Orijinalini görmek için tıklayınız : Zinos and Trtrample:)
Buraya atmamdaki sebeb party burada idi bi kaç kare:)
Bu arada tekrardan teşekkürler Zinos Hanıma ve karam hanıma ve miss f hanıma vsvsvs :):):)
Miss Karam
01-06-2008, 21:47
teşekkürler trample, zinosum ve vs vs vs:)
darkman06
01-06-2008, 22:40
cok tesekkürler bu zevki tadan ve taddırana..;)
içinde zinos hanım olurda resimler gusel olmaz mı hiç...
tesekkurler trtrample :)
ayakdelistr
02-06-2008, 00:03
Çok güzel paylaşımlar...
Zinoş Hanım'ın ayakları gerçekten çok hoş...
Teşekkürler...
karizma_05
02-06-2008, 17:56
bu resimler yeni çekildi acaba:cool:
teşekkürler emeği geçenlere..zinos hanım başta olmak üzre:cool::)
teşekkürler paylaştığınız için :)
Bu arada tekrardan teşekkürler Zinos Hanıma ve karam hanıma ve miss f hanıma vsvsvs :):):)
Ben de teşekkür ederim trtrample ve özellikle Miss Karama ve adet bozulmasın vs vs vs
zinos hanım ayaklarınız gerçekten çok hoş trtample arkadaşım sende çok şanslısın bu güzel ayaklar altında olmak için kaç kişi can atıyo :confused:
ssiinnaann
02-06-2008, 21:09
vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs
isimler anılmaz olmuş artıkk
vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs
isimler anılmaz olmuş artıkk
:DSeni es geçmem bilin;)
Ben de teşekkür ederim trtrample ve özellikle Miss Karama ve adet bozulmasın vs vs vs
:)
toplu ayaklar paylaşım için saol
toplu ayaklar paylaşım için saol
artık toplu değil :)
highwaystar
03-06-2008, 13:07
Yaşatanada , çekenede, paylaşanada kucak dolusu sevgiler , teşekkürler ...
elinize ayagınıza saglık, paylasıma tesekkur..
valla ayaklarınıza sağlık zinos hanım
darısı bana inşallah
sabırsızlıkla ve büyük bir azimle bekliyorum sıramı.
:)
ataberkson
04-06-2008, 11:56
ezenlere ve ezilen hemşerime çok teşekkür ediyorum. Tabirim biraz kaba olduysa kusura bakmayın (Miss Karam ve Zinos Hanım)
FETISHGIRL
04-06-2008, 18:18
Şu eşofmanıda çıkartırsan zinos hanımda taytını yaz geldi demektir....
:Dfetishgirl...
Bu resimler kışdan kalma:)
Yaz bile olsa çıkarmam eşofmanı namehremim var:p
taytı neden çıkartayım ? hem trtrampleye yasakladık eşofmanını çıkarmayı :)
FETISHGIRL
05-06-2008, 05:08
Yaz geldi manasında dedim Zinos hanımcığım başka bi sebebi yok :) ama çok gullüm oluyor o eşefomanla olan pozlar da Trtrample olayın inandırıcılığını bozuyor gözüm takılıyor çorabı o renkmidir kot pantolonuna kemer takıyormudur takıntı işte.....:rolleyes: :)
Yaz geldi manasında dedim Zinos hanımcığım başka bi sebebi yok :) ama çok gullüm oluyor o eşefomanla olan pozlar da Trtrample olayın inandırıcılığını bozuyor gözüm takılıyor çorabı o renkmidir kot pantolonuna kemer takıyormudur takıntı işte.....:rolleyes: :)
Ya açıkca sor sene fetishgirl...
Çorabım var ve rengi ogun yanılmıyosam siyahtı...:D
Kot pantolon giymem kemersiz gezmem hele hele şapkasız hiç çıkmam;):p
Başka???
Evet ayrıca eşofmansız yasak bana:)
artık toplu değil :)
şaka şaka çok güzel paylaşımlar saolun zinos hanım
hmm bu başlık benim gözümden nasıl kaçmış zinos hanım ve trtample ye tşkler ama bu aralar sessiz kaldınız miss karam zinoss hanım ve trtample arkadaşım yeni paylaşımlar ne zaman acaba merak içindeyiz :confused:
Miss Karam
19-06-2008, 00:42
kısa zamanda seven kısa zamanda da, neyseeee sevgiler:)
içinizde kalmasın karam hanım sanırım bişey söylücektiniz sonradan vazgeçtiniz öyle anlar gibi oldum nasıl bi paylaşım olabilir bu acaba biraz ipucu yokmu :rolleyes:
Miss Karam
19-06-2008, 00:54
merak etme benim içimde bişi kalmaz ama sen sevgiyle kal:)
albatros_33
19-06-2008, 16:23
miss Karam hanım ve zinos hanım,emeklerinize,ezilen ve ezenlere çok teşekkür ederim sonuçta bir emek veriliyor,emeğe saygı insana saygıdır bana göre,umarım bir gün benide böyle ezenlerin olması dileği ile... ;)
Güzel bir topik...Ben her zaman fırsat bulup kendi köşemden dışarı çıkamıyorum.Bugün biraz zamanım oldu...Sevgili dostlarımın topiklerine el atıp omuz verme zamanı çoktan gelmişte geçmiş bile...Hadi sevgiyle ve saygıyla kalınız sevgili Dino-4...:)
şu form kısa bir süre daha beklesin,Karam Hanım muhteşemliği ile herkesi büyüleyecek tekrar...
submissive2
21-03-2010, 00:47
bu arada sormadan edemiyeceğim zinos hanım ne oldu görünmüyor umarım hasta falan değildir onun gibi sanatçı kişiliği olan çok az kimse vardır buırada umarım tekrar döner
Miss Karam
22-03-2010, 19:51
bu arada sormadan edemiyeceğim zinos hanım ne oldu görünmüyor umarım hasta falan değildir onun gibi sanatçı kişiliği olan çok az kimse vardır buırada umarım tekrar döner
Zinos hanım gayet iyi ve keyfi yerinde, sadece forumlardan uzaklaştı ama merak edenleri ve onu soranları iletiyorum kendisine:) Senide söyledim haberin ola:)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fetisheuro.com