olmadım değilim, hiç bir SAHIBENIN hiç bir MISTRESSIN. Hiçbir bayan üyenin…
Belki de yazdıklarım bu güne kadar hiç biri tarafından okunmadı ki, belki de yoklar aslında, belki de onlarda buradaki sanal alem kadar gerçek dışı.
Korkuyorum hem de çok çünkü hayatimin sonuna kadar bu illet peşimi bırakmayacak. 34 yaşındayım sanırım son nefesimi verene kadar köle olma arzu su ile yaşayacağım..
45 - 50 -55 - 60 yaşına kadar... Çok korkunç geçer.
Hep bekliyorum bitsin diye ama bu duygu peşimi bırakmıyor geçmiyor.
Yıllardır peşimde 7 yaşımdan... Belki öncesi de vardır..
Hatırlamıyorum..
Hayatimi olumsuz etkiliyor, ne hayattan zevk alıyorum, ne yaptığım isten.
Bu da beni başarısızlığa itiyor çünkü yıllardır gece gündüz 24 saat aklımdan hiç çıkmıyor Bir bayanın ayaklarına kapanıp köle olma isteği vs. Vs. Vs.
Oturup ağlayan oldu mu hiç başını yastığına gömüp çaresizlikten…
Nedir bu arzu bu istek, sabah ise gidiyorum. Ve bütün gün yaptığım tek bir şey var bir
an önce aksam olmasını istiyorum bir an önce aksam olsa da internete girip sahibe bulsam diyorum belki yazdığım şeylerin birine cevap gelmiştir diyorum
Sahibe bulmak nasıl bir şey biliyor musunuz, aranızda yılbaşı için bilet alacak olan var mı? 10 trilyon 10 trilyonunun birine çıkması ne kadar imkansızsa sahibe bulmak ta o kadar imkansız.
Buradan bazen sohbet ettiğim kişiler oluyor..
Ama o kadar umutsuzum ki....
Birde kendini Mistress olarak tanıtan bazı Erkek arkadaşların olduğunu düşünüyorum..
Ben bir holdingde yönetici değilim dominant bir kişiliğe de sahip değilim bütün gün insanlara emirler yağdıran biri de değilim, normal biriyim.
Yoksa anormal miyim?
Allah, Allah neden hep köle olmak isteyenlerin dominant kişiliğe sahip yönetici konumunda sanlar olduğu yazılıp çiziliyor.
Faydası olmadı ne üye olduğum gruplar, ne yıllardır nette yazdığım yazılar gönderdiğim mesajlar...
Cevap bile gelmiyor hiç birine.
Bir anim oldu sadece hikâye olarak göndermiştim “Köle oldum sonunda” ve simdi her şey daha kötü oldu.
Ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım ölsem de kurtulsam diye düşünüyorum 34 yasındayım bekarım ve 7 yaşından beri bu özlemle yaşıyorum olmuyor..
Çok mutsuzum hayattan hiç zevk almıyorum. Evlenecek olursam bir gün esim bu durumdan hoşnut kalır mı bilmiyorum.
Acaba ona anlatacak miyim? Yoksa ben evlendikten sonrada mı hala burada arayış içinde olacağım.
Beni hiç kimse anlayamaz hele bir sahibe hiç anlayamaz bir sahibe bir kölenin aklından geçenleri bilemez ki hissettiklerini köle olamamanın verdiği keder üzüntü acı ve özlemi.
Bu kadar çaresiz olunur mu offffff off offf...
Yeni bir halfa başlıyor.
Ben zevk almıyorum hiç bir şeyden nefes alıp vermek bile istemiyorum çünkü nef****** bir sahibeye ait olmasını istiyorum.
Ne salağım olmadı olmayacak bunlar tüm yazdıklarım havada kalacak yıllardır kaldığı gibi..
Ben sadece sulu gözlerle dolaşıp duracağım yüzümdeki mutsuzluğun ifadesi üzerimdeki negatif enerji ile aksam olsuda eve gelsem ICQ mu açsam belki bir mesaj vardır.
Belki imkânsız gerçek olur diye belki xxxxxx mesaj bırakan bir sahibe olmuştur diye
Ve cevap gelmiş o zamanlar kendisini tanımıyorum..
Lady Sparrow'dan
Ise yaramaz biliyorum. Seni rahatlatmaz. Ama eger gercek bir sahibe olsaydim, sana yazardim. En azindan bu mesajini okudugumda. Belki de bir sürü mesaj almissindir bile. Samimice yazilmis mailine.
Hepsi bu...
Almamıştım. Hiç bir zaman...
Ne değişti o günden bu güne hiç bir şey....
Ha değişen bir şey var.
Kimseye yalvarmıyorum köleniz olayım diye.. Olaçağı yok....
2008 deyiz Olan bir sey olmadı... Beni çok seven ve bu duygumu anlattığım kız arkadasdlarım bir takım seyleri yasatmak adıına ayaklatına krem sürdürdü...
İçlerinde ayakları güzel olan bir kaçı vardı. Beni sevdikleinden izin verilerdi. Ayaklarını kremler öperdim. Bu olay yılda bir kez yada iki kez olurdu...
ve onlar evlerine gittiklerinde he sey tam bir kabus.. Rüya mı gördüm yine.... diye sorardım... Kendime.. Böyle.
Onlar gercek sahibe değildi beni cok seven normal kız arkadaslarım...
O yüzden kremleme olayı kölelik değildi....
bir gün devam ederim belki...
slaveforU ben seni çok iyi anlamaya çalışıyorum diyeyim, özelden yazdım oku derim. Sevgiiler
coolerman_volkan
16-10-2008, 01:11
SlaveforU sevgili dostum......
Belki karışmamam gerekir ama nedendir bilinmez birşeyler yazma ihtiyacı hissettim.....Çok güzel yazmışsın öncelikle....Akıcı,ne istediğini,içinde bulunduğun ruh halini özetleyen harika bir yazı olmuş bunu belirtmek istiyorum.
Kaliteli,seviyeli ve saygılı bir insan olduğun her halinden belli....
Kendini bu kadar ümitsizliğe iterek bence kendine haksızlık ediyorsun ve kendini boş yere üzüyorsun.Pes etme ....
Bir kere kimseye yalvarmıyorum demen çok güzel beni köleniz yapın efendim köpeğiniz olayım tarzında yapmacık insanlardan olmamışsın. Çünkü insanın kölede olsa bir duruşu olmalı ,bu erkek olmakla alakalı değil insan olmakla alakalı.Saygı göstermek bunları gerektirmez saygını zaten yitirmezsen ilerleyen dönemde mutlaka isteğine kavuşursun.Zaten isteğine kavuştuğun an orda insanlar kendini kaybeder ve zaten tam anlamıyla bir teslimiyet sağlar karşındaki insanın sana hakim olmasını sağlarsın....Bunun bence böyle olması gerekir....Dediğim gibi asla pes etme dostum duruşunu koru nefesine hakim olacak birini mutlaka bulacak ve bu duyguyu yaşacaksın....
Topiğin başlığında yazdığı gibi "yeter ki umutlar tükenmesin " ama bu sefer :)
Sevgiyle kal dostum....
SlaveforU
16-10-2008, 07:11
slaveforU ben seni çok iyi anlamaya çalışıyorum diyeyim, özelden yazdım oku derim. Sevgiiler
Mesaj Kutum dolu değil gerçi ama henüz bir ileti gelmedi mesaj gönderdiğiniizde okurum....
Söz...:)
Saygılar....
SlaveforU sevgili dostum......
Belki karışmamam gerekir ama nedendir bilinmez birşeyler yazma ihtiyacı hissettim.....Çok güzel yazmışsın öncelikle....Akıcı,ne istediğini,içinde bulunduğun ruh halini özetleyen harika bir yazı olmuş bunu belirtmek istiyorum.
Kaliteli,seviyeli ve saygılı bir insan olduğun her halinden belli....
Kendini bu kadar ümitsizliğe iterek bence kendine haksızlık ediyorsun ve kendini boş yere üzüyorsun.Pes etme ....
Bir kere kimseye yalvarmıyorum demen çok güzel beni köleniz yapın efendim köpeğiniz olayım tarzında yapmacık insanlardan olmamışsın. Çünkü insanın kölede olsa bir duruşu olmalı ,bu erkek olmakla alakalı değil insan olmakla alakalı.Saygı göstermek bunları gerektirmez saygını zaten yitirmezsen ilerleyen dönemde mutlaka isteğine kavuşursun.Zaten isteğine kavuştuğun an orda insanlar kendini kaybeder ve zaten tam anlamıyla bir teslimiyet sağlar karşındaki insanın sana hakim olmasını sağlarsın....Bunun bence böyle olması gerekir....Dediğim gibi asla pes etme dostum duruşunu koru nefesine hakim olacak birini mutlaka bulacak ve bu duyguyu yaşacaksın....
Topiğin başlığında yazdığı gibi "yeter ki umutlar tükenmesin " ama bu sefer :)
Sevgiyle kal dostum....
O mesajı yazdığım da daha bu tarz forumlar yoktu yahoo nun mesaj panoları vardı. Herkes oraya girer. Mesajını atardı..
Zamanında çok yalvardım...
Ki yalvarmam bile cok farklıydı. O kadar yalvarma debelenme uğraş verme sonuç sıfır....
Pes etmek derken, elbete yaşadığın sürece pes etmiceksin. Her alanda..
Hem bu konuda şanslı olanları da okuyoruz Topiclerde. Yaşayanaşrda var Tamamen şans meselesi... Bence....
Bazen sezerneşim karşı tarafın dikkatini çekti onca yıl içersinde...
Ama nedense son anda bir sey oldu. Ya ben vazgeçtim ya karşı taraf sana şaka yaptım dedi...
Hele biri vardı. Mrs Justine hikayesini 2-3 sene önce yazdığımda....
Sakın ona kızmayın.... İyi birdir.... Bazen aramızda oluyor...
Bana ciddi ciddi Kölem olcaksın dedi. Yaşatacaklarını ayrıntıları ile yazdı.
Bende ki sevinç, bendeki heves tarif edemem.. Tam bir ay boyunca her gün telefonda anlattı... Şöyle yaparım böyle yaparım... Diye
Benim girdiğim Mod!u düşünebiliyormusun.
Tarih belirlendi.
Ven bir gün öncesinden...
Bana Telefonda şunu söyledi....
" Sen benim asla kölem olamazsın Şakaydı"
O ruhsal çöküntü bir ben biliyorum....
Sanırım ondan sonra kimseye yalvarmadım bir daha....
Ben artık büyük bir caba göstermiyorum bir şeyler yaşamak adına. Gecen zaman içersinde azim bende azaldı...
Olursa güzel olur. Olmaz sada biraz üzgün olurum...O da geçer. Yapacak bişi yok..
Gecenlerde bir filim izledim.. Sener Şen'nin daha önce izlememiştim.
Orda bir cümle var....
Şener Şen o cümleyi emekli bir öğretmen olarak söylüyor....
" Hayat süprizlerle doluymuş, son ana kadar"
Ne güzel bir cümle....
Saygılar
SlaveforU
16-10-2008, 08:54
Bu arada ben bazen tepki alıyorum..
Ne yani bu ne karamsarlık... Yani o zaman formu kapatıp gidelim mi diye...
Olurmu hiç öyle şey ben sadece kendi yaşadıklarımı ve başından geceni paylaşıyorum..
Kendine pay cıkaran da oluyor.... Hisslerime tercüman olmuşsun diye... Kızanda olcaktır elbette..:)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com